Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Czarny z białą / biały z czarną ;/

Rekomendowane odpowiedzi

mnie zdecydowanie kręci myśl na widok czarnego dużego fiuta w ustach Mojej Żony, jak o tym pomyśle zaraz mi się robi gorąco i mam ciarki :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

za to moją żonę kręcą czarni i sama sie do tego przyznaje że w najbliższym czasie musi spróbować a sprawa nie bedzię skomplikowana ponieważ jesteśmy na wyspach hehe

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Są seksowne murzynki i z czystej ciekawości i przeżycia czegoś nowego chętnie bym z taką czarnulką poszalał, ale bardziej mnie kręci widok murzyna posuwającego białą kobietę niż odwrotnie:-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odzywają się w tym pierwotne instynkty i czasem podnieca nas, że samiec posuwa zdobyta samicę z innego plemienia. Różnica w kolorze skóry tylko podkreśla te pierwotne instynkty - wiecznie zywe, bo jak wytłumaczyć fakt, że wszędzie - w każdym jednym kraju - obcokrajowiec wzbudza zainteresowanie kobiet niezależnie od tego jaki jest (wystarczy sam fakt że jest obcokrajowcem)?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie widok czarnego mężczyzny (mężczyzn) który zadawala (tak, zadawala, bo tak dokładnie te układ rozumiem), białą kobietę jest niesamowity. A najbardziej dziła na mnie (między innymi) jeżeli meżczyzna ma ewidentnie ciemny kolor skóry a kobieta jaskrawo białą nieopaloną cerę.(uff !)

post-3302-0-26611100-1337838343_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... Mnie chyba bardziej podniecają okoliczności i sytuacje i emocje... niż kolory...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... Mnie chyba bardziej podniecają okoliczności i sytuacje i emocje... niż kolory...

Ależ oczywiście że tak, to co napisałem to jest jedynie taki dodatkowy szczególny dla mnie element ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś w tym jest, uwielbiam filmy kiedy czarny facet posuwa białą kobietę, w ogóle nie interesowały mnie filmy kiedy oboje byli czarny albo facet był biały ale też sam bardzo chętnie zakosztowałbym seksu z murzynką ....... Dziwne nie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie seks ciemnoskórego faceta z białą kobietą (żoną, mamuśką) to cud świata! Uwielbiam na to patrzeć, bardzo mnie to podnieca. A Wy, jak macie? Muszę koniecznie coś takiego zobaczyć na żywo...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...