Skocz do zawartości
illa

Profesjonalna sesja foto

Rekomendowane odpowiedzi

Wracając trochę do tematu to uważam że profesjonalna sesja do bardzo dobry pomysł i wiele kobiet jest po niej bardzo zadowolona.

No baaa... :oops:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I nie tylko kobiet,bo faceci też chcą być uwiecznieni :oops:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek brunciooo

Polecam, tyle ze ja ze strony fotografa, ale od fotografowanych kobiet wiem ze to swietna zabawa i napewno cos nowego i innego, a potem jeszcze zostaje ogkadanie ciekawych prac.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że taka sesja to fajna zabawa. My sami na miarę możliwości organizujemy sobie takie akcje, ale niestety tylko w domowych warunkach. Także rozstawienie tła na statywach jest mega trudną czynnością :P

Jeżeli ktoś będzie miał możliwość takiej sesji w studiu to ja potem chcę zobaczyć efekty :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Także rozstawienie tła na statywach jest mega trudną czynnością :P

Jeżeli ktoś będzie miał możliwość takiej sesji w studiu to ja potem chcę zobaczyć efekty :mrgreen:

Nie chce być złośliwy Agness ale rozstawienie tła na statywach jest akurat mega łatwą czynnością.Trudność sprawia odpowiednie doświetlenie lampami błyskowymi.

Oczywiście,jeżeli ktoś je posiada i interesuje się foto,żeby je wykorzystać.

Efekty pracy w studio są nieporównywalne do takich strzałów amatorskich pod warunkiem,że mamy do czynnienia z profesjonalnym fotografem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy sporo takich sesji za sobą... Także bardziej odważnych i cuckoldowych... :mrgreen: naprawdę polecam :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce być złośliwy Agness ale rozstawienie tła na statywach jest akurat mega łatwą czynnością.Trudność sprawia odpowiednie doświetlenie lampami błyskowymi.

Oczywiście,jeżeli ktoś je posiada i interesuje się foto,żeby je wykorzystać.

Efekty pracy w studio są nieporównywalne do takich strzałów amatorskich pod warunkiem,że mamy do czynnienia z profesjonalnym fotografem.

Ależ Piorunie nie jesteś złośliwy :P . Tylko jak się ma np czterometrowe tło do rozłożenia w mieszkaniu w bloku to wykonanie tego zakrawa na sport ekstremalny. Jakbym miała jeden pokój więcej to takie tło ciągle byłoby rozstawione.

A co do pracy w wieloma źródłami światła to masz całkowitą rację to wyższa szkoła jazdy. :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

illa czyzbys chciala z Adasiem miec profesjonalna sesje? :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pamięta, a właściwie "właśnie odkryła" :(

Moja sesja foto za dni parę.. :P

Zaczynam odczuwać..hmmm..sama nie wiem co :mrgreen:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...