Skocz do zawartości
on27on27

Oznaczenie hotek

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

Odświeżę temat. 

Jako osoba, która dopiero uczy się nazywania tematu, bo przed tym forum nie wiedziałam, że jest na to nazwa, uważam, że skoro tak na prawdę nie ma jednoznacznej odpowiedzi na pytanie o symbole cuckold (gdyby była - nie było by tylu dyskusji w sieci na ten temat), nie można mieć pewności, kto z czym ma donczynienia. 

Wiele nastolatek nosi łańcuszki na kostkach jako ozdobę po prostu, i wierzcie mi, również z żółwiami np, , nie mając pojęcia, co to znaczy.

A być może nic to nie znaczy;) 

Ja, nie mając pojęcia, ze „ten sport” ;) ma jakaś nazwę, nie zwróciłabym uwagi na łańcuszek, nie wazne, z jaka zawieszka. 

Soł...

mysle, ze sam łańcuszek, u  osób, które są w tym temacie, już zwraca uwagę. A reszta jest Naszą inwencją - co z tym zdziałamy.

Symbole  symbolami - ale sami definiujemy co dla Nas znaczą. To tylko Nasz swiat. Dla kogoś znaczy coś innego. 

P.S. 

Panstwo wybaczą domowe zdjęcia, dla atencji. Ale nie lubię sztucznego poprawiania rzeczywistości.

EE8BBCD6-C546-4EFD-BD3E-1FDF4EBE28DD.jpeg

1F9D0870-454E-472C-A8B6-0FE58DD79D0F.jpeg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...