Skocz do zawartości
leon 1

najlepszy wiek dla hotki

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie do wszystkich jaki wiek jest najlepszy dla kobiety aby zostać hotką

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lata 30te i chyba wyżej... tak sądzę... chodzi o dojrzałość fizyczną, psychiczną i doświadczenie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też sądzę, że zazwyczaj ok. 30-tki i później, chociaż jest dużo młodszych hotek - kwestia dojrzałości emocjonalnej hotki i rogacza oraz stabilności i dojrzałości związku.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja żonka ma 36 wiosenek jest bardzo ładną blondynką o niesamowitych nogach , pięknych zadbanych stopach , zgrabnej pupci i średnich spiczastych cycuszkach w czasie kochania się ze mną jest niesamowita i otwarta na różne urozmaicenia , ostatnio zauważyłem że potrzebuje więcej czasu na osiągniecie orgazmu czasami zastanawiam się że mając taką kobietę mam fantazję w których moja żonka jest ostrą suczką pieprzącą się z ogierami na moich oczach

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja zaczeła mając 27 lat ,wczesniej były rozmowy, pierwsze kuszenie innego faceta a potem rozmowy na tlenie i tak już mnie rogaczy z przerwami do dziś( 8 lat będzie gdy poraz pierwszy poczuła w sobie (24 kwietnia 2004 roku) innego faceta

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiek co oczywiste nie będzie tu bez znaczenia ale uważam tak jak poprzednicy że znacznie ważniejsza jest dojrzałość i to tak obojga partnerów jak i ogólnie związku, to naprawdę bardzo ważne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Pytanie ciekawe, najlepszy wiek dla hotki ? „jurysta” ujął to najtrafniej w swojej wypowiedzi. W związku (małżeństwie) bardzo dużo zależy od szczerości, dbałości o drugą połówkę, pewności wzajemnych uczuć. Może to zabrzmi trochę śmiesznie, ale „hotka” musi być osobą bardzo odpowiedzialną i wiedzącą czego chce. Na pewno nie rozwydrzoną i niestabilną emocjonalnie. Jeżeli spełnia te kryteria (nie wiek) to na pewno będzie miała dużo radości, ciekawych i radosnych chwil z dwoma panami u swego boku.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasiu i Małgosiu, oboje - i hotka, i rogacz - muszą spełniać te kryteria. Jeśli spełni je tylko hotka, a rogaczowi "będzie się wydawało", że chce cuckoldu, to katastrofa gotowa. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, można by nawet ogólnie stwierdzić że czy to będzie cuckold, swing czy nawet zwykły związek spełnianie tych wszystkich warunków które tu wymieniono będzie podstawą, a wiek to sprawa bardziej indywidualnych predyspozycji i preferencji ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiek to sprawa bardziej indywidualnych predyspozycji i preferencji ;)

zgadzam się z tym stwierdzeniem ;)

myślę, że odpowiedni wiek na cuckold to wiek dojrzały, ale dojrzały psychiczni i emocjonalnie.

jedni tą dojrzałość mają już w wieku19lat a inni dopiero w wieku 30lat.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...