Skocz do zawartości
Jurysta

Alkohol - Szalone sex zachowania

Rekomendowane odpowiedzi

Cóż, u mnie śmieszne to i tragiczne. Odlałem się na koleżankę która po imprezie spała na fotelu obok bo myślałem że jestem w kiblu ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aine,chętnie poznam Twoje pomysły.Podejrzewam,że większość byłaby warta wypróbowania,więc pisz,czekam :->

ale ja już pisałam kiedyś ,gdzie miałam te najdziwniejsze sytuacje w innym temacie nie po alkoholu :->

A jeśli chodzi o te co mi przychodzą na bieżąco do głowy to na pewno się o nich dowiesz ;)

PS.To był temat" Oryginalne, dziwne sytuacje"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Albo mało osób pije albo dużo się wstydzi ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aine,podsycasz moją ciekawość ;)

Jurysto,może po alkoholu niektórzy tracą pamięć :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też czekam na opowieść autora. A u mnie szalone sex zachowanie po alkoholu zdarzyło się na pierwszym zlocie ZK Forum. Kto był ten wie, ja nic więcej nie napiszę ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam :/ Po duzej ilosci alkoholu "kocham" jedynie poduszkę. Po mniejszej sie zwyczajnie nie przytrafilo nic w tym akurat temacie.

Ja też czekam na opowieść autora. A u mnie szalone sex zachowanie po alkoholu zdarzyło się na pierwszym zlocie ZK Forum. Kto był ten wie, ja nic więcej nie napiszę :->

Nie ładnie tak ;p Ale marketingowo to świetna reklama zlotów ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszko! :-> ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie szalone sex zachowanie po alkoholu zdarzyło się na pierwszym zlocie ZK Forum.

mówisz o kalamburach do 2. w nocy? :cycki5:

Ja zwykle gdzieś autkiem się poruszam, także z tego powodu również rzadko pijam alkohol. Z tego to powodu zwykle szalone sytuacje zdarzają się bez jego udziału. Np. podczas mojej jednej z wizyt w Krakowie oprowadzała mnie koleżanka no i stwierdziłem, że chciałbym wejść na kopiec Kościuszki. Jako, że ona niewiele lepiej zorientowana jak się tam dostać niż ja to szliśmy od rynku "na azymut" no i w sumie przez 3 kolejne dni próbowaliśmy dojść, ale zawsze znalazł się jakiś skrót przez jakiś lasek czy większe krzaki a nawet polany, w których to miejscach zalegaliśmy w pozycjach horyzontalnych i zajmowaliśmy się sobą. Raz nawet się znaleźliśmy jakimś dziwnym trafem jakieś 5-7m od głównej ścieżki nie wiedząc o tym, a uświadomiła nam to dopiero jakaś wycieczka :redevil: jak dobrze, że była wysoka trawa :prycz:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mywyoni :redevil: Jasne, że chodziło mi o kalambury :cycki5:

Btw, dobrze, że była wysoka trawa!!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...