Skocz do zawartości
Jurysta

Alkohol - Szalone sex zachowania

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie są Wasze najbardziej szalone sex wyskoki pod wpływem alkoholu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam na opowieść Autora! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A najbardziej prawidłowa odpowiedź brzmi; nie pamiętam :);):)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeleciałem koleżankę na dworze podczas dwódziestostopniowego mrozu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

aaa to czyli trzeba dużo wypić żeby "seksić" się na śniegu przy takim mrozie,a ja się martwiłam ze nigdy nikogo na to nie namówię...;D

Dzięki Pablo ..teraz już wiem co mam robić.. ;)

A jeśli chodzi o szalone po alkoholu ,to sex na masce czyjegoś samochodu,na parkingu przy blokowisku .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nieeeeee,powaga?? :redevil: .Mam nadzieję,że przed odpowiednio potarła Ci końcówkę :mrgreen: .No ale co,okryłeś ją peleryną Batmana,żeby nie było jej zimno?? :shock: .Pablo z tej strony Cię nie znałem ;) :-> :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aine,nie liczy się ilość wypitego alkoholu,lecz chęci.A Twój pomysł z seksem na masce bardzo mi się spodobał,odlotowa z Ciebie dziewczyna :->

Piorunie,końcówkę przygotowała jak należy,a i sama też nie zmarzła :-> już o to zadbałem ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam chyba samych ciepłolubnych kochanków,

i masz racje Pablo bo jak za duzo taki wypije to i tak nic z tego. ;)

A co do pomysłów sprawdzonych i nie to trochę ich jest ,tylko nie koniecznie po alko...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Aine,chętnie poznam Twoje pomysły.Podejrzewam,że większość byłaby warta wypróbowania,więc pisz,czekam ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mója jedna akcja jeszcze za przed lat to wyjazda na tzw. agroturystyke. Większa ekipa ludzi, kominek, drineczki, rozmowy, było to chyba na II roku studiów w ramach szeroko pojętej integracji. Na wyjeździe była także moja koleżanka z którą mieliśmy sie ku sobie. Generalnie nie ma to kompletnie klimatu cuckold ale ma klimat alko jak w tytule ;) Impreza rozkrecała sie wmiare wypitego alkoholu, moja znajoma poczuła sie dość samotna i zaproponowała mi spacer, miało to na celu lekkie przewietrzenie się, bo % dawały już powoli oboje nam rade. spacer był "grzeczny" jednak wzmogł apetyt na coś więcej..... Po przyjsciu do pokoju wylądowaliśmy w łożku ostro zabraliśmy sie do siebie, tak ostro że połamaliśmy połowe deseczke które znajdują sie zwykle pod materacem w łozku. Nie wiem jak to sie stało ale dosłownie trzaskały jak zapałki. Ja 80 kg wagi dziewczyna z 60 pare ehhhh wieć nie dużo jak na klasyczne agroturystyczne łożko :-> co sie działo dalej..........cdn...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...