Skocz do zawartości
Jurysta

Alkohol - Szalone sex zachowania

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli tak dobrze zapamiętana godzina, to nie takie znowu szalone te zachowania. :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po alkoholu (wiekszej ilosci) to kocham poduszkę, w ciezszych przypadkach muszlę (klozetową rzecz jasna :D) Wiec amory to mi nie w głowie ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po alkoholu (wiekszej ilosci) to kocham poduszkę, w ciezszych przypadkach muszlę (klozetową rzecz jasna :D) Wiec amory to mi nie w głowie ;)

Po ciężkim wypiciu myślę zupelnie o tym samym....

Gdziesz sex w glowie jak na dwoch nogach sie ledwo mozna utrzymać :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po ciężkim wypiciu myślę zupelnie o tym samym....

Gdziesz sex w glowie jak na dwoch nogach sie ledwo mozna utrzymać :D

Własnie :D

Po paru kieliszkach wina, słabiutkich drinkach jak z główka jest ok to co innego ;)

Wiec zadnych alkholowych seks atrakcji nie mialam :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raz w pracy była imprezka, czas wracać do domku większość  już się  rozjechała bo zostałam tylko ja i On. Zapadło, że wracamy do domu na pieszo o 01.00 w nocy :redevil: . Przecież nie będziemy szli o pustej buzi jakieś 3 km bo tyle mam do domu z pracy, to zrobiliśmy sobie na drogę drinka w butelce od 1l coca coli. Nie dość, że szliśmy oboje cała szerokością drogi  to w pewnym momencie ustaliśmy na środku chodnika ja uklękłam i zaczęłam mu robić loda a następnie wstałam podniosłam tylko spódniczkę i już " ruchaliśmy " się. Ale, żeby było śmieszniej to jechała policja :facepalm:  i na szczęście tylko zwolnili popatrzyli i pojechali :indians:I takich zabaw w czasie tej drogi było kilka :redevil:  nawet jeżdżące samochody nie przeszkadzały nam w trakcie stosunku, czy w trakcie jak ja Jemu robiłam loda :indians:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kreatorku ja też wiem kiedy to było :lach: :lach: bo mimo, że miałam wypite to pamiętam :lach: :lach: Ależ oczywiście pamiętam, że z Tobą Kochanie  wtedy szłam :indians: :indians: :indians:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydmy przy ścieżce... Oboje byliśmy wcieci...., a rano ona mówi, w dupie mam pełno piachu.... :-D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...