Skocz do zawartości
Jurysta

Alkohol - Szalone sex zachowania

Rekomendowane odpowiedzi

O właśnie. W dwóch wyżej przytoczonych przeze mnie przypadkach chciałam wszystko potem szczegółowo opowiedzieć Mężowi i nie mogłam... Przykre to było.

Nie mówiąc już o tym, że praktycznie mogę się pożegnać ze swoimi orgazmami gdy jestem pijana.

Lula.

Hahaha, to ja po alko mam mniejsze opory żeby sobie z orgazmami szaleć ;D Bo tak to zawsze za dużo myślę. Np. "Oj bo może ktoś usłyszy, komuś będzie przeszkadzać, bo ja taka głośna jestem, a może to głupio będzie brzmieć, a może to, a może tamto..." a tutaj ... ahoj przygodo!

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hahaha, to ja po alko mam mniejsze opory żeby sobie z orgazmami szaleć ;D Bo tak to zawsze za dużo myślę. Np. "Oj bo może ktoś usłyszy, komuś będzie przeszkadzać, bo ja taka głośna jestem, a może to głupio będzie brzmieć, a może to, a może tamto..." a tutaj ... ahoj przygodo!

Ja i tak zawsze jestem głośna (chyba, że ktoś rozkaże mi być cicho :P ), więc dla mnie to bez różnicy :lach:

Lula.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ mi tu ciągnie hipokryzją/wybielaniem osobowości/autokreacją - wybierz, co chcesz.

Nie pijemy, wina nawet nie tykamy, nie, nie, nie. Tylko na trzeźwo, wszystko pod kontrolą a już na pewno poziom trunku w szklance.

I NIGDY nie pijemy podczas spotkań towarzyskich z podtekstem :)

To ja musiałam być nieźle zrobiona na ostatnim zlocie, kiedy panna zjebanna osuwała się na klęczki wcale nie po to, żeby komuś zrobić loda... Przywidziało mi się.

Weźcie się ugryźcie w język, zamiast pisac te kocopoły. Białe garniturki odwieście do szafy. W pokrowcu.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam się przyznaję - wiele głupot zrobiłam po alkoholu, ale akurat sekscesy zrobiłabym również na trzeźwo.

A ze stałym kochankiem prawie nigdy nie piję alko. Wyjątkiem są imprezy grupowe, ale i wtedy ilości są raczej symboliczne.

Faktem również jest to, że kilka razy na zlocie przeholowałam.

Teraz się będę zastanawiać, czy

panna zjebanna

to o mnie... :facepalm:
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ mi tu ciągnie hipokryzją/wybielaniem osobowości/autokreacją - wybierz, co chcesz.

Nie pijemy, wina nawet nie tykamy, nie, nie, nie. Tylko na trzeźwo, wszystko pod kontrolą a już na pewno poziom trunku w szklance.

I NIGDY nie pijemy podczas spotkań towarzyskich z podtekstem :)

To ja musiałam być nieźle zrobiona na ostatnim zlocie, kiedy panna zjebanna osuwała się na klęczki wcale nie po to, żeby komuś zrobić loda... Przywidziało mi się.

Weźcie się ugryźcie w język, zamiast pisac te kocopoły. Białe garniturki odwieście do szafy. W pokrowcu.

Skoro nie po to, by zrobić loda, to jaka w tym hipokryzja?

Nie wiem, kogo masz na myśli, więc nikogo personalnie nie bronię. No dobra, może trochę bronię siebie, tak na przyszłość. Bo jeśli się nawalę na jakimś zlocie, to z całej siły chciałbym nawalić się tak po prostu, bez seksualnych podtekstów. I klękać z alkoholowego zeszmacenia, a nie po pijaku wyrywać się do penisa :P.

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lula - ależ klękaj. Ty piszesz uczciwie, że alkohol nie jest Ci obcy.

Ale po co piszą, że nie piją ci, którzy akurat nie powinni nic mówić ;)?

Na symboliczna lampkę wina zapraszam w Łodzi tych, którzy jednak tacy święci nie są.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.05.2018 o 22:05, napisano:

Lula - ależ klękaj. Ty piszesz uczciwie, że alkohol nie jest Ci obcy.

Ale po co piszą, że nie piją ci, którzy akurat nie powinni nic mówić ;)?

Na symboliczna lampkę wina zapraszam w Łodzi tych, którzy jednak tacy święci nie są.

Wiesz, może nie pamiętają, że nie powinni :lach: Wszak zdarza się, że film się urwie...

Symboliczna lampka wina... ;)

Lula.

10-wine-glass-study-lede.w710.h473.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz się będę zastanawiać, czy

to o mnie... :facepalm:

Spoko, Zou, miała dłuższe włosy ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam na symboliczną lampkę zawsze chętnie do Łodzi przyjadę ;)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...