Skocz do zawartości
on27on27

Podróż pośłubna.

Rekomendowane odpowiedzi

Poślubna podróż

Ślub był ogromnym szczęściem wszystko poszło zgodnie z planem i panna młoda promieniowała . Kasia wyglądała słodko i niewinnie z blond włosami spadającymi kaskadami na jej twarz i ramiona byłem zachwycony gdy zobaczyłem ją w ślubnej sukni. Czułem się winny patrząc na jej rozmarzony i romantyczny nastrój ja myślałem tylko o jednym by mieć ją tu i teraz .

Byłem nią zauroczony i bezgranicznie zakochany od naszej pierwszej randki. Wszystko było w niej doskonałe oprócz postanowienia ,że pozostanie dziewicą aż do naszej nocy poślubnej. Kontakty seksualne musiały ograniczyć się do uścisków i pocałunków. Nie mogłem jej przekonać do niczego więcej i aż do ślubu wracałem do domu i masturbowałem się marząc o niej. Ostanie dwa lata przeżyłem jak w amoku zauroczony jej kobiecością , seksualnością , nieustannie śniąc o niej i pragnąc jej.

Wiem ,że dzień ślubu to dzień specjalny dzień radości i prawdziwej miłości ale wszystko o czym byłem w stanie myśleć , to była noc. Noc kiedy w końcu będę kochał się z Kasią, będę widział ją nagą , będę mógł całować i pieścić jej piersi. Wizja jej rozłożonych dla mnie nóg powodowała nieustanną erekcje z którą musiałem walczyć. Czas mijał szybko wśród tłumu gości wesele odbywało się w hotelu nazajutrz wyruszaliśmy w naszą podróż poślubną.

Zmęczeni uroczystościami w końcu trafiliśmy do naszego pokoju hotelowego. Kasia pomimo zmęczenia obdarowała mnie głębokim pocałunkiem- jej język agresywnie wtargnął do moich ust. Chwyciła coś z walizki i uciekła do łazienki. Szybko rozebrałem się zostając tylko w bokserkach i wskoczyłem do łóżka. Gapiłem się na drzwi łazienki myśląc o tym co już wkrótce zdarzy się .

Byłem prawie w transie gdy weszła w długiej półprzezroczystej białej koszuli nocnej. Pierwszy raz widziałem jej piersi nie okryte biustonoszem były doskonałe patrzyłem zafascynowany jak kołysały się gdy szła do mnie. Wśliznęła się do łóżka piękna i seksowna. Przykryła stopy i kazała mi przyciemnić światło. Pocałowałem ją , moje ręce bezwiednie zaczęły pieścić jej piersi. Jęknęła gdy ścisnąłem je chciałem okryć je pocałunkami delikatnie ściągałem ramiączka koszuli w dół , moje usta otuliły sutek , lizały jej wspaniałe krągłości . Czułem jak ciężko oddycha podniecona . Z ekscytacji nie zauważyłem kiedy jej ręka wślizgnęła się pod gumkę moich bokserek i objęła mego penisa. Niespodziewanie zatrzymała się i wyczułem ,że coś było nie tak. Zapytałem co się stało. Pocałowała mnie szybko mówiąc ,że nic – dalej pieszcząc mego członka .. Jej dotyk, widok jej nagiego ciała doprowadzał mnie do wrzenia Kasia podniecona spojrzała mi w oczy i powiedziała :

Kochanie weź mnie teraz , zrób to błagam!

W tym momencie nie wytrzymałem i mój wytrysk wylądował na jej ręku. Widziałem jej rozczarowanie i zacząłem przepraszać. Bąknęła ,że rozumie i poszła do łazienki umyć rękę.

Gdy wróciła przepraszałem ją jeszcze i prosiłem byśmy spróbowali jeszcze raz. Uśmiechnęła się i orzekła ,że musimy wyspać się przed jutrzejszą podróżą.

Kiedy obudziłem się Kasia była już ubrana. Byłem trochę rozczarowany bo miałem nadzieję ,że pozwoli mi na poranne pieszczoty. Śmiejąc się orzekła, że nie budziła mnie bo chciała bym był wyspany i wypoczęty po nocnym treningu. Byłem zadowolony ,że nie jest na mnie zła i mówi o tym z uśmiechem

Rozmarzyłem się na temat naszej podróży poślubnej sex, słońce , plaża , sex , sex .sex ..

Na podróż Kasia ubrała się bardzo seksownie króciutka biała mini z dużym dekoltem. Byłem dumny myśląc o niej jako o swojej żonie tak ponętnej i ślicznej – chociaż technicznie nie skonsumowaliśmy jeszcze naszego małżeństwa.

