Skocz do zawartości
illa

Gdybym mogła być mężczyzną jeden dzień;)

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, Bellucci, zdecydowanie zmysłowośc od palca stopy po czubek głowy ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

widzę illa że 'podobają' nam się te same kobiety :oops:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszko, ze współczesnych Belucci - np. na tym zdjęciu z linka, który wstawiłam. :oops:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, bardzo cięzko mi coś wybrać, bo takich kobiet jest mnóstwo.

Dita jak najbardziej tak, zwłaszcza, że jej styl jest mi bardziej niż bliski :oops:

Pierwsze, co mi się ciśnie na usta to- Katja Shuurman i Noomi Rapace :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym nosiła bokserki a w nich coś, czego nie mam teraz, ciągnęłyby mnie kobiety okrągłe w biodrach, na pół zasłonięte włosami. Oczy dzikie, zęby widoczne w uchylonych ustach. Zwierzątka ciemnowłose.

Dokładnie jak Helena w "Wicked games"

http://www.youtube.com/watch?v=XXmlJQN5Pm8

post-6850-0-97413500-1401212101_thumb.jpg

post-6850-0-06144600-1401212112_thumb.jpg

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyny, dziewczyny, temat brzmi "gdybym mogła być mężczyzną jeden dzień, to...", a wy odpowiadacie "jaki typ kobiet mi się podoba". Nie interesuje was nic więcej z męskiego życia? Poza tym myślicie jak typowe kobiety, zwracając dużą uwagę na szczegóły, jak piegi na ramionach. Większość facetów nie zwróci na to uwagi, więc jakbyście były facetami to zmieniłby się wasz sposób postrzegania.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zeus teoretycznie masz rację odnośnie tematyki tego wątku, chociażby nie do końca, bo w pierwszym poście Illa precyzuje, że chodzi jej o ideał kobiecej urody z punktu widzenia kobiet, które miałyby być mężczyznami czy jakoś tak... :/

To ja jednak wolałbym skupić się na samym tytule i z punktu widzenia kobiety, która chciałaby zostać mężczyzną powiem, że w końcu nie musiałbym się przejmować opuszczaniem deski sedesowej :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...