Skocz do zawartości
peper

"Zaślubiny" - formalizacja związku

Rekomendowane odpowiedzi

W zasadzie to się nie dziwię że nikt nie "dopisał" żadnego punktu Waszej ceremonii i żadnego nie skreślił a debata rozchodzi się o samą ceremonię. Rzecz to bardzo unikatowa i jak sądzę, nikt nie chce wnikać w to, co zostanie wypowiedziane. Naturalnie kwestia "umów" była napisana luźnym żartem. Jedno jest pewne, takiej ceremonii ze świadkami nie da się przed światem ukryć i jest to jednocześnie coming out. Myślę też że specjalnie nie zamierzacie się przed światem z tym aktem ukrywać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Tajemniczy_89

Oj to jest mega pikantne, Motyw ze świadkami bardzo mi się podoba. Po ceremonii możnaby tak właśnie zaprosić do sypialni i posadzić ich (parę świadków) na krzesłach, żeby mogli zobaczyć jak kochanek bawi się ze swoją'ślubną' wtedy mąż ussługiwałby obojgu... ( np. cleaning) miodzio...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek totti

ciekawe,ale kilka zmian by trzeba bylo zrobic,bo w takie wersji bym sie pod tym nie podpisal i o seksie to jednak hotka powinna decydowac

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym się zastanawiał nad punktem że Żona powiadomi WSZYSTKIE swoje koleżanki

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To znaczy, że ten podpunkt byś wykluczył? Ale jeśli powiadomi tylko część swoich koleżanek, to ta pozostała zaproszona część i tak powiadomi tę część nie zaproszoną przecież ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardziej miałem na myśli reakcje otoczenia ....;) np koleżanki w klimacie ....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No powiadamiania ludzi nie w temacie, wywołuje dość szokujące wrażenia...

Choć idea mi się podoba..,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł niezły ale forma jak dla mnie nie ta . Wolałbym aby to maż decydował o tym kiedy, z kim itp. A obowiązkiem żony byłoby oddać się mężowi natychmiast po każdym puszczeniu się z obcym. Mogła by też oddawać się sobie upatrzonym mężczyznom jednak informują męża o tym. Dopuszczalne było by sprawianie mężowi niespodzianek w postaci śladów spermy ogierów na ciele lecz tylko z okazji urodzin, rocznic, itp.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...