W samolocie usiadłem przy oknie a Kasia na siedzeniu środkowym. Gdy rozmawialiśmy dosiadł się do nas starszy facet dosyć przystojny i sympatyczny. Zauważyłem jego wzrok błądzący po ciele mojej ukochanej- ale nie byłem zazdrosny raczej dumny ze swojej pięknej żony. Szybko znalazła wspólny język z nieznajomym , opowiedziała mu ,że jesteśmy w podróży poślubnej , że właśnie wczoraj została szczęśliwą mężatką. Byłem zadowolony ,że znalazła interesującego rozmówcę , jako ,że sam byłem raczej milczkiem.

Po wylądowaniu Kasia powiedziała mi ,że Andrzej będzie mieszkał w tym samym hotelu co my , że jest wdowcem i zaproponowała mu wspólną podróż taksówką do hotelu. Nie byłem zbyt zadowolony z tego . Ale cóż chciałem być dobrym mężem – więc nie oponowałem.

W recepcji pozwoliłem by Andrzej zameldował się pierwszy , po czym pożegnaliśmy się obiecując sobie szybkie spotkanie na drinku. Kasia uściskała i ucałowała go na pożegnanie. Zapytałem skąd taka nagła czułość wyjaśniła mi ,że on jest samotny , pierwszy raz w podróży od czasu owdowienia i zrobiło się jej mu go żal.

Pokój hotelowy zrobił na nas duże wrażenie- przestronny ,z wielkim łożem i balkonem wychodzącym wprost na morze. Przytuliłem się do niej i zacząłem całować pragnąłem jej . Uśmiechnęła się nieśmiało i zaczęła zdejmować sukienkę. Szybko pozbyłem się swoich ubrań i byłem nagi Ona była tak piękna emanowała seksem. Pierwszy raz widziała mnie nagiego w pełnym świetle .. widziałem ,że jej spojrzenie było taksujące wygłodniały jej ciała pchnąłem ją lekko na łóżko . Mój członek był twardy jak skała i gotowy do wytrysku zanim wszedłem w nią .. klęknąłem między jej nogami i nareszcie mogłem patrzeć na jej śliczną wspaniałą cipkę . Obniżyłem się i mój kutas dotknął pierwszy raz jej muszelki. Czułem aksamitny dotyk warg , cudowne ciepło i wilgoć gdy zanurzył się w szparce .

Jęknęła cicho gdy wszedłem w nią . Dla mnie było to jednak za dużo . Spuściłem się w nią w tej samej minucie . Upadłem na nią szczęśliwy , że w końcu miałem prawdziwy sex. Próbowała jeszcze ocierać się o mojego szybko więdnącego fiutka lecz bez rezultatu. Starała się nie pokazywać swego rozczarowania i zawodu. Przytuliliśmy się do siebie i zdrzemnęliśmy się. To jednak była długa i męcząca podróż.

Rano po przebudzeniu wzięliśmy wspólny prysznic. Namydlając jej duże kształtne piersi muskając jej wydepilowaną cipeczkę podnieciłem się. Oparłem ją o ścianę prysznica, mój fiutek dotknął jej boskiej nabrzmiałej szparki . była chętna i gotowa . Poczułem wilgoć cipki i eksplodowałem opryskując jej wzgórek łonowy. Z wątłym uśmiechem na twarzy skomentowała To . Było miłe.

Czułem się doskonale .. Kasia była najseksowniejszą kobietą którą spotkałem i brałem z nią prysznic pieprząc ją

Na Andrzeja wpadliśmy przy śniadaniu i moja żona zaprosiła go do naszego stolika. Nie miałem nic przeciwko temu zwłaszcza teraz gdy miałem ją już dwa razy. Próbował odmówić , tłumacząc ,że nie chce nam psuć podróży poślubnej ale Kasia nalegała. Gdy już byli blisko siebie jakbym przestał dla nich istnieć. Zauważyłem jego pożądliwe spojrzenia ale to ja ją miałem .

Następne dwa dni spędziliśmy plażując , jedząc i pieszcząc się.

Zamawiając drinki przy barze podsłuchałem rozmowę o nagiej plaży znajdującej się niedaleko. Postanowiłem namówić Kasie na opalanie się nago chciałem pochwalić się przed całym światem swoją śliczną , seksowną żoną Delikatnie wspomniałem jej o tym . Była sceptyczna , ale w końcu pomysł przypadł jej do gustu.

Trochę błądziliśmy szukając plaży ale w końcu trafiliśmy nie była zatłoczona , ludzie zachowywali się naturalnie. Gdy szliśmy by znaleźć sobie miejsce przechodziliśmy obok starszej pary widziałem jak Kasia przygląda się wiotkiemu penisowi faceta . i następnemu .. i następnemu .

W końcu znaleźliśmy miejsce i rozebraliśmy się . Po chwili skrępowania nagość stała się naturalna.

