Skocz do zawartości
illa

Profesjonalna sesja foto

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie do Szanownych Koleżanek:

czy kiedykolwiek brałyście udział w takiej sesji?

Mam na myśli akt fotograficzny wykonywany przez zawodowca.

Jeśli tak, to czy spełniło to Wasze oczekiwania, czy efekt Was zadowolił?

Interesują mnie także "pozamaterialne" wrażenia i emocje.

A może ktoś marzy o takich fotkach?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

niestety nie miałam tej przyjemności ;)

a baaardzo bym chciała

marzy mi się taka sesja na karym rumaku

albo b&w z mym lubym

się rozmarzyłam :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno musi to być fotograf specjalizujący się,lubiący robić akty.Najlepiej przed kontaktem zobaczyć portfolio fotografa i jego prace,a nie będzie rozczarowania.

Ja też myślę o zrobieniu sobie sesji,tylko w wersji rozbieranej i humorystycznej:))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też myślę o zrobieniu sobie sesji,tylko w wersji rozbieranej i humorystycznej:))

Piorunie, masz to jak w banku :)

Oglądałam różne porfolia i mam dylemat, kilkanascie odpowiedzi na moje zapytanie, oczywiście panowie profesjonaliści są bardzo zróżnicowani cenowo, od 1000pln do 180pln. W tym ostatnim przypadku, opłata tylko za studio i wizażystkę, czyli TFP.

niestety nie miałam tej przyjemności ;) a baaardzo bym chciała marzy mi się taka sesja na karym rumaku albo b&w z mym lubym się rozmarzyłam :)

Marzenia są po to, by je spełniac ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

efekty zawodowca poprawiaja graficy z własnego doświadczenia moge powiedziec że musiałem zrobic zdjęcie produktu ktore było niemozliwe do wykonania ze wzgledu na odbalski spowodowane dziwna struktura materiału itp graficy z tego zrobili cudo ci sami graficy poprawiali tez zdjecia po tak zwanej profesjonalnej sesji z dziewczynami róznica kolosalna.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cynamonku, jeśli się zdecyduję, to bez fotoszopa :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorun dobrze radzi! ;)

No i czekam na wyniki Twej sesji, Piorunie! :)

Że na Twojej, Illo, to chyba mówić nawet nie muszę?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie karego horsa mam :)

niech no się tylko zrobi trochę cieplej.

też wolałabym żeby mnie nie 'poprawiano'

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek anum

Dobry temat.Marzy mi sie taka sesja erotyczna z zawodowcem, który wie co i jak, który umie robić i lubi robić takie zdjęcia.Nawet mam specjalny plik , którym zapisuję pomysły na zdjęcia...a z tych pomysłów to np.na koniu, takim konkretnym nawet, z zacienionym studio, w wodzie,i jeszcze parę pomysłów...zastanawiam się jednak, czy dam rade, bo mimo wszystko trzeba się otworzyć.Jeden głębszy by sie pewnie prydał na rozluźnienie:-)..

I tak jak przedmówczynie-nie chciałabym być poprawiana....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

efekty zawodowca poprawiaja graficy z własnego doświadczenia moge powiedziec że musiałem zrobic zdjęcie produktu ktore było niemozliwe do wykonania ze wzgledu na odbalski spowodowane dziwna struktura materiału itp graficy z tego zrobili cudo ci sami graficy poprawiali tez zdjecia po tak zwanej profesjonalnej sesji z dziewczynami róznica kolosalna.

Nie muszą poprawiać graficy,bo sam robi to w fotograf w PS-ie.Faktycznie,poprawia się,upiększa,dodaje,odejmuje itp.hehe

Jeżeli chodzi o odblaski,to czasami są one wskazane i porządane.

Jedna strona medalu,zrobić dobre zdjęcie,druga dobrze je obrobić.

I jeszcze jedno,dziewczyny nie jesteście poprawiane,tylko upiększane.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...