Skocz do zawartości
peper

"Zaślubiny" - formalizacja związku

Rekomendowane odpowiedzi

A ja myślę, że jeszcze notariusz by się przydał, wtedy wszystko byłoby oficjalnie i legalnie:)

Ela

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Notariusz to tylko w przypadku intercyzy. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem, nie wiem... wszak bigamia niezgodna z prawem polskim. :D

Wiem! Wyjechać trzeba do Tybetu! :) Tam poliandria na legalu! :) :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba zwykła cywilna umowa, nic niezgodnego z prawem:))

Seks pozamałżeński i inne usługi kochanka czy męża nie są u nas karane :)

Ela

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to już będzie jak umowa o dzieło :D nie zaś zaślubiny. :) W żadnym ze wskazanych przypadków notariusz nie jest potrzebny. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak jak w tytule "Zaślubiny" - formalizacja związku:))

to chyba umowa jakaś?, no i o "dzieło" :)

Ela

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, ale umowa o dzieło wiąże się z odpowiedzialnością finansową, to może lepiej umowa zlecenie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opcjonalnie najlepszą byłaby umowa darowizny lub dożywocia :) dla ważności - forma notarialna rzecz jasna :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, jak by nie nazwać tych "zaślubin" (oświadczenie, umowa, intercyza), podpisanych nawet w obecności świadków i notariusza, w świetle polskiego prawa są nieważne. A więc, jest to tylko ceremonia symboliczna, otwierająca niejako nowy etap w życiu cuckoldowego trójkąta. Sama w sobie ma wiele smaczków i klimacików za którymi wielu z nas tęskni. Droga Zouzo, niepotrzebnie martwisz się o zmarginalizowaniem żony. Tak nie jest. To ja w tym trójkącie jestem najkrótszym bokiem. Żona w tym układzie realizuje się świetnie. W seksie jest uległa wobec Pana a dominująca wobec mnie, w życiu codziennym panuje zdrowa równowaga. A moja propozycja zorganizowania takiej ceremonii została "ciepło przyjęta" przez żonę i Pana - "jeśli chcesz, dlaczego nie". Tak więc, nic nie odbywa się poza plecami żony, celu - cytuje tu Ciebie - "że Mąż zaspokaja tu swoje potrzeby UC". I jeszcze jedno, są już chętni świadkowie tej ceremonii. Jeden z nich, to uczestnik naszego forum (dziekuję), a drugi to kolega Pana, który miał okazję poznać żonę.

Zdziwiony jestem tylko, że nikt do tej pory nie miał żadnej merytorycznej uwagi ani swojej własnej propozycji dotyczącej treści "Aktu Zaślubin". Jest taki doskonały?! Nic dodać, nic ująć?! NIE WIERZĘ.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...