Skocz do zawartości
Jurysta

Alkohol - Szalone sex zachowania

Rekomendowane odpowiedzi

Osobiście wole zaszalec na trzeźwo  do dobrej zabawy nie potrzebuje alko  :dobre:  wiec raczej nie przypominam sobie jakiś szaleństw po alkocholu. W sumie co niektórzy twierdzą ze i bez alko jestem szalony

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmmmmmm proponuję podzielić temat na 2 oddzielne:

1 - Alkohol - szalone sex zachowania

2 - nie piję alkoholu bo: 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

B. Wy o piciu, jedzeniu czy seksie? Wszystko bardzo, ale to bardzo jest fajne.

Nie wiem co lepsze.... Wiek już swój mam, więc z seksem już.....co by nie mówić, nie to co 20 lat temu,

brzuszek tatusia też, więc z jedzeniem delikatnie (ha ha ha ) i ostrożnie,

więc zostaje ...alkohol,

a że alkohol jest afrodyzjakiem i wzmacnia apetyt, to już tego cholernego brzuszka raczej nie zgubię

Wniosek jest taki, że nie wiem jak inni, ale ja lubię alkohol :klaszcze::facepalm: :->

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdarzyło mi się bez alkoholu, po niewielkiej dawce alkoholu i po zbyt dużej dawce alkoholu. Wnioski? Za duża dawka alkoholu ewidentnie nie jest wskazana. Lubię sobie na rozluźnienie wypić 1-2 piwa czy kieliszek wina przed. Taka dawka nie mąci zmysłów, a wprawia w przyjemny nastrój. Lubię też zupełnie bez alkoholu.

A tak naprawdę to uwielbiam seks po innej używce. Seks po ziele daje cudowne doznania. :-) Nie powiem, po jakim ziele. Wszyscy wszak wiedzą, ze chodzi mi o rozmaryn.  :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszego w moim życiu raz loda robiła mi dość mocno zawiana Niemka. Sam byłem wtedy w stanie nieważkości.. I to chyba jedyne alko-ero-szaleństwa..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro i tak temat zamienił się w zwierzenia na temat picia alkoholu, dodam od siebie, że nie potrzebuję seksu żeby pić :D.

• Lubię 16

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro i tak temat zamienił się w zwierzenia na temat picia alkoholu, dodam od siebie, że nie potrzebuję seksu żeby pić :D.

I to jest to!!!! Napil sie i nie podupczył :)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, u mnie śmieszne to i tragiczne. Odlałem się na koleżankę która po imprezie spała na fotelu obok bo myślałem że jestem w kiblu ;)

No kur... mistrz! !! :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sex po alkoholu to raczej nie ale na kacu mam zawsze cholerną ochotę i nie przeszkadza boląca głowa. Żadnej gry wstępnej :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żadnej gry wstępnej

No nie! Bez gry wstępnej? Sorry, ale nie mogę polubić. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...