Skocz do zawartości
Jurysta

Alkohol - Szalone sex zachowania

Rekomendowane odpowiedzi

Dużo fajnych rzeczy się działo po alko. Lubiłem sex z procentami, często trwał do pierwszych promieni słonecznych.

A bez alkoholu się nie da do świtu? :(

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat o alko ale oczýwiscie wszystko się da i wszystko można. Chodzą jednak po świecie osoby, które pod wpływem % szybko zapadają w sen, a ja miałem odwrotnie. I bardzo ten stan lubiłem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Był pissing, była wizyta w swingclubie (i handjob żonki dla poznanego kolegi)

..że tak się odniosę akurat do tego fragmentu ... bo uruchomiła mi się wyobraźnia. I nie myślę teraz o fantazjowaniu o tych doznaniach i przeżyciach a raczej nad kwestią inną. Zawsze kiedy ktoś mówi, że po lekkim drinku, dla rozluźnienia, dla odwagi itp itd przełamuje granice  ... zastanawiam się nad dwoma kwestiami.

Czy aby na pewno chodzi o to by alkohol decydował za mnie lub był podpowiadaczem ?

I druga ... czy po takiej odważnej akcji, w dodatku poalkoholowej, będzie mi łatwiej wejść w życie codzienne ? W kontekście ewentualnego kaca, wyrzutów sumienia jeśli coś nie zatrybi, nie spodoba się mi lub partnerce. Po alko raczej nabieramy nadmiernej odwagi, której skutków po spożyciu często się ludzie wstydzą.

Nie odbieraj tego proszę jako atak, bo nim nie jest. Posłużyłem się tym cytatem żeby pokazać moje wątpliwości, tym bardziej, że takie zabawy, o których piszesz raczej wolałbym robić z pełną świadomością, a tym bardziej tym bardziej, że uczestniczą w takiej akcji osoby "postronne".

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pan Małże - Myślę że na te pytania nie da się jednoznacznie odpowiedzieć. Zależy od osób, od tego czy to było planowane, tego jak się czują z tym "po" i od ilości samego alkoholu. Czym innym jest bowiem walnięcie sobie przysłowiowego kielicha lub drinka na odwagę czy dla rozluźnienia a czym innym robienie w stanie upojenia rzeczy których normalnie byśmy nie zrobili.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pan Małże - Myślę że na te pytania nie da się jednoznacznie odpowiedzieć. 

Wichuro ... da się ...lub nie da się ... nie wnikam w to. Pytania odnosiłem do siebie, celowo, żeby zaznaczyć, że każdy odpowiada na nie w swojej głowie, lub nie jeśli nie chce.

Zawsze podkreślam w swoich wypowiedziach, że każdy jest inny, choć to tak oczywiste.

Myślę, że moja wypowiedź była dość precyzyjna, jeśli nie ... to już sprostowałem co autor miał na myśli :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mi alkochol pomogl sie przelamac i powiedziec zonie o moich fantazjach cuckold

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mi alkochol pomogl sie przelamac i powiedziec zonie o moich fantazjach cuckold

I jak to przyjęła ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Brak odpowiedzi Wojtak może być już odpowiedzią :)  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A bez alkoholu się nie da do świtu? :(

Lula.

Mi po alko nie da się do świtu. Młody to już nie jestem. Ale bez alko spoko, zdarzało się i po 3 dni i 2 noce z z rzędu... no może ten trzeci to już nie pełny...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale bez alko spoko, zdarzało się i po 3 dni i 2 noce z z rzędu.

cały czas w stanie gotowości? fiu fiuuuuuuuu;-))))

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...