Skocz do zawartości
vipultimate

różnica wieku

Rekomendowane odpowiedzi

Singielek szukających swojego rogacza jest wcale niemało. :)

Szkoda Tomku, że ani w ogłoszeniu, ani w profilu nie podajesz swojego wieku, bo dla niektórych pań to istotne. 

W każdym razie - powodzenia życzę. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A wolałybyście mieć rogacza w swoim wieku, starszego, czy nie przeszkadzałby młodszy?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie najbardziej odpowiadają panowie w wieku 40+, ale... myślę, że nie przekreśliłabym faceta po 30-tce, gdybyśmy nadawali na tych samych falach. :)

Niedawno poznałam taką parę na swing party. Doskonale się dogadywali.

No i - co tu kryć - seksualnie zazwyczaj taka różnica daje dobre efekty. :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja żonę widzę zarówno ze znacznie młodszym jak i znacznie starszym kochankiem. Jeśli o mnie chodzi to wolę kobiety w wiek zbliżonym mojemu lub nieznacznie starsze. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mej Zony? Zdecydowanie Pan 40+ ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W przypadku relacji z kochankiem, takim progiem minimum, był kochanek młodszy ode mnie max 5 lat. Z czasem, ta granica przesuwała się powoli. Teraz już wiem, że dojrzałość mentalna, seksualna, nie zawsze idzie w parze z metrykalną ;) Niemniej, nie pociągają mnie mężczyźni poniżej 30 lat. Jeden raz ta reguła nie zadziałała, ale to szczególna i bardzo miła historia ;)

Obecnie inne kryteria są dużo istotniejsze dla mnie, niż cyferki w peselu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Różnicę wieku dopuszczam w obie strony, bez skrajności oczywiście, zwłaszcza jeśli chodzi o młodszego mężczyznę. 

Wiek to jednak nie data w metryce, tylko stan umysłu :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Różnicę wieku dopuszczam w obie strony, bez skrajności oczywiście, zwłaszcza jeśli chodzi o młodszego mężczyznę. 

Wiek to jednak nie data w metryce, tylko stan umysłu :)

podjęłam ze 3 próby zejścia poniżej 30 (u kochanka), oczywiście z mojej własnej wrodzonej ciekawości, jak to jest :D

Niemniej, nie pociągają mnie mężczyźni poniżej 30 lat. Jeden raz ta reguła nie zadziałała, ale to szczególna i bardzo miła historia

niestety nie miałam tyle szczęścia by reguła nie zadziałała, a dalej tak serio po prostu mi się nie chce już próbować, tracić czasu obu stron... 

największa różnica w dół u mnie była  bodajże -12 lub - 13 (nie pamiętam dokładnie)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Różnice wieku całkowicie nie mają dla mnie znaczenia. Uważam że kobiety w każdym wieku mogą posiadać pożądane przeze mnie cechy a jednocześnie pięknie różnią się między sobą. Nie jestem powiedzieć że kochanki w wieku lat 20 są lepsze niż te w wieku lat 40 lub odwrotnie. Z pewnością są inne ale to jest dla mnie właśnie wartość dodana. Wszystko zależy więc od osoby a nie jej metryczki ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...