Skocz do zawartości
illa

Hunter or Hunted

Hunter or Hunted  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zdobywca czy Upolowana/y?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja choć tu zabrzmi to paradoksalnie również jestem czystym łowcą. Różnica w moim przypadku polega tylko na tym kogo i co zdobywam. Muszę przyznać że takie „ tradycyjne” polowania i zdobywanie kobiet dość prędko przestały mnie bawić, gdyż te zawsze w zdecydowanej większości po prostu były mi uległe ( tu muszę się zgodzić z teorią Sema, kobiety lubią facetów drani którzy nie zwracają na nich uwagi ). Oczywiście jak to w życiu bywa na mojej drodze pojawił się wyjątek i w konsekwencji stałem się mężem. Tak do dziś cieszy mi się gęba jak sobie wspomnę wzajemne kokietowanie i podryw, nie było mi łatwo bo konkurencja wokół spora ale się udało. Dziś oprócz zgłębiania tajników Muszki a więc dalszego jej zdobywania, rajcuje mnie jeszcze jedna rzecz, jest to głupio brzmiące zdobywanie zdobywania a dokładniej patrzenie jak ktoś inny stara zdobyć Ją. Lubię prowokować takie sytuacje, oczywiście mając pewną kontrolę nad tym, kiedy innym mężczyzna coś stara się ugrać. Trochę inaczej sprawa ma się Semenedarem który jak większość wie jest kochankiem mojej żony , tu też celowo pewne zachowania staram się sprowokować ale wiele możliwości „zdobywania Ich” daje mi On sam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...