Skocz do zawartości
Jurysta

Rywalizacja: „ Kochanek vs. Rogacz ”

Rekomendowane odpowiedzi

Nieposiadanie obrączki nie oznacza bycia "nieżonatym".

Nie czepiajmy się słówek, posiadanie obraczki na palcu w moim poście oznaczało posiadanie statusu cywilnego "żonaty"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stan cywilny kochanka nic nie gwarantuje. Ważniejsze jest to co pod kopułą nie to co na palcu.

Owszem, znam ludzi którzy nie mają obrączek na palacach a mają zmieniony stan cywilny, paradoksalnie znam jeden przypadek gdzie ktoś nie jest żonaty a kupił sobie obrączke gdyż wychodzi z założenia, że działa to "jak magnes na dupy" notabene słuszne stwierdzenie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nieposiadanie obrączki nie oznacza bycia "nieżonatym".    Stan cywilny kochanka nic nie gwarantuje. Ważniejsze jest to co pod kopułą nie to co na palcu.

My z zona nie nosimy obraczek pewnie ze 20 lat i nie mamy z tym problemu. Ja wiem, ze jestem zonaty i kocham zone glowa lub kopula jak stwierdzil nasz tu sympatyczny kolega :D , a nie metalem na palcu  :)

Zona z kolei lubi srebro, wiec zlota obraczka pasowalaby jak wol do karety  :lol:

Co do meritum, to ja sobie takiej rywalizacji nie wyobrazam, ZK mam byc uzupelnieniem, a nie moja walka z kochankiem lub kochanka ze mna  ;) - najwazniejsza jest przyjemnosc Pani, bardzo wazna przyjemnosc kochanka no i, a jakze - moja  :D ..... czyli wszystkie 3 strony zadowolone  :dobre:

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rywalizacja jest dobra w sporcie, a nie w łóżku. Wszelkie próby rywalizacji, moim skromnym zdaniem, rozwalają całą przyjemność. Ma zadziać się piękna polifonia, a nie kocia muzyka, która niesmak tylko pozostawi ;)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym mógł coś podpowiedzieć Rogaczom którzy chcieliby aby ich kobieta największą rozkosz przeżyła poprzez całowanie i w pupę od Kochanka, to by jej powiedzieli przed randką "tylko nie w pupę i żadnego mi tam całowania"

A to ciekawostka ;) Jakiś czas temu przed spotkaniem ze znajomymi uprzedziłem żonę, że ma być grzecznie i bez wygłupów tym razem. Był alkohol, była świetna zabawa i małe after z naszym pokoju. Koleżanka słabo się poczuła i poszła do ich pokoju się położyć, ja poszedłem z nią po wódkę. Kiedy wróciłem zastałem kolegę z penisem w ustach mojej żony.

Tym razem jednak zamiast zabawy była rozmowa dyscyplinująca :) I tu chyba jest mowa o rywalizacji. Ja lubię wszystko z wyjątkiem utraty kontroli. Oczywiście jesteśmy dorośli i rozumiem, atmosfera, alkohol, ale na dalsze zabawy zgody już nie było. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie kochankowie mojej żony z reguły unikają lub małżonka tak ogarnie temat, że nie bardzo mam jak poznać danego gościa. Z reguły nie są wtajemniczani w cuckold.

Jak potencjalny kandydat mnie poznaje, to zazwyczaj mu rurka mięknie i już nie przystawia się tak chętnie do Pajączka.

A przecież ja niegroźny jestem...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak potencjalny kandydat mnie poznaje, to zazwyczaj mu rurka mięknie i już nie przystawia się tak chętnie do Pajączka. A przecież ja niegroźny jestem...

Też tego nie rozumiem. Po poznaniu Ciebie jeszcze chętniej do małżonki Twojej na ich miejscu bym się przystawiał. Chociażby dla tego, że wiem, że po wszystkim zbilibyśmy piątkę, wypili połówkę, i cieszyli się razem jak jej było dobrze:D

U nas nie było typowej rywalizacji, z powodu takiego że na nią nie pozwalałem od samego początku. Jak potencjalny kochanek był taki, który dawał oznaki że mógłby rywalizować, to jego "oferta" lądowała w koszu.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ufam mojej ukochanej i nie wyobrażam sobie w związku z tym rywalizację z samcem alfa. To jej ma być przyjemnie i kochankowi, a jeżeli im jest dobrze to i ja czuję się spełniona, czyli jak oni przezywają orgazmy, to ja też.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...