Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Czarny z białą / biały z czarną ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś widziałam filmik na którym biały facet posuwa ciemną kobietę... w ogóle mi się to nie podobało wręcz było antysexualne dla mnie.

Czemu zatem np. podnieca mnie czarny facet jak posuwa białą kobietę a odwrotnie ... wręcz przeciwnie. A wy jak macie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na ten temat mówiliśmy już wiele razy. :)

Powiem tak - a dlaczego podnieca nas seks z kobietą, z mężczyzną, seks grupowy, seks w miejscach publicznych, itd., itp.?

Odpowiedź - bo tak. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ to jest coś innego, niecodziennego, coś niedostępnego na co dzień. Kusi nas skosztowanie czegoś co praktycznie nie jest dla nas osiągalne, co jest nieznane i tajemnicze. Do tego dochodzą stereotypy którymi żyjemy. Baśnie o wielkich penisach i wyrafinowanym zapachu, innych kształtach etc.. Słowa powtarzane w kółko w którymś momencie stają się prawdą.

To wszystko napędza nas do tego stopnia, że chciało by się spróbować...

Egzotyka jest dla nas odległa.

To chyba coś w rodzaju "rajskiego jabłka"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chetnie spróbowała czekoladowej cipki ;)

Myslę, że wszystko przede mną :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie czarnoskórzy w ogóle nie kręcą. Nic, a nic. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to mowia - " de gustibus non est disputandum" .

Kazdego kreci cos innego.

I to jest piekne :-).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm

Cóż zniechęcającego jest w Czekoladce.

Nie rozumiem, tak miałbym chęć, jak i nie znajduję niemiłym widoku, cóż gusta to gusta.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie podnieca każdy facet posuwający moją Żonę ;) No może nie sam facet, ale wiecie o co mi chodzi

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam zupełnie odwrotnie. Bardziej mnie podnieca biały facet z czarnulką, niż murzyn z białą ;p

A dlaczego? Nie mam pojęcia. Wiem natomiast, że Hally Berry jest jak wino :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...