Skocz do zawartości
leon 1

najlepszy wiek dla hotki

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek sraczka

Wiek tutaj nie ma znaczenia i schodzi na 2 plan, moj związek i mojej hotki osiągnął dojżałość po 3 latach i wtedy zaczęla się nasza przygoda z cuckoldem. Dodam, że jesteśmy razem prawie 13 lat

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja uważam że "hotka" jak i "rogacz" ma to w psychice... niektóre osoby na samą myśl czują mrowienie, (niezależnie od wieku) czasem nie przyznawając się nawet przed sobą, "bo przecież nie jestem kurwą", "bo przecież nie jestem frajerem", (jednych zawsze kręciła zdrada, inni nigdy nie dopuszczali takiej możliwości).

W jakim wieku najlepiej zacząć to kwestia, związku w którym się znajdujemy, dla jednych będzie to 20-, dla innych 40+, jednak myślę że każdy zaczyna szukać "nowości" kiedy w związku zaczyna zaglądać"........rutyna........"

jednak czytając to forum, często zastanawiałem się gdzie jest ta górna granica, powalająca większość użytkowników to wiek 30-30+, więc statystycznie można by powiedzieć że to ten "najlepszy" wiek, bo czy są użytkownicy np. 50+?, pewnie są, ja nie znam takiej osoby..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona wystartowała po 30-tce, chociaż nie mam tak naprawdę pewności, co by było gdyby właściwa sytuacja zaistniała wcześniej. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek normalny_slask

...nie ma czegoś takiego, jak "najlepszy wiek". Liczy się dojrzałość emocjonalna i podejście do "tematu". Ja nigdy nie oceniam ludzi po metryczce bo to DEBILNE - nie wiek się liczy a człowiek... to jaki jest i co sobą reprezentuje. ot.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Liczy się dojrzałość emocjonalna i podejście do "tematu".

no tak, czasem 40- stka, nie dorównuje 20- stce, i to nie tylko w tym klimacie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek normalny_slask

no tak, czasem 40- stka, nie dorównuje 20- stce, i to nie tylko w tym klimacie

...dokładnie! O tym właśnie mówiłem... a jaka "zepsuta" jest dzisiaj młodzież to chyba każdy z nas wie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Normalny, wkraczasz na niebezpieczny grunt.....

bo zaraz odezwą się "stróże moralności", ... bo cuckold to idea, a nie  k........stwo.... :-D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek normalny_slask

Normalny, wkraczasz na niebezpieczny grunt.....

...cóż, tak już mam ;)

A jeśli własne posiadanie własnego zdania i jego wyrażanie to przestępstwo too... nie mój problem! ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Optymalny wiek to będzie tak mniej więcej między 18tym a 70tym rokiem życia.. Dojrzałość faktycznie przychodzi z wiekiem, ale aby hotka była hotką, musi zaistnieć obok niej zjawisko zwane rogaczem.. ;) Rogacz również musi być w dobrej komitywie ze swoimi emocjami, bo bez tego hotką nie zostanie ani 20latka ani czterdziecha.. Zbyt często chcemy się zamknąć w jakieś ramy, czy to nazewnictwo, przynależność, wiek..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...nie ma czegoś takiego, jak "najlepszy wiek". Liczy się dojrzałość emocjonalna i podejście do "tematu".

Zgodzę się z tym że nie ma czegoś takiego jak najlepszy wiek. Ale czegoś takiego jak dojrzałość emocjonalna też nie powinniśmy do cuckoldu mieszać. Weźmy przykład. Każda "jednostka" prędzej czy później odczuwa znużenie cuckoldem. Nie nazwałbym kogoś kto znika na zawsze lub na jakiś czas, niedojrzałym z tego powodu.

Optymalny wiek to będzie tak mniej więcej między 18tym a 70tym rokiem życia..

No i to jest chyba najlepsza odpowiedź.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...