Skocz do zawartości
illa

Profesjonalna sesja foto

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy moi ;) drugiej strony OT nie zniesę. Proszę wrócić do meritum, a omawianie prywatnej sesji foto przenieść na kanał prywatny.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie od dawna się marzy być modelką przed obiektywem mężczyzny, z którym jestem w relacji intymnej.

Wyobrażam sobie taką randkę, profesjonalna, pikantna sesja, a potem erotyczny finał.

Marzenia się spełniają, moje bardzo często, więc po prostu cierpliwie czekam, aż takiego pasjonata fotografii poznam :)

No właśnie!

Miałam do czynienia z kilkoma fotografami, jednak zdjęcia, które najbardziej mnie urzekają, to te pochodzące z sesji z fotografem, z którym byłam w intymnej relacji, i dla którego byłam Boginią. Z pewnością to ostatnie musi mieć wpływ, totalne otwarcie, swoboda myśli, ciała. Całkowita.

Kocham fotografię za to, że pokazuje, że potrafi wydobyć (z  człowieka), to co gołym okiem niewidoczne..

Sesję, polecam każdemu, bez wyjątku.

I jeszcze taka myśl ... z perspektywy czasu, może to zabrzmi strasznie, ale zaczęłam sądzić o sobie, że jestem piękna, kiedy pierwszy raz zobaczyłam siebie na zdjęciach, zdjęciach z profesjonalnej sesji, i wcale nie były to akty!

Ha. I wtedy zakochałam się w fotografii :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

sesja dobra rzecz - my możemy polecić człenia z Łodzi - centrum geograficzne kraju i zdjęcia ze smakiem zresztą gościły już na naszym forum wrzucone przez jedną forumowiczkę ale może sama się wypowie  i oceni współpracę :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On: Wiesz wszystko zależy kto czego oczekuje jakiej estetyki, ja np odrzuciłbym atgórscy i fykex z tych co podałeś, dla mnie to nie są dobre zdjęcia. U robertsloma i fotograff widać i pomysł i bardzo dobre panowanie nad światłem.

Ja poleciłbym http://www.lejczer.pl, na stronie może nie ma dużo zdjęć aktu ale widziałem jej prace na forum foto i też pięknie potrafi malować światłem. No ale ponieważ ja siedzę trochę w fotografii to mam już inne oczekiwania niż tylko zdjęcie cycka ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno temu miałam przygodę z profesjonalna sesja i z miła chęcią bym to powtórzyła :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda że nie mam studia, szkoda że utrzymanie studia jest tak kosztowne

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda że nie mam studia, szkoda że utrzymanie studia jest tak kosztowne

Utrzymanie?

Co masz na myśli?

Inwestycja jednorazowa. Tła+lampy (etc)+aparat.

Piszę o sobie, bo studio stworzyłam w domu, i właściwie nie jest wykorzystywane, lub sporadycznie.

Oczywiście, wraz ze wzrostem intensywności użytkowania pojawiają się pewne wydatki.

Nie sądzę by to "moje" było profesjonalne, ale właściwie, zastanowiłam się teraz, czego w nim brakuje :)

Nie jestem profesjonalistką, popełniam fotografię z zamiłowania.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ja mówię o studiu z prawdziwego zdarzenia z kilkoma lampami tlami "murzynkami" z dobrym odejściem, akcesoriami planu. W końcu tytuł jest profesjonalna sesja foto. Zabawki do domowego studia też mam ale mi miejsca brak na ich rozstawienie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U robertsloma i fotograff widać i pomysł i bardzo dobre panowanie nad światłem.

Dziękuję za bardzo pomocną odpowiedź!Mój wybór już zapadł,teraz trzeba tylko umówić termin sesji :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...