Skocz do zawartości
Jurysta

Alkohol - Szalone sex zachowania

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie wielu tak miało, po alkoholu. 

Po alkoholu przeleciałem kobietę której na trzeźwo nie dotknąłbym nawet wzrokiem :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sex po alkoholu to raczej nie ale na kacu mam zawsze cholerną ochotę i nie przeszkadza boląca głowa.

Nie tylko Ty tak masz. Też na kacu chodzę zwykle nakręcony jak rolnik na dotacje ;)

A co do jakiś dziwnych czy srogich akcji erotyczno-łóżkowych po alko to nic sobie nie przypominam. Poza tym pamiętajmy że u facetów upojenie alkoholowe nie idzie w parze z erekcją więc to Panie są bardziej podatne na tego typu przygody

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym pamiętajmy że u facetów upojenie alkoholowe nie idzie w parze z erekcją

Nie zawsze ........ oj nie zawsze ;) Chyba, że upojenie = odcięcie zasilania :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po alkoholu przeleciałem kobietę której na trzeźwo nie dotknąłbym nawet wzrokiem

Spoko bo jak powiada mój starszy kolega "kto wybrzydza ten nie ru....." :)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sex po alkoholu to raczej nie ale na kacu mam zawsze cholerną ochotę i nie przeszkadza boląca głowa. Żadnej gry wstępnej :)

Najlepsze lekarstwo na kaca to właśnie seks :) mnie tam od razu przestaje boleć głowa ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na kacu raczej nie mam siły na seks, zaś Sailor wręcz przeciwnie ;). Za to po kilkudniowym melanżu (a czasem się coś takiego zdarzy...) ja też staję się demonem - chyba organizm błaga o wypocenie resztek toksyn ;)

Generalnie jednak wychodzę z założenia, że:

- jak ktoś zabiera się ze mną do picia, to tylko do picia - wówczas nie ma dla mnie mocnych

- jak ktoś zabiera się ze mną do seksu, to tylko do seksu - i wówczas też nie ma na mnie mocnych :D;)

Lula.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wycinek z badania TNS OBOP: 2 - 7.2016 na grupie 1025 dorosłych Polaków 

tak informacyjnie wklejam bo się właśnie dokopałam, szukając zupełnie czegoś innego :P

post-19758-0-71428000-1525981064_thumb.png

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wycinek z badania TNS OBOP: 2 - 7.2016 na grupie 1025 dorosłych Polaków 

tak informacyjnie wklejam bo się właśnie dokopałam, szukając zupełnie czegoś innego :P

Ja się niestety zaliczam do grupy kobiet, którym nie raz urwał się film :P

Lula.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Będąc w technikum zdarzało się nie raz bo jakoś innych rozrywek niż picie z kolegami wtedy nie znałem . Potem wyrobiłem sobie mechanizm obronny i gdy czułem że mam już dosyć to wychodziłem bez słowa z imprezy.

Każdemu, który mówił „ ej zostań jeszcze” odpowiadałem „ spierdalaj” :)

A teraz , kiedy jestem już dziadkiem nie pije mocnych trunków więc o zgon po nich trudno.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo fajnych rzeczy się działo po alko. Lubiłem sex z procentami, często trwał do pierwszych promieni słonecznych.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...