Skocz do zawartości
Jurysta

Alkohol - Szalone sex zachowania

Rekomendowane odpowiedzi

Pośrednio związane z alkoholem ale myśle teraz o Maryjannie, z którą się przyjaźnię jakiś czas i czasami zapraszam na ciastko :).

Czy zauważyliście jakieś zmiany i pozytywny/negatywny wpływ na Waszą otwartość seksualną?

Ja osobiście wolę to niż alko bo w tym całym procederze czuję „jakąś magię" coś jak rytuał gdzie mogę z moja przyszłą-niedoszłą usiąść w łóżku i spokojniej bez pośpiechu cieszyć się sobą.

Jeden z pierwszych razów po zażyciu czułem się jak sex-maszyna a tak -nomen omen - napalonego mojego dziewczęcia jeszcze nie widziałem.

Jakiś szalonych sex zachowań nie było ale ona sama mówi, że głębokie gardło, które na codzień przychodzi z trudem, to jakoś łatwiej jej tym razem przyszło :).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pośrednio związane z alkoholem ale myśle teraz o Maryjannie, z którą się przyjaźnię jakiś czas i czasami zapraszam na ciastko :).

Czy zauważyliście jakieś zmiany i pozytywny/negatywny wpływ na Waszą otwartość seksualną?

Ruda: Maryjanna wyostrza zmysły pod warunkiem jej dobrej jakości :) Pierwszy raz z jej udziałem wspominam bardzo bardzo dobrze. Dotyk, delikatność skóry, każdy bodziec czujesz milion razy bardziej...

Wywiązała się dyskusja na temat alkoholu i jego udziału. Myślę, że tu dużo zależy jednak od "głowy" spożywającego. Jeden będzie pił całą noc i będzie wiedział co robi, innemu wystarczą dwa drinki i żyje w innej rzeczywistości. Ja osobiście nie potrzebuję alkoholu do dobrej seks zabawy, natomiast często zdarza nam się na spotkaniu napić drinka. Bardziej chyba dla rozluźnienia kochanka bo nasze relacje pozwalają nam na totalną  bezpośredniość bez grama używek. Zdarza się również seks po imprezie - tutaj jest to bardziej spontan, ale w większości przypadków nikt niczego nie żałuje bo po alkoholu nie zmienia nam się totalnie osobowość co najwyżej jesteśmy delikatnie odważniejsi.

Z moich przygód jeszcze przed poznaniem T, to z byłym mężem jeszcze za czasów chodzenia na jakiejś imprezie działkowej ostentacyjnie uprawialiśmy seks na kocyku na trawie. To że towarzystwo się zbiegło żeby popatrzeć nie było celowe. Do żadnej orgii niestety nie doszło :D

Seks z kolegą w kiblu strasznie lubianej przeze mnie knajpy - mieliśmy się tylko lubić skończyło się na związku :), pierwszy raz był na trzeźwo. 

Seks z kolegą na krześle w ciemnej knajpie - nie byliśmy bardzo pijani, po prostu jedno do drugiego szepnęło że zawsze miało taką fantazję. Postronni słyszeli tylko ciche jęki bo miałam długą kieckę. 

Kilka razy zdarzyło mi się zaciągnąć T do męskiej (nie śmierdzącej podkreślam) toalety na loda i tym podobne zabawy. 

Nigdy jednak alkohol nie był powodem do niekontrolowanej zdrady ani szaleństw po bandzie, których w głębi w środku bym nie chciała i żałowała. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ruda, ja mam mocną głowę, ale i tak uważam, że alkohol przytępia i zaburza percepcję - a tego w seksie nie chcę.

BTW, przyłapuję się na robieniu niektórych rzeczy po alkoholu, które zrobiłabym też z dziką premedytacją na trzeźwo, ale po wypiciu są łatwiej społecznie wytłumaczalne. Wiecie, najebała się i głupoty robi :P. A gdybym zrobiła je na trzeźwo, to traktowana bym już była jako bardziej zaawansowana wariatka :P

Lula.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ruda, ja mam mocną głowę, ale i tak uważam, że alkohol przytępia i zaburza percepcję - a tego w seksie nie chcę.

BTW, przyłapuję się na robieniu niektórych rzeczy po alkoholu, które zrobiłabym też z dziką premedytacją na trzeźwo, ale po wypiciu są łatwiej społecznie wytłumaczalne. Wiecie, najebała się i głupoty robi :P. A gdybym zrobiła je na trzeźwo, to traktowana bym już była jako bardziej zaawansowana wariatka :P

Lula.

Ruda: Z takich niezwiązanych z seksem to faktycznie zdarza mi się iść tą metodą. Łatwiej wtedy w razie kłopotów zrobić z siebie słodką idiotkę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ruda: Z takich niezwiązanych z seksem to faktycznie zdarza mi się iść tą metodą. Łatwiej wtedy w razie kłopotów zrobić z siebie słodką idiotkę :)

Mi się z seksem też zdarzyło... Gdy miałam ochotę na kogoś, na kogo nie powinnam. Choć oczywiście wolałabym zrobić to bez alkoholu.

No i pierwszy raz z pewnym Kochankiem nie z "klimatu" też był po paru piwach. Łatwiej mi było sięgnąć po to, o czym myślałam od dłuższego czasu. No i w razie, gdyby nam coś nie wyszło - alkohol zawsze mógłby być usprawiedliwieniem. Na szczęście tamto spotkanie zapoczątkowało dłuższą, rewelacyjną relację.

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I jak to przyjęła ?

no niebyla zachwycona  hehe ale opisalem to w historiach prawdziwych pt sa szanse na rogi

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i w razie, gdyby nam coś nie wyszło - alkohol zawsze mógłby być usprawiedliwieniem.

Jak na alkoekscesy niesamowicie to zachowawcze i pragmatyczne :poklon:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na alkoekscesy niesamowicie to zachowawcze i pragmatyczne :poklon:

Bo to było zaplanowane :P

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio miałam akcje po alkoholu i nie wiem czy były bardziej szalone niz bym się zgodziła na trzeźwo. Raczej nie. Gorzej że mi alkohol i niedobór snu kasują z pamięci całe fragmenty i się wkurzam,że nie mogę czegoś odtworzyć a chcę. 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gorzej że mi alkohol i niedobór snu kasują z pamięci całe fragmenty i się wkurzam,że nie mogę czegoś odtworzyć a chcę.

O właśnie. W dwóch wyżej przytoczonych przeze mnie przypadkach chciałam wszystko potem szczegółowo opowiedzieć Mężowi i nie mogłam... Przykre to było.

Nie mówiąc już o tym, że praktycznie mogę się pożegnać ze swoimi orgazmami gdy jestem pijana.

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...