Skocz do zawartości
illa

Profesjonalna sesja foto

Rekomendowane odpowiedzi

R: Su. to raczej ja myślałem, żeby się wybrać z aparatem na południe :redevil:

Jaki Ślunsk :P Kraków to nie Śląsk przecież ;)

A zreszta wy jak wy ale fotografa wam trzeba? :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Portal MaxModels, ale odradzam fotografików wykonujących zdjęcia typu PFT, nie ze zwględu na jakość.

Dzięki illa -sprawdzę ich :)

R: Eh szkoda, że na ten Ślunsk tak daleko  :mily:

dla chcącego nic trudnego ;p 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: Chcesz powiedzieć, że Poznania jest bliżej niż do Krakowa?  :mily:

dla chcącego nic trudnego ;p 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: Chcesz powiedzieć, że Poznania jest bliżej niż do Krakowa?  :mily:

Tak właśnie mówię :) Zdecydowanie bliżej mi do Poznania  :mrgreen:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

B kiedyś myślał, żeby zrobić mi niespodziankę i nawet nawiązał z jakimiś magicznymi fotografami kontakt...przestraszyłam się początkowo - procesu bycia fotografowana i tego, że efekt B chciał powiesić w sypialni, w dużym formacie, wręcz upublicznić w moi poczuciu. To co mi się jednak podoba to to, że taka fotografia pozwala uchwycić moment - ja jako 30 latka, o proszę , tak wyglądałam, byłam taka gładka, szczupła, atrakcyjna...Myślę, że w przyszłosci to może być dla mnie cenny prezent - ja "za młodu". Gdy przyjdą wątpliwości związane z przemijaniem, gdy wnukom nawet nie przyjdzie na myśl, że mogłam kiedyś uprawiać seks,  będę mogła sobie powiedzieć - jestem TĄ kobietą.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: HotPiki nie od dziś wiadomo, że Poznań miastem wartym poznania jest  :mily:

Wiosna idzie, czas porządków - coś mi się zatem zdaje łobuzie, że w takim razie chyba będę musiał odkurzyć swój odświętny statyw :mrgreen: 

Ale w końcu czego się nie robi dla takiej "SZTUKI"  :redevil:

Tak właśnie mówię :) Zdecydowanie bliżej mi do Poznania  :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: HotPiki nie od dziś wiadomo, że Poznań miastem wartym poznania jest  :mily:

Wiosna idzie, czas porządków - coś mi się zatem zdaje łobuzie, że w takim razie chyba będę musiał odkurzyć swój odświętny statyw :mrgreen:

Ale w końcu czego się nie robi dla takiej "SZTUKI"  :redevil:

R -odkurzaj ten odświętny statyw...może pożyczyć Ci miotełkę do kurzu ? :redevil: 

Sztuka to wychodzi, ale z Twojego obiektywu R :) a co do Poznania-chętnie poznam 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: HotGirl i udało się w końcu BB zorganizować sesję dla Ciebie?

I skąd ten strach, przed byciem fotografowaną? :) Naprawdę nie odniosłem wrażenia, abyś była nieśmiałą osobą  :mily:

B kiedyś myślał, żeby zrobić mi niespodziankę i nawet nawiązał z jakimiś magicznymi fotografami kontakt...przestraszyłam się początkowo - procesu bycia fotografowana i tego, że efekt B chciał powiesić w sypialni, w dużym formacie, wręcz upublicznić w moi poczuciu. To co mi się jednak podoba to to, że taka fotografia pozwala uchwycić moment - ja jako 30 latka, o proszę , tak wyglądałam, byłam taka gładka, szczupła, atrakcyjna...Myślę, że w przyszłosci to może być dla mnie cenny prezent - ja "za młodu". Gdy przyjdą wątpliwości związane z przemijaniem, gdy wnukom nawet nie przyjdzie na myśl, że mogłam kiedyś uprawiać seks,  będę mogła sobie powiedzieć - jestem TĄ kobietą.

R: HotPiki bardzo dziękuję za słowa uznania ale naprawdę piękna i posłuszna modelina to 90% sukcesu :P

Co do odkurzania z miotełką, to właśnie wyobraziłem sobie Ciebie w takiej odsłonie jak ta poniżej - i powiem tak - moje słabe serce, doktora  :!:   :sexfota: 

Jeśli obiecujesz posprzątać dokładniej niż to było widać na jednym ze swoich ostatnich zdjęć hotelowych  :lach: to chętnie się przekonam jak ta Twoja miotełka sprawdzi się w akcji  :redevil:

A tu wspomniane zdjęcie w stylu vintage  :roll:

post-7018-0-72069400-1427302782_thumb.jpg

R -odkurzaj ten odświętny statyw...może pożyczyć Ci miotełkę do kurzu ? :redevil:

Sztuka to wychodzi, ale z Twojego obiektywu R :) a co do Poznania-chętnie poznam 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie od dawna się marzy być modelką przed obiektywem mężczyzny, z którym jestem w relacji intymnej.

Wyobrażam sobie taką randkę, profesjonalna, pikantna sesja, a potem erotyczny finał.

Marzenia się spełniają, moje bardzo często, więc po prostu cierpliwie czekam, aż takiego pasjonata fotografii poznam :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R - wypraszam sobie , to nie ja narobiłam bałaganu w pokoju :splashface:  hihihi , ale w rolę takiej pokojówki mogę się wcielić  :redevil:

R: HotPiki bardzo dziękuję za słowa uznania ale naprawdę piękna i posłuszna modelina to 90% sukcesu :P

Co do odkurzania z miotełką, to właśnie wyobraziłem sobie Ciebie w takiej odsłonie jak ta poniżej - i powiem tak - moje słabe serce, doktora  :!:   :sexfota: 

Jeśli obiecujesz posprzątać dokładniej niż to było widać na jednym ze swoich ostatnich zdjęć hotelowych  :lach: to chętnie się przekonam jak ta Twoja miotełka sprawdzi się w akcji  :redevil:

A tu wspomniane zdjęcie w stylu vintage  :roll:

attachicon.gifsexy_maid.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...