Pobiegliśmy do wody byłem dumny jak paw widząc zachwyt w oczach innych facetów przyglądających się mojej pięknej nagiej nimfie Wracając do naszego koca zauważyłem ,że Kasia dokładnie przygląda się penisom innych facetów bez cienia skrępowania i zawstydzenia. Zauważyłem też ,że wszyscy faceci byli zdecydowanie lepiej obdarzeni niż ja Wiedziałem ,że mój fiutek nie jest zbyt imponujący ale przedtem nie miało to znaczenia. Teraz widząc jej fascynację dużymi , jędrnymi penisami poczułem zazdrość. Popatrzyłem w dół mój maluszek ledwie wystawał z włosów. Spojrzałem naokoło i zobaczyłem facetów z dużymi kutasami które kiwały się miarowo gdy szli Najwięcej facetów było średniej wielkości – ale to było zdecydowanie większe niż moje przyrodzenie W pewnym momencie przechodził czarnoskóry właściciel wielkiego kutasa. Kasia zamarła z wrażenia i nie mogła oderwać od niego wzroku. Facet bez żenady uśmiechnął się do niej i pomachał ręką Kasia odpowiedziała promiennym uśmiechem Byłem chory z zazdrości

Nagle usłyszeliśmy znajomy głos witający nas to był Andrzej . Nagi jak my i z przyrodzeniem przynależnym ogierowi duże kołyszące się jądra i penis długi i gruby. Widziałem fascynację w oczach żony gdy patrzyła na to . Z uśmiechem , wpatrzona w jego pałę – zaprosiła go do nas ciągnąc go wręcz za rękę do naszego koca. Zauważyłem jego wzrok na moim przyrodzeniu . I zauważyłem zmianę w jego zachowaniu gdy zdał sobie sprawę , że Kasia ma męża z tak małym fiutkiem. Żona momentalnie znalazła z nim wspólny język i czuła się całkowicie swobodnie w jego obecności będąc całkowicie naga . W pewnym momencie oświadczyli ,że idą do wody kapać się Kasia szybko założyła dół od bikini i pobiegli. Patrzyłem jak moja żona baraszkuje w wodzie z nagim facetem , widziałem , że nie może oderwać wzroku od jego wielkiego kutasa a on coraz śmielej patrzy na jej ciało i dotyka go W końcu Andrzej sięgnął do jej majteczek i szybkim ruchem zsunął je z pupy mojej żony a ona bez protestu podniosła nogi i wyeksponowała swoją cipeczkę dla niego.

Ostanie dni były dla mnie jak sen. W końcu po dwóch latach żądzy i adoracji mogłem uprawiać sex z kobietą którą kochałem i uwielbiałem. Zacząłem jednak przeczuwać zmianę . Część mnie tłumaczyła ,że ona jest moją żoną , że kocha mnie i nasze relacje seksualne nic nie zmieniają – druga widziała jej fascynację olbrzymim kutasem Andrzeja i zachwytem jego osobowością. Gdy wracali nadzy z wody ich ręce niby mimowolnie dotykały się , ciała szukały kontaktu. Kasia mimochodem wytłumaczyła się z faktu ,że wróciła z majtkami w ręku tym ,że byłoby nie w porządku gdyby ona była w majtkach podczas gdy my jesteśmy nadzy Zaproponowała mu swój ręcznik by wytarł się gdy sięgał po niego jego olbrzym dotykał wypiętego tyłeczka żony zarumieniła się ale nie odsunęła . Gdy wycierał się klęcząc rozchyliła prowokacyjnie nogi eksponując przed nim nabrzmiałą szparkę.

Zacząłem zastanawiać się czy nie ulegam paranoi czy może tylko działa moja wyobraźnia i górę wzięły moje kompleksy

Gdy odchodził Kasia nalegała na wieczorne spotkanie przy drinku on lekko się krygował ale w końcu zgodził się uradowana przytuliła się do niego dając mu całusa w usta. Jej piersi oparły się na jego owłosionej klatce, jego pała naparła na jej wzgórek łonowy objął ją i mocno przygarnął do siebie wypuszczając ją z objęcia jego ręka delikatnie przejechała po jej tyłeczku lekko klepiąc.

Nie wytrzymałem i spytałem

- Kasiu o co chodzi skąd ta zażyłość z Andrzejem ?

- Nie wiem o czym mówisz.

- Objęłaś i całowałaś nagiego obcego człowieka !

- Och kochanie lubię go jest taki miły i taki samotny. Nie bądź zazdrosny i odpręż się!

Cmoknęła mnie w policzek kończąc temat.

- Powinniśmy już chyba wrócić do hotelu i przygotować się na spotkanie z Andrzejem

Gdy wróciliśmy wzięliśmy prysznic i nadzy położyliśmy na łóżku. Kasia usiadła okrakiem nade mną patrzyłem w górę i widziałem jej cudowne piersi, jej cipka ocierała się o mego fiuta w końcu wprowadziła go w siebie i zaczęła kołysać się tam i z powrotem

- Nie waż mi tylko od razu spuścić się Panie Mała Chwilka !

