Skocz do zawartości
Muszka

Czy jesteś zadowolona z wyglądu swojego biustu?

Piersi, biust, melony...  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś zadowolona z wyglądu swojego biustu

• Jest idealny! Uwielbiam Go!
    • Jestem zadowolona
    • Jest bo jest
    • Nie jestem zadowolona
    • Zdejmuję biustonosz tylko jak jestem sama
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Brak odpowiedzi też jest odpowiedzią. Czyżby był z tym ( z biustem) jakiś problem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona: nie jestem zadowolona, ale panom się (podobno) podoba, a to jest najwazniejsze...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cóż, mógłby być większy;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze uważałam, że cycki to jedna z fajniejszych częsci mojego ciała.

Jednak ostatnio kupiłam gorset...

Na obrazku pani z obfitym biustem- wyglądało to bardzo kusząco.

Jednak moje piersi są do niego ciut zbyt drobne, więc- lubię sówj biust, ale mógłby być większy :):):)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chce sobie zrobić silikony bo jest za mały ale mąż go uwielbia (lubi małe) i mówi, że ma ładny kształt. 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię swój biust i to bardzo. Moje B/C w pełni mnie zadowala.

Nie chciałabym mieć większego, bo byłoby mi w wielu sytuacjach niewygodnie. Poza tym nie podobają mi się te zabudowane biustonosze dla kobiet z dużymi piersiami, które przy naturalnych dużych piersiach są wręcz wskazane.  A sztucznych piersi u siebie bym chyba nie zniosła.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak będę miała silikony to nie po to by je powiększać jakoś bardzo, tylko nadać im kształt i zamierzam chodzić bez staników. 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...