Skocz do zawartości
vipultimate

różnica wieku

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie od zawsze krecily starsze kobiety konkretne i wiedzace czego chca od zycia i od partnera w lozku:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Koci to nic nie stoi na przeszkodzie abyś związał się z 90-latką :lach:

Ja ograniczę się do różnicy 30 lat maksymalnie, co do młodszych wolę również pełnoletnich i z odrobiną doświadczenia w byciu dorosłym :)

- ja widzę inaczej. Z równolatkiem można nie mieć jakiegokolwiek kontaktu, nawet, a zwłaszcza najważniejszego intelektualnego, w rozmowie.

90 latka może być zbereźna i mieć podobną, co kto woli: 70 letnią córkę, 50 letnią wnuczkę, 30 letnią pra i prapra - na którą trzeba trochę poczekać. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Życiowy partner jest starszy ode mnie o 14 lat, razem spędziliśmy już 17 lat. Nadal uważam, że to był bardzo dobry wybór. Kosztował nas wiele zawiści ludzkiej, wielu wyrzeczeń ale było warto. Rówieśnicy nigdy mnie nie pociągali, chłopak musiał być min. 5 lat starszy. Nawet mój pierwszy raz był z partnerem 13 lat starszym :D bardzo dobre wspomnienia. W cockold, kiedy zaczynałam miałam ochotę na młodszego... oj to nie było dobre. Panowie do 30 roku życia totalne rozczarowanie. Na wysokości zadania stanął Pan lat 46. Kolejny raz potwierdziło się, że wolę starszych ;)

No ale.... zawsze musi być jakieś ale :P kilka miesięcy temu dałam szansę Panu lat 33 i do tej pory jest nieziemsko :) Może więc ważny jest ten "wiek" w głowie a nie dowodzie :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może więc ważny jest ten "wiek" w głowie a nie dowodzie

Od zawsze tak mam, Wiek dla mnie nie gra roli. Mogłabym spotykać się z 18 latkiem nawet jeśli będzie miał "tocoś" . Mój najmłodszy partner - kochanek miał 21 lat - wtedy miałam 29. Na szczęście nie był prawiczkiem:) Mega seks i relacja dla mojego M.  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochana, ale to ledwie 8 lat różnicy było.

Zobaczymy, czy nadal będziesz skłonna spotkać się z 18-latkiem, gdy będziesz po 40-tce, hehe. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochana, ale to ledwie 8 lat różnicy było.

Zobaczymy, czy nadal będziesz skłonna spotkać się z 18-latkiem, gdy będziesz po 40-tce, hehe. ;)

- to było "tylko" 8 lat, ale aż 27,5 % na minus, dla kobiety :), przy relacji 29/21 (29/18 to aż.... 38 %),

ale kiedy od 40 lat odejmiemy 27,5 %, to młodszy partner, będzie miał odpowiednio 29 lat - dla 40-latki.

Kiedy pokusimy się o odjęcie 61 % od 40, to otrzymamy wiek 24,8.

__

Abrahamowi podrywano stuletnią Sarę, więc prorok kłamał i nazywał ją swoją siostrą, w zamian za swoje bezpieczeństwo.

Wszystko to oczywiście przy bożej protekcji (nie doszło do konsumpcji :), co można przeczytać 20 rozdziale pierwszej Księgi.

Ile miał lat kochanek - król Abimelech, Przedwieczna przemilcza, bo przecież mało istotne. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Koci, czekaj, czekaj... jeszcze nie wyliczyłeś jak bardzo kobieta będzie na minus, gdy będzie miała lat 45, a partner 22,5. ;)

Wiesz, ten wiek jeszcze przede mną, więc wolę wiedzieć jak bardzo na minus będę, gdyby mi coś jednak do łba strzeliło. ;)

Ale zaimponowałeś mi "tymy procentamy". ;) WOW! ;)

A serio - nie wiem, czy mi się to zmieni i próg wiekowy podniosę, czy nie.

Od kilku lat jest to 30-tka, wyjątkowo rzadko poniżej.

Ale nie kieruję się wyliczeniami matematycznymi, tylko zwyczajnie młodsi mężczyźni mnie nie pociągają. Na ogół. :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Koci,

A serio - nie wiem, czy mi się to zmieni i próg wiekowy podniosę, czy nie.

. :redevil:

- to jest absolutną prawdą, że coś zakładamy, a nie wiemy. :)

Znana jest jedynie historia.

-

Kiedy pokusimy się o odjęcie 61 %

38 %

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to jest absolutną prawdą, że coś zakładamy, a nie wiemy. :) Znana jest jedynie historia.

A historia jest taka, że od jakichś 20 lat próg wiekowy mi się nie zmienił.

Niemniej nie zarzekam się.

Może i mnie dopadnie "głowa siwieje, dupa szaleje". ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Atam osiwieje. Toż wrzucisz platynkę i możesz mówić, żeś trzydziestka ;-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...