Powiedziała ze śmiechem. Nic nie mogłem poradzić fala orgazmu zlała się z jej słowami. Westchnęła głośno i usiadła obok biorąc mojego wiotkiego fiutka w dłoń patrząc na niego z politowaniem . Kropelka spermy kapnęła na mnie. Byłem zażenowany ona oglądała dziś wielu nagich facetów z dużymi i grubymi pałami a mnie nazwała Pan Mała Chwilka. Chciała odejść ale prosiłem by spróbować jeszcze raz. Spojrzała na mnie mówiąc, proszę?

Z rezygnacją umieściła mego sflaczałego fiutka w swojej szparce i zaczęła pracować miednicą – niestety niewiele to pomogło. Miarowo kołysząc się spytała mnie czy odpowiem szczerze na parę pytań.

- Czy podobało ci się dziś na nagiej plaży?

- Tak . Bardzo

- Czy podobało ci się , że oglądali mnie nago inni faceci?

- Tak . Bardzo

- To było bardzo podniecające . rozebrać się i pozwolić patrzeć na siebie tym wszystkim napalonym samcom ..

- Tak . Podobało mi się ,że wpatrują się w Ciebie pożądliwym wzrokiem

- A widziałeś jak Andrzej patrzył na mój biust ?

Zdrętwiałem i nie wiedziałem co odpowiedzieć .

- No powiedz widziałeś jak Andrzej wpatrywał się we mnie?

- Tak . Widziałem

- Mmmmmm myślę , że bardzo mu się podobam i że bardzo mnie lubi .

Ona nadal kołysała się na moim fiutku i pytała mnie dalej .

- A widziałeś jego olbrzymiego kutasa?

Zamroziło mnie jej pytanie i spanikowałem. Mówiła o seksie całkiem swobodnie , bez zażenowania pokazywała swoją fascynację wielkim kutasem Andrzeja.

- Nie odpowiedziałeś na moje pytanie ! Widziałeś jego olbrzymiego kutasa?

Przełknąłem nerwowo ślinę jak ona mogła rozmawiać o innym facecie uprawiając ze mną seks

- Tak widziałem .

Kasia miarowo ocierała się cipką o mego fiutka , czułem jak jej łechtaczka trze wzdłuż niego . Ona masturbowała się moim kutasem .

- Och kochanie . On ma takiego dużego , ogromnego nie wyobrażałam sobie ,że może istnieć coś tak pięknego . Chciałbyś bym dotknęła tej wspaniałej męskości?

Zdębiałem . I powiedziałem nie, nie chcę byś dotykała innego kutasa!

Nie zatrzymała się dalej masturbując się i szepcząc:

- Kochanie jego kutas był taki duży , taki piękny i taki władczy chciałabym by wszedł we mnie i pieprzył mnie . By pieprzyli mnie wszyscy faceci z plaży swoimi dużymi pałami . aaaaahhhhhhhh .. Jej ciałem wstrząsnął potężny spazm rozkoszy. Upadła wyczerpana na mnie Leżałem zdruzgotany moja żona , moja ukochana panna młoda miała swój pierwszy orgazm marząc o innych facetach z dużymi kutasami .

W końcu podniosła się nadal klęcząc na de mną.

- Och kochanie to był wspaniały orgazm . Widziałam dziś tylu wspaniałych ogierów ze wspaniałymi penisami to takie piękne i podniecające . Mam nadzieję ,że nie uraziłam cię

- Och nie . Jeśli to lubisz a przynajmniej jest uczciwe

- A widziałeś jak Andrzej dotknął mojej pupy swym wspaniałym rozbójnikiem gdy sięgał po ręcznik?

Zanim odpowiedziałem Kasia znów zaczęła ocierać się łechtaczką o mego półsztywnego fiutka.

- ochchchchch mmmmmmm taaaaaak .. potrzebuję dużego członka w sobie , potrzebuję ostrego rżnięcia . Wiem ,że będziesz dobrym małym chłopcem i pozwolisz mi na to Pragnę go dotknąć , pieścić . Oddać mu się cała Pragnę by Andrzej zerżnął mnie swoim wielkim kutasem .

Widziałem w jej spojrzeniu ,że nie żartowała była zdeterminowana by zrobić to . Jej ciałem wstrząsnął kolejny spazm rozkoszy. Opadła wyczerpana czułem jej podniecenie , jej mokrą i nabrzmiałą cipkę i już wiedziałem ,że pozwolę na wszystko byleby Ona była szczęśliwa .

Gdy oprzytomniała troszkę zawstydzona zaczęła tłumaczyć ,jak bardzo podniecił ja widok tylu wspaniałych nagich facetów , jak bardzo zafascynowała ją osoba Andrzeja a zwłaszcza to co miał między nogami tłumaczyła ,że dopiero teraz miała porównanie co do wielkości i widzi jakim maluszkiem natura obdarzyła mnie.

- Zdajesz sobie chyba sprawę ,że na plaży byłeś facetem z najmniejszym ptaszkiem..

Ujęła go w dwa palce . A on jak na złość zrobił się twardy i sztywny

Mały i fiutek to nie są słowa które facet chce słyszeć od świeżo poślubionej małżonki

- Och spójrz on lubi gdy nazywa się go maluszkiem. Ha ha . Maleńki . siusiaczek Czy mój chłopiec ma małego siusiaczka ?

Chwyciła jego główkę i zaczęła pocierać o swój biust

- Mały fiutek chciałby strzelić sobie? Naprawdę masz fiutka jak mały chłopczyk Przy Andrzeju właściwie wyglądasz jak dziewczyna widziałeś jak On śmiał się gdy patrzył na twoje przyrodzenie???

Gdy to mówiła znów nie wytrzymałem i struga mojej spermy trafiła na jej piersi Kasia śmiała się , nachyliła się nade mną dając całusa a potem podała mi swoją pierś do ust. Zdawała sobie sprawę ,że ociera spermę o moją twarz a ja byłem bezradny moja żona miała teraz władzę więc po raz pierwszy poczułem smak spermy w swoich ustach

Zachichotała i oświadczyła ,że musi wziąć prysznic i przygotować się do spotkania z Andrzejem. Zmartwiło mnie ,że powiedziała ,że idzie przygotować się dla Andrzeja.

Gdy poszła się ubierać szybko wziąłem prysznic , ubrałem szorty i przygotowałem drinki na balkonie na przyjście naszego gościa.

Oniemiałem z zachwytu gdy wyszła . Piękna fryzura, przeźroczysta bluzeczka bez biustonosza , i bardzo kusa spódniczka pokazująca jej zgrabne opalone już nogi w całej krasie. Nie poznawałem swojej żony nigdy nie widziałem jej w takich seksownych i frywolnych strojach. Poczułem się gorszy , gdyż wiedziałem ,że wystroiła się tak nie dla mnie Próbowałem ją pocałować , dotknąć . Odepchnęła mnie mówiąc:

- Zachowuj się przecież lada chwila wejdzie tu Andrzej !

Pomimo tego ,że mnie odepchnęła skojarzenie tego z jego imieniem dziwnym sposobem spowodowało u mnie znów erekcję i podniecenie Gdy schyliła by podnieść papierek zobaczyłem jej nagie pośladki i wąską kreskę stringów. Nigdy nie widziałem by nosiła stringi a teraz gdy przychodzi Andrzej ubiera je dla niego

- Kochanie co to znaczy???

Ona spojrzała słodko i niewinnie

- No mam na myśli ,że nie masz na sobie biustonosza , masz na sobie stringi , których nigdy nie nosiłaś a teraz gdy przychodzi Andrzej raptem ubierasz się tak seksownie i prowokująco

Powiedziałem to głośno i cieszyłem się , że znalazłem w sobie dość odwagi.

- Och nie martw się o niego on jest tylko miłym samotnym facetem. Jestem twoją żoną , kochamy się, uprawialiśmy seks , byliśmy na nagiej plaży . Ja tylko cieszę naszą podróżą poślubną i chcę się bawić. Poza tym to nie jest nic czego by Andrzej już nie widział dodała z figlarnym uśmiechem.

W tym momencie pukanie do drzwi zapowiedziało naszego gościa. Był ubrany podobnie jak ja w szorty i koszulkę, i zaniemówił na widok stroju mojej żony. Kasia przytuliła się do niego na powitanie i trzymając za rękę przyprowadziła na balkon.

Gdy usiedliśmy podałem przygotowane drinki. Usiedli naprzeciwko siebie i zaczęli rozmowę nie zwracając uwagi na mnie. Widziałem jak jego oczy wpatrują się w nogi Kasi Ona lekko je rozchylając pozwalała mu patrzeć na swoją cipeczkę prześwitującą przez cieniutki jak mgiełka materiał stringów.

Po kilku drinkach byliśmy lekko wstawieni. Gdy w radiu usłyszeliśmy romantyczną piosenkę oczy Kasi rozjaśniły się , chwyciła dłoń Andrzeja i powiedziała:

- Musisz ze mną zatańczyć !

Rad nie rad , spoglądając niepewnie na mnie Andrzej wziął ją w ramiona wtuliła się w niego , jego silne ręce objęły ją mocno zapomniała się tańcu, zarzucając mu ręce na szyję i przywierając ustami do jego ust

Patrzyłem jak zahipnotyzowany gdy całowali się niezdolny by zrobić jakikolwiek gest. Wszystko we mnie buntowało się gdy jego ręce objęły ciasno jej nagie pośladki odsłaniając je spod króciutkiej spódnicy. Miałem ochotę rzucić się na niego i wyprosić z naszego pokoju. W ciszy która zaległa słyszałem jęki rozkoszy i poczułem jak mój fiutek robi się twardy. Chciałem się onanizować patrząc jak język mojej żony znika w ustach obcego faceta, jak jego ręce bez żenady pieszczą jej pupę i szparkę. Usiadłem tylko oniemiały patrząc jak spada na podłogę jej spódniczka . Ręce błądzą po ciele poznając swoje tajemnice Andrzej spojrzał na mnie wyzywająco jak wtedy na plaży patrząc na mego małego fiutka . Jej bluzka też znalazła się na podłodze a cudne piersi Kasi pieścił i całował prawdziwy facet.

Wtedy ona zaczęła rozbieranie swego partnera . Ściągnęła mu koszulkę przywierając ustami do jego szorstkiego, mocno owłosionego torsu. Byłem maksymalnie podniecony , nie zważając na nic zacząłem się onanizować. Gdy żona zobaczyła mnie było to jakby danie jej przyzwolenia na wszystko. Uklękła przed nim i ściągnęła mu szorty wielki kutas wyskoczył i uderzył ja w twarz . Uśmiechnęła się i podniosła go do ust. Uderzyło mnie to ,że mego fiutka nigdy nie wzięła do buzi jej pierwszy seks oralny odbywał się z całkiem obcym mężczyzną. Jej wargi ciasno objęły kutasa nie wytrzymałem i spuściłem się . Spojrzała na mnie z politowaniem i jeszcze głębiej starała się połykać olbrzyma kochanka, lizała trzon penisa w górę i w dół , lizała jego wielkie owłosione jądra, miarowo masując pałę dłońmi. Patrzyłem zafascynowany widokiem żony jakiej nigdy nie znałem wyuzdanej , perwersyjnej, dzikiej , nienasyconej kotki. Gdybym próbował to przerwać mogłaby mnie zabić.

Znów zacząłem masturbować się Spójrz na niego nie wydaje się by miał coś przeciwko temu bym cię zerżnął skomentował Andrzej

- Och jestem szczęśliwa musiałam Cię mieć musiałam po zobaczeniu Twego wspaniałego kutasa na plaży .Bez względu na wszystko chciałam Ci się oddać kocham mego męża ale seksualnie on nie może przyrównywać się do ciebie.

To były słowa panny młodej która trzy dnie temu była dziewicą . Zamiast doprowadzić mnie do obłędu jej słowa tylko mocniej mnie podnieciły. Nagle to wszystko zaczęło nabierać sensu. Spędziłem dwa lata narzeczeństwa pozbawiony seksu z moją ukochaną onanizując się dwa , trzy razy dziennie . Teraz znów byłem pozbawiony seksu z nią mogąc tylko zaspakajać się ręką. To było moje właściwe miejsce i Kasia ma rację robiąc to na moich oczach. Nie muszę wyobrażać Jej ciała mogę widzieć to kim jest dla niej Andrzej tym kim ja chciałem być a kim być nie mogłem.

Kochanek wyciągnął kutasa z jej ust zaczął uderzać nim po twarzy . Całowała tę potężną męskość całą sobą wielbiła ją.

Spojrzała na mnie

- Kochanie musisz mi wybaczyć jego kutas jest tak duży i władczy gdy wchodziłeś we mnie swoim siusiakiem wcale cię nie czułam gdy patrzę na tę prawdziwą męskość moja cipka od razu staje się mokra a nogi same rozkładają się przed nim

Jedyne co mogłem wydukać to :

- Rozumiem Cię kochanie chcę byś była szczęśliwa

Kochanek zaśmiał się – Jeśli tego pragniesz to patrz !

Klęknął między rozłożonymi szeroko udami mojej żony i dotknął mokrej szparki swoją wyprężoną pałą. Popatrzył na jej piękne ciało, na nabrzmiałą podnieceniem szparkę wiedząc ,że to on będzie się tym bawił przez resztę urlopu.

- Powiedz swojemu mężowi co myślisz o jego małym fiutku!

- Och nie błagam pieprz mnie już!

Leniwie przeciągnął nabrzmiałą żołędzią wzdłuż jej szparki .

- Chcę byś powiedziała głośno co myślisz o jego męskości !

- On ma małego fiutka!

- Więcej!

- To jest tak małe ,że go w ogóle nie czuję- jest mały i wiotki jak siusiak małego chłopca. Głowa jego kutasa zanurzyła się w cipce Kasia wiła się z rozkoszy. Gdy to mówiła moja ręka coraz szybciej masowała fiutka .

Powiedz mu co powiedziałaś mi w wodzie na plaży!

- Och nie proszę nie rób mi tego

Wepchnął jej kutasa po same jadra i szybko wyciągnął

- Powiedz mu ! krzyknął

- Kochanie przepraszam powiedziałem Andrzejowi , że nic nie czułam podczas seksu z tobą , że swoim dziecinnym siusiakiem nie potrafiłeś pozbawić mnie dziewictwa ,że bardzo rozczarowałeś mnie w łóżku. Andrzej zauważył jak masz małego i powiedział ,że na pewno spuszczasz się też momentalnie i nigdy nie będziesz potrafił mnie zaspokoić.

Kochanek uśmiechnął się porozumiewawczo do niej zadowolony z jej uległości i powoli zaczął nadziewać ją na swój pal. Kasia jęknęła i zaczęła błaganie by wszedł w nią głęboko , by w końcu ją rozdziewiczył.

- Ohhhhh pieprz mnie , pieprz swym wielkim chujem, wypieprz mnie wreszcie jak prawdziwy facet , chcę Cię czuć głęboko i mocno .. proszę .

Te słowa zachęciły go do ostrego posuwania mojej żony , jej jęki i błagania słychać było w całym hotelu więc wstałem by zamknąć drzwi od balkonu. Gdy wróciłem rozłożone szeroko nogi mojej cudownej żony były wysoko w powietrzu, a Andrzej ostro i głęboko posuwał jej cipkę. Objęła go mocno dociskając do ciała by mógł głębiej wejść , krzyczała z rozkoszy i błagała by robił to mocniej i nie przestawał. Potężny orgazm wstrząsnął jej ciałem chwilę później Andrzej eksplodował głęboko w jej szparce i Kasię zalała kolejna fala rozkoszy.

Leżała wycieńczona z szeroko rozłożonymi nogami z jej szparki sączyła się sperma kochanka. Minęło kilka minut nim spojrzała na mnie zamglonym rozkoszą wzrokiem. W jej wzroku widziałem wdzięczność za to, że nareszcie spełniła się jako kobieta. Pocałowała mnie, powiedziała ,że kocha mnie , że dałem jej najlepszy miesiąc miodowy jaki mogła sobie wyobrazić. Moje usta zaczęły całować jej piersi. Jej ręce skierowały moją głowę w dół prosto w wymęczoną ,nabrzmiałą seksem cipkę. Czułem na niej zapach samca, słono-gorzki smak jego spermy. Lizałem i pieściłem jej boską , wyruchaną szparkę.

- O tak dobry chłopczyk – wyliż to wszystko , wyczyść moją niewierną cipkę

Gdy otworzyłem oczy zobaczyłem , że Andrzej klęknął i wsadził jej swego zwiotczałego olbrzyma do ust. Liżąc ją ocierałem mojego małego fiutka o jej stopy co momentalnie zaowocowało moim wytryskiem.

Kiedy skończyłem Kasia kazała przynieść mi dla nich drinki ułożyła się wygodnie w zagłębieniu jego ramienia , jego ręce błądziły leniwie po ciele żony Postanowili odpocząć i zdrzemnąć się.

Miałem nadzieję ,że teraz Andrzej sobie pójdzie gdy dał Kasi to czego Ona chciała a ja nie mogłem jej dać- myliłem się. Siedziałem na balkonie i patrzyłem na wtuloną w siebie parę zaspokojoną i szczęśliwą. Po około godzinie zauważyłem w sypialni jakiś ruch spojrzałem i ujrzałem niewiarygodny widok Kasia dosiadała Andrzeja , nadziewała się na wielki wyprężony tłok jej cudna , niewinna cipka ociekająca sokami pochłaniała łakomie wielkiego kutasa. Gdy zobaczyła ,że obserwuję ich nachyliła się i coś mu szepnęła.. Wtedy on zaczął mówić

- Pieprz mego twardego kutasa ty mała dziwko ! Jesteś gorącą napaloną suką w rui którą każdy może rżnąć !

Ostre , wulgarne słowa wzmogły jeszcze jej podniecenie , tańczyła cipką na wyprężonym kutasie , nabijała się twardo na pal . Głęboko , do samego końca!

Widziałem ,że kochanek zbliża się już do orgazmu Ona też to zauważyła. Kazała mi wejść na łóżko i położyć się obok byłem szczęśliwy ,że mnie zauważyła i chciała bym do nich dołączył. Dalej ostro ujeżdżała swego ogiera , próbowałem choć dotknąć , pieścić jej ciało , ale Andrzej kategorycznie odepchnął moją rękę. Kasia spojrzeniem powiedziała mi wybacz to On jest teraz moim Panem!

- Pieprz mnie mała dziwko . Potrzebujesz faceta z dużym kutasem który będzie rżnął Twoją nienasyconą cipę, będzie ją zalewał hektolitrami spermy. Powiedz swojemu mężowi co naprawdę o nim myślisz!

Potulnie odpowiedziała On jest malutki i nie jest w stanie mnie zaspokoić

-Teraz powiedz mu ,że od tej chwili jesteś tylko moja i do końca waszej podróży poślubnej i tylko ja będę cię pieprzył !

Spojrzała mi prosto w oczy i powiedziała:

- Kochanie przepraszam ale ja mogę być tylko z Andrzejem do końca naszych wakacji. On jest teraz moim Panem i ma prawo decydować kto będzie mnie pieprzył.

Taka przemowa chyba bardzo mu się spodobała , bo zaczął zbliżać się do wytrysku. Kasia jęknęła również błagając by spuścił się w nią , by napełnił ją swoją gorącą spermą. Andrzej zastygł w niej i pierwsza struga jego nasienia uderzyła w dno jej cipki , rytmicznie kolejne porcje zalewały jej szparkę. Gdy skończył Kasia szybko podniosła się z jego półsztywnego kutasa i wtedy dowiedziałem się dlaczego chciała bym leżał obok. Jednym szybkim ruchem ona przesiadła się z kochanka wprost na moją twarz. Ostatnią rzeczą którą zobaczyłem była szeroko rozwarta cipka mojej żony z wypływającą spermą Andrzeja. Ocierała się o moją twarz , każąc mi dokładnie zlizać owoc ich orgazmu. Rad nie rad gorliwie wyczyściłem jej muszelkę pełną jego nasienia. Z uśmiechem satysfakcji oświadczyła ,że idzie pod prysznic głęboko pocałowała kochanka i wyszła.

Byłem nieswój będąc nagim w jego obecności więc szybko naciągnąłem na siebie szorty. Wydawał się teraz mniej agresywny i pewny siebie.

- Czy podobało ci się to co się wydarzyło? Zapytał. Skinąłem głową potwierdzając ,że tak.

- Widziałeś ,że ona chciała więcej i więcej. Więcej niż ty kiedykolwiek mógłbyś jej dać.

Znowu skinąłem głową

- Jeśli chcesz pójdę teraz sobie i nigdy nie pojawię się w waszym życiu i powiem jej ,że to moja decyzja. Ale jeśli ci to odpowiadało pozostanę tu, a nawet wprowadzę się do waszego apartamentu. Ale jeśli chcesz bym został pamiętaj ! Kasia jest tylko moja rozumiesz?

Stanąłem wobec zasadniczego dylematu. Andrzej zachował się bardzo przyzwoicie zostawiając decyzje w moich rękach. Zdawałem sobie sprawę , że nie mogę rozczarować i zawieźć Kasi, która planowała i miała nadzieję na wiele ekscytujących chwil…

Po chwili wahania powiedziałem:

- Tak chcę byś został i był Panem mojej żony

- Więc idź teraz do łazienki i powiedz Kasi ,że poprosiłeś bym wprowadził się do waszego pokoju , że chcesz bym pieprzył i zadowalał ją , bym traktował ją jak swoją własność, że będziesz posłusznym chłopcem całkowicie uległym swojej Pani!

Stremowany i przestraszony powiedziałem mojej Pani to co kazał Andrzej bojąc się jej reakcji. Uśmiechnęła się promiennie.

-Och kochanie nareszcie do ciebie dotarło gdzie jest twoje miejsce .. A nie uważasz ,że to ty powinieneś przenieść wszystkie jego rzeczy do nas ??? Przecież wiesz ,że on jest zmęczony

• Lubię 14
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek asd1233

super opowiadanie

cos mi przypomniało ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Noooo GOŚCIU. Pozwól, że złoże CI gratulację. Jesteś dzebeściakiem. Dałbym sobie coś obciąć (oprócz żywotnych cześci ...no i pensji), że przeżywałeś to osobiście, wyczuwam dramat sytuacji (a nie, jak sugeruje dział, jest to jakieś opowiadanie). Ja w czasie podróży poślubnej, (kiedyś) gdybym takie coś widział, to kogoś musieliby znieść z ringu (teraz oczywiście jest zupełnie inaczej). Było to tak ogromnie sugestywne, jakby opisywała to "kamera dokumentalisty".

...aż nie wierzę, że jest to opowiadanie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek mmiinniioo

Suuuuuuper

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nooo dobre dobre ostre:) ciekaw jestem ilu rogaczy chciałoby być tak naprawdę na miejscu tego mężusia....???

Osobiście Ja Mu nawet i współczuje....dwa lata na "ręcznym" a teraz ....musi zadowolić się widokiem rzniętej żony.....no no.

Rozumiem, że z wyboru można oddać swoją żonę innemu ale tu to praktycznie był przymus jak dla mnie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak ta historia byłaby widziana oczami Andrzeja?   :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Faust

Bardzo dobre opowiadanie. Klimat jaki lubię. Podobała mi się zwłaszcza ta scena z plażą nudystów. Sam uwielbiam seks w plenerze, zwłaszcza na plaży. Przez chwilę liczyłem, że bohaterka tego opowiadania da się właśnie zerżnąć w plenerze (idealnie byłoby gdyby posunął ją ten murzyn), ale oczywiście nie narzekam na to jak dalej się ta historia potoczyła.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...