Skocz do zawartości
Jurysta

Jak kojarzy wam się Dzień Kobiet

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest twój stosunek do Dnia Kobiet

• Uwielbian Dzień Kobiet
      4
    • Nie Lubię Dnia Kobiet
      1
    • Jest sympatyczne ale podchodzę do tego neutralnie
      12
    • Jest nie potrzebne
      2
    • Dzś traci na znaczeniu
      2
    • To pozostałości po poprzednim ustroju
      2
    • To ważne dzień i należy dbać o jego rangę
      7
    • To okazja by dać kobiecie prezent
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy już się wypowiadałem w tym temacie ale jak teraz pomyślę to generalnie nie lubię wszystkich dni kobiet, tłustego czwartku, bez papierosa, walentynek, świąt kapusty i innych...

Dlaczego? chyba ze względu na tą zbiorową histerię wokół ustalonego dnia w którym powinno się robić to czy tamto.

Z drugiej strony kocham taki Dzień Kobiet bo tak samo jak w każdy inny należy im się trochę szacunku, zwrócenia uwagi i pozostałych takich "drobnych upominków", które na codzień zabiera je dzisiejszy świat.

Więc pomimo iż dzisiaj nie mamy ustawowego święta, życzę Wam wszystkiego najlepszego Drogie Panie !!

P.S.

najbardziej to lubię dzień bez majtek i stanika ;) heheh

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie dzień kobiet, walentynki i inne takie tam "specjalne" dni to pomylenie

nie lubię, nie uznaję, oczywiście jak dostaję życzenia pięknie dziękuję i staram się już nie wyrażać swojego stosunku do nich (dojrzałam, bo kiedyś to warczałam)

dni kobiet i mężczyzn, sympatii i adoracji warto codziennie pielęgnować... słowem.. gestem a czasami upominkiem drobnym bez okazji... z potrzeby własnej skierowanej ku danej osobie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardziej spektakularny, bywa dzień po Dniu Kobiet :D Panna Porcelanna :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kojarzy mi się z PRL-em , goździkami i całowaniem w rękę.

Jednak o żonie , córce  i najbliższej rodzinie nie zapominam w tym Dniu.

Kwiaty albo życzenia  - jak by to powiedzieć - każda okazja jest dobra aby powiedzieć drugiej osobie coś miłego.

;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...