Skocz do zawartości
Jurysta

Alkohol - Szalone sex zachowania

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm, nie było to po wypiciu żadnego alkoholu nawet odrobinki nie piłam :redevil: .

Dzisiaj rano musiałam zadzwonić z reklamacją w takiej błahej sprawie, dzwonie odbiera facet i tłumaczę jaki mam problem.

A, że dzieci rano do szkoły i sama z mężusiem w domku to leżymy jeszcze w łóżeczku no to i możemy sobie pozwolić, rozmawiam przez ten telefon a mój sobie zeszedł z języczkiem na łechtaczkę i liże  :lach: a ja rozmawiam dalej. Już tak podniecił mnie,że nie mogłam wytrzymać i zaczęłam cię coraz głośniej zachowywać do tego stopnia, że nie wiedziałam co mam powiedzieć :lach:  i zaczęłam szczytować głos mi się załamał a facet po drugiej stronie telefonu pyta mnie:

- czy dobrze się czuję?

ja odpowiadam: -  taaaak, taaaak

- na pewno nic pani nie jest?

- niiee wszyyystkko w poorządkuuu

Po skończonej rozmowie śmiejemy się z tej sytuacji :lach: :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja Ania jest z zasady niepijaca kiedy jednak wypije pare kieliszkow nabiera wielkiej ochoty na sex analny :-)

uwielbiam jej polewac ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Głowa pijana dupa sprzedana " choć w Moim przypadku nie ma takiej opcji praktycznie nigdy sie nie upijam a jak już Mi sie zdarzy to napewno nie ma chęci na sex tyczy sie to zarówno Mnie jak i Mojego Rogacza ..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja Ania jest z zasady niepijaca kiedy jednak wypije pare kieliszkow nabiera wielkiej ochoty na sex analny :-)uwielbiam jej polewac ;-)

może napijemy się razem, zapraszam na drinka, or poniedziałku jestem we Wrocku :)

a w temacie: bzyknąłem się z koleżanką na tyłach plebanii (ona opierała się o płot, ja atakowałem od tyłu), no i oczywiście nocne akcje na ulicach różnych miast - raz pod czujnym okiem panów w zaparkowanym obok samochodzie dostawczym :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Płot to wytrzymał? My się z Mężem tak kiedyś niefortunnie oparliśmy, że runął :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hehe :) płot wytrzymał to chyba bogata parafia i płot jest solidny ze stali :)

może? - zdjęcie w awatarze autentyczne? Jeżeli tak to ja już jestem gotowy ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sylwester  

Mieszkanie pełne gości;wszyscy pijanii;gdzies

O 2.00 w nocy z braku prywatności znależliśmy sie z żona na półpietrze.

Światło zgasło a my chyba poczuliśmy sie jakby w sypialni.

Żona spuszczone dżinsy do kostek i mój ulubiony anal.

Wrazie zapalonego światła byliśmy bez szans.

Udało sie bez świadków.Uwielbiam ją pijaną.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem kiedyś taką sytuację , odwiedziliśmy z Jool koleżankę , wypiliśmy  trochę winka , i  prawie jak zawsze skończyło się seksem  z  tą  koleżanką, z tym że tym razem kiedy zaczęła mi obciągać i  zacząłem ją ostro pieprzyć w usta, to   Ona  zwymiotowała na mnie . 

Od tej pory, po tym co zobaczyła, Jool ma lekkie opory przed "głębokim gardłem'' :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odkopuję.

Dla mnie seks i alkohol kompletnie nie idą w parze. Alkohol zaburza percepcję, przeinacza emocje, wypłaszcza...

Nie miałam wielu szalonych seksualnych wybryków po alkoholu i jak już, to ich żałuję. I nie żałuję samego ich zaistnienia, lecz tego, że właśnie odbyły się po alkoholu, a nie na trzeźwo.

Lula.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie żałuję żadnego z moich wybryków poalkoholowych, nie żałuję wpadek, nie żałuje niezręczności, które mogłyby temu towarzyszyć ... bo stronię od alkoholu i takich akcji po spożyciu nie miałem.

Bo nie pije prawie wcale, a od wielu miesięcy wcale.

I nie chcę pić.

Mało tego.

alkohol śmierdzi, człowiek po nim śmierdzi i nie wyobrażam sobie zabaw przy alkoholu w nadmiernej jego ilości

Oczywiście nie popadam w skrajności, które często bywają fatalne, bez względu na ich kierunek.

Jeśli chodzi o symboliczną lampkę wina to nie mam z tym kłopotu.

Podsumowując ... alko + sex ... nie dziękuję

Mam i ja i Pani M wystarczająco dużo także odwagi w sobie, zdecydowania i chęci, że wspomaganie tego typu jest zbędne.

Alkohol otępia, osłabia, usypia.

Pozdrawiam

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...