Skocz do zawartości
vipultimate

różnica wieku

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mogą się dogadać także rówieśnicy, a przed (także w trakcie i po) seksem trzeba rozmawiać.

Nie, chodziło o powyższe. ;)

Wracając do tematu - zazwyczaj wiązałam się ze sporo starszymi facetami.

Jako kochanków mam panów min. 30+ (dobra, przyznaję, zdarzyły się odstępstwa, które tylko potwierdzają regułę ;) ).

Najbardziej lubię takich ok. 35-50. :P Jeśli nadal z ikrą. :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś byłem w związku z kobietą 20 lat młodszą. Trzy lata. Rozjebało się z hukiem przej jej matkę (a raczej głównie przez nią).

Tak więc, nawet jeśli w takich związkach obie strony się dogadują, to zewnętrzna presja bywa nie do zniesienia ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- w temacie. Wiek czy różnica, nie mają znaczenia. Osoba musi wzbudzać zainteresowanie, a nie irytowanie. A najgorzej jak jest obojętna.

Przyciąga nas to nieznane "to coś". Jak tego nie ma, to inne parametry mogą być idealne, wręcz na zamówienie i... nic. :)

Tak więc, nawet jeśli w takich związkach obie strony się dