Skocz do zawartości
Muszka

Czy jesteś zadowolona z wyglądu swojego biustu?

Piersi, biust, melony...  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś zadowolona z wyglądu swojego biustu

• Jest idealny! Uwielbiam Go!
    • Jestem zadowolona
    • Jest bo jest
    • Nie jestem zadowolona
    • Zdejmuję biustonosz tylko jak jestem sama
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Koleżanko z pary @Hotka85Rogacz90 rozumiem. Wszak nie każda kobieta decyduje się na operację plastyczną piersi, by mieć "wielkie gary". Mnie odstręcza też sama myśl o krojeniu mnie w tej partii mego ciała oraz same blizny, które co by nie robić jednak pozostają. 

Ale, życie pisze przeróżne scenariusze i nigdy nie wiadomo do czego los może mnie przymusić za kilka lat.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaznaczyłam w ankiecie, że jestem zadowolona, choć nie jest to łatwa relacja.

Mógłby być mniejszy (bo wygodniejszy). Mógłby być jędrniejszy, uniesiony i zwarty. O mniej nietypowych sutkach. 

Mógłby. Ale nie jest.

Jest mój taki, jaki jest. Dbam o jego zdrowie. Potrafi dać mi dużo rozkoszy. Ładnie prezentuje się w dobrze dobranym staniku. Bez byłoby mi niewygodnie na dłuższą metę, choć w domu zwykle chadzam bez. I pewnie gdybym wyszła gdzieś na dłużej bez stanika, nie obyłoby się od niepochlebnych komentarzy...

Ale nie chcę go zmieniać. Jakoś nie wyobrażam sobie swojego ciała z innym biustem.

PS Raz mi się śniło, że w gratisie do jakiegoś zabiegu podczas narkozy zoperowano mi biust. :lach: Chciano mi sprawić miłą niespodziankę, a dla mnie to był koszmar. :o

Lula.

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaznaczyłam że jestem zadowolona ;) kiedyś nie nawidzilam mojego biustu, bardzo szybko mi urusl i chowałam go pod dużą ilością ubrań byleby go zasłonić. Ale gdy zaczęłam spółkować z płcią przeciwną zaczęłam go lubić i teraz bym go nie zamieniła ani na większy ani na mniejszy ;) chociaż kiedyś myślałam o zmniejszeniu go ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, ja przyznaje otwarcie, że mam zrobiony i uwielbiam go. Zwłaszcza teraz latem, gdy nie muszę nosić stanika w te upały. Uwielbiam kształt mojego ciała z tak proporcjonalnym biustem - nie za dużym i nie za małym. Zawsze był ładny, tylko za mały, teraz jest dla mnie idealny. To tak stając w obronie operacji plastycznych, które przez wiele osób są krytykowane. Ja nie żałowałam nawet przez minutę. 

• Lubię 6
  • Smutny 1
  • Wow! 1
  • Przytulam 2
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, maniurka pisze:

Cóż, ja przyznaje otwarcie, że mam zrobiony i uwielbiam go.

Szkoda piękne ciało szpecić darmowymi bliznami. 

• Facepalm 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Stówa pisze:

Sratytaty. Będę decyzji Maniurki bronić całą sobą, choć jestem zwolenniczką naturalności. Jednakże jeszcze ważniejszym jest dla mnie, by czuć się dobrze z samą sobą! Medycyna estetyczna oferuje dziś szereg możliwości; jeśli ktoś widzi swe ciało inaczej, niż zostało stworzone - dlaczego nie?

A zupełnie odchodząc od tematu piersi, ja blizny kocham i żadna to dla mnie szpetota. Pozwólmy ludziom cieszyć się tym, jak sami sobie siebie wymarzyli. 

Lula.

• Lubię 4
  • Przytulam 2
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lula 

6 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Sratytaty

nie bij piany. Wyraziłem swoje zdanie w oparciu o post @maniurka . Niej jestem w stanie głosować mimo znacznego popiersia. :lach:

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
28 minut temu, Stówa pisze:

Darmowymi bym tych blizn nie nazwała kosztowały calkiem sporo!

• Lubię 5
  • Haha 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, maniurka pisze:

Cóż, ja przyznaje otwarcie, że mam zrobiony i uwielbiam go. Zwłaszcza teraz latem, gdy nie muszę nosić stanika w te upały. Uwielbiam kształt mojego ciała z tak proporcjonalnym biustem - nie za dużym i nie za małym. Zawsze był ładny, tylko za mały, teraz jest dla mnie idealny. To tak stając w obronie operacji plastycznych, które przez wiele osób są krytykowane. Ja nie żałowałam nawet przez minutę. 

Jesteś pierwszą „spotkaną” kobietą która mówi o tym otwarcie...

Kto raz widział spore i dotykał naturalne, odróżni je nawet na zdjęciach...

Zaklamywanie rzeczywistości, za jego brak masz u mnie uznanie, jeśli ono znaczy cokolwiek

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie czuje sie specjalnie kompetentny ale ogladajac galerie @maniurka smialo moge powiedzieć, ze zrobiony czy nie, jest to niewatpliwie piekny biust i to jest najważniejsze :)

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...