Skocz do zawartości
illa

Hunter or Hunted

Hunter or Hunted  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zdobywca czy Upolowana/y?

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się ilu z nas Userów Forum, jest myśliwymi, a ilu upolowaną "zwierzyną", w kontekście szukania Hotki lub Kochanka.

Z pewnością ma na to wpływ nasza osobowość, być może kulturowość mikrospołeczności, w jakiej przyszło nam dorastać, a może jeszcze inne czynniki sprawiają, że np. wolimy zostać upolowani niż święcić tryumfy zdobywcy.

Proszę o krótką wypowiedź po oddaniu głosu ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem zwierzyną ;) I bardzo lubię być upolowana :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszko, oddaj głosa w ankiecie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a racja, widzisz! ;) Mój głos pierwszy raz daje 100% :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Głos oddany. :D

Bo króliczka trzeba gonić. :) A króliczek niekiedy zbyt szybko nie ucieka. :oops:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i co ja mam napisać :)?

Nie mogę zagłosować, no.

Ale powiem tak- lubię być zdobywana :oops: .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię być zdobywana, choć czasem mam zapędy łowcy :oops:

Chyba powinnam dać do wyboru jeszcze jedną opcję w ankiecie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie kręci bardziej być zdobywaną,upolowaną...jednak czasem lubię zdobywać :)

illo,ja wybrałabym również tę trzecią opcje ,ale skoro nie ma stawiam na ... :oops:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie, jeśli ktoś jest Łowcą, a czasem pozwala się upolować ( lub na odwrót) to proszę o stosowny komentarz w odpowiedzi :oops:

A Panowie Forumowi? Jak z Wami jest? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jestem mysliwym... ale nie brutalnym... jestem lisem... podchodze...intryguje...zaciekawiam.... i HAPS!! :oops:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...