Skocz do zawartości
on27on27

Oznaczenie hotek

Rekomendowane odpowiedzi

A tak może być czy to zbyt dosłowne?

Ale zajebiste nogi!!! Ciezko sie skupic w pracy a zaraz przychodza klienci...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zamiast malować, można by sobie zamówić tipsa u kosmetyczki :)

szybciej będzie przywalić w palec młotkiem... :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może wisiorek z Jelonkiem przy zamku tzn z głową Jelenia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Q + pik - pani szuka ciemnoskórego kochanka.

Q + trefl - pani szuka dziewczyny

Q + kier - pani szuka jednorazowego kochanka

Q + karo - pani szuka kochanka na dłużej

Czyli w zależności od nastroju  :redevil:  i obranego celu na dany wieczór, popołudnie, poranek, należałoby mieć wszystkie zestawy i zakładać ten, który w danej chwili pasuje.

Ponieważ widzę duże zainteresowanie tematem ze strony Szanownych Mężów, i nie wiem, czy Panowie znają szczegóły damskiej biżuterii  :->  mam podpowiedź :

- nie trzeba kupować całych 4 zestawów

- wystarczy 1 łańcuszek + 1 Q oraz 1 pik, 1 trefl, 1 kier, 1 karo : wszystkie te wiszące elementy są to zawieszki, które można osobno kupić i zawieszać je i zdejmować na tym samym łańcuszku :-P.

Może Ameryki tym nie odkryłam, ale robię biżuterię i jest to moja pasja, więc chciałam się tylko podzielić tym, co lubię :roll:.

W temacie biżuterii służę pomocą :poklon:.

Przepraszam bardzo, że może troszkę naginam temat w wątku ale czy ma ktoś może pomysł na jakieś dyskretne i eleganckie oznaczenie rogacza ?

A może ten gest posłuży ??? :oops:

Na przykład podczas siedzenia w restauracji i zostanie użyty w sposób :

- delikatnie podpierając głowę o dłoń w tym ułożeniu

- trzymając dłoń na stole w tym ułożeniu

Trzeba jedynie uważać, by nie ściągnąć wyznawców satanizmu.

Takie miałam skojarzenie z rogami, rogi tu i rogi tam :evil:.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Takie oznaczenie najlepsze jest kiedy idziesz do towarzystwa gdzie Cię znają wszyscy a tylko nieliczni wiedzą co oznacza ten łańcuszek... patrzą na Ciebie czy Ty tak naprawdę czy poprostu podobają Ci się takie swiecidełka na nogach... siedzisz przy stoliku z mężem nagle przyglądam się tylko Ci kumaci i zaczynają wypytywac ale dyskretnie na proqadzajac na temat cuckold... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

a może Pandora ma jakieś fajny charms oznaczający nasze kochane Hotki...

orientuje się któraś z Naszych Pań...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...