Skocz do zawartości
Jurysta

Jak kojarzy wam się Dzień Kobiet

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest twój stosunek do Dnia Kobiet

• Uwielbian Dzień Kobiet
      4
    • Nie Lubię Dnia Kobiet
      1
    • Jest sympatyczne ale podchodzę do tego neutralnie
      12
    • Jest nie potrzebne
      2
    • Dzś traci na znaczeniu
      2
    • To pozostałości po poprzednim ustroju
      2
    • To ważne dzień i należy dbać o jego rangę
      7
    • To okazja by dać kobiecie prezent
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ zdarza się usłyszeć różne opinie na temat Dnia Kobiet, ja jestem ciekawy waszej, zapraszam również do ankiety na ten temat.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie dzień sympatyczny lecz neutralny i w sumie jak najbardziej potrzebny :oops:

zawsze staram się wysyłać smsem życzenia do wszystkich pań z mojej książki telefonicznej i myślę, że jest to bardzo sympatyczna okazja do przypomnienia o swoim istnieniu :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień Kobiet...

Z pozycji kobiety napiszę tak- fajnie jest- kwiaty od męża, a wieczorem prezent od kochanka.

Rajstop nie noszę, więc niechby któryś spróbował..... :oops:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek BullySopot

Dużo nieśmiałych pań traktuje Dzień Kobiet, jako wymówkę, aby zrobić coś nietuzinkowego, szalonego. Nic, tylko przyklasnąć takiej idei.

Dla mnie to świetny pretekst, żeby odkurzyć znajomości, nienachalny. Zaznaczyłem opcję ostatnią, licząc na rewanż za dwa dni. :oops:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rajstop nie noszę, więc niechby któryś spróbował..... :oops:

Ja zamawiam takie robione na pończochy :D lub bodystocking (w sumie to jak rajstopy, tylko na całe ciało :) ).

W temacie - lubię, dla mnie to sympatyczne święto. :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię dzień kobiet :D a zwłaszcza na Forum ZK :D

ps: gdzie dają te rajstopy? :):oops:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

też zaznaczyłam opcję sympatyczne święto. myślę że, wielu kobietom potrzebne by poczuć się docenionym :oops:

osobiście wolę tłusty czwartek :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Był czas kiedy nie lubiłam dnia kobiet ,kojarzył mi się z wypadkiem mojego faceta...ale to było kilka dobrych lat temu. Później każde święto kojarzyło mi się z nieprzyjemnym klimatem w domu,więc nie obchodziłam nawet urodzin ...teraz ten czas minął -Uwielbiam dzień kobiet ,a już dzisiejszy najbardziej bo dostałam nowy aparat... :)

PS.rajstop na co dzień nie nosze ...ale przyjmę każdą ilość bo mój kochanek nr 1 uwielbia je targać... :oops:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja lubię ten dzień, ponieważ to kolejna okazja by zrobić Muszce jakiś prezent.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to taki "ciut: inny dzień. Niby kolejny dzień z wielu gdzie można zrobić przyjemność kobiecie, ale spróbuj człowieku o nim zapomnieć... :oops:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...