Skocz do zawartości
vipultimate

różnica wieku

Rekomendowane odpowiedzi

A historia jest taka, że od jakichś 20 lat próg wiekowy mi się nie zmienił.

Niemniej nie zarzekam się.

Może i mnie dopadnie "głowa siwieje, dupa szaleje". ;)

- chyba pociąga sama różnica, bo to właśnie nietypowe, a w którą stronę, to już mniej istotne. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Koci, nie wiem, czy mnie zrozumiałeś.

Jako 20-tkę mnie pociągali najbardziej faceci ok. 40-tki, jako 40+ też najbardziej panowie ok. 40-tki. Nie bardzo więc wiem o jakiej nietypowej różnicy mówisz, ale zrzucę to na karb cholernego bólu głowy. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Koci, nie wiem, czy mnie zrozumiałeś.

Jako 20-tkę mnie pociągali najbardziej faceci ok. 40-tki, jako 40+ też najbardziej panowie ok. 40-tki. Nie bardzo więc wiem o jakiej nietypowej różnicy mówisz, ale zrzucę to na karb cholernego bólu głowy. ;)

:facepalm: normalnie koszmar. ani w pierwszym etapie 20-ki, ani teraz 40+ się w przedział Zou nie łapię ;)

a co do różnicy wieku, każda in minus ;),

a do jakiej granicy?? Nie mam pojęcia, ale w końcu w kryzysie męskości nie można stawiać sobie sztucznych barier ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zibi, no nic nie poradzę, że masz 88 lat :D

Ale wiesz, zawsze może mi odbić w jedną LUB DRUGĄ stronę. :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączę do tematu- nie mam sprecyzowanego wieku dla kobiety, z którą idę do łóżka. Ostatnio kręci mnie myśl o seksie z panią 55+ lub nawet 60+. Ale młodszymi też nie gardzę:-D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja stała partnerka jest ode mnie młodsza o 3 lata i uważam, że jest to idealna różnica.

Jeśli chodzi natomiast o hotki to zacząłem od 9 lat starszej od siebie (19 - 28), później była rok młodsza (21-20), w moim wieku (21-21), a następnie 24 lata starsza (21-45) i to był rekord do tej pory, a później już dłuższy układ z 2 lata starszą (23-25). Od kilku lat nie spotykałem się w układzie cuckold dlatego statystyk nie poprawiłem ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mysle , ze patrzac z perspektywy forumowego zboczka widzimy ten swiat troszke inaczej niz to widzi druga strona.

Staramy sie nas samych wybielic czy usprawiedliwic.

Zalozmy , ze mamy z zona 18 letnia piekna corke ktora zakochala sie w zonatym, dzieciatym,lysym , oblesnym  44 latku .

Ta corka chce z nim koniecznie zalozyc rodzine i miec gromade dzieci pomimo , ze wszystko ich dzieli , rowniez kultury bo on na przyklad jest rodowitym Afganczykiem.

Jesli wiec to my jestesmy wlasnie tym mezczyzna lasym na 18 letnia cielecinke to nie powinnismy szukac usprawiedliwienia naszej chuci czlonkowstwem na ZKF Cuckold.

Moze wiec przy calej naszej tolerancji w roznicach wiekowych powinnismy troche szerzej oceniac w tym wzgledzie nasz poglady i kierowac sie rowniez rozsadkiem? Zarowno w jedna jak i w druga strone ? Tutaj bije sie w piersi :lach:

Wszelkie roznice zwykle nas podniecaja ale i sa niebezpieczne jak mi kiedys opowiadala o mysliwych pewna pani prokurator.

Jak wiadomo polowania sa dobra okazja do wyrownywania porachunkow :lach: .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A waszym kobiecym okiem w jakim przedziale wiekowym szukać Hotki do stałego związku? Sam mam 31 lat.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tomku, w takim, by Wam obojgu to odpowiadało. :)

Nie patrz na opinie otoczenia, złośliwi zawsze się znajdą, niezależnie od różnicy wiekowej.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też wydaje mi się, że wiek nie jest, aż tak ważny. Mam nadzieję, że znajdę swoją Hotkę. Tutaj pewnie większość  stanowią pary, a nie singielki. Z drugiej strony, jeżeli ja wiem, na co się piszę i druga strona także to może być łatwiej wcielać w życie swoje wspólne fantazje.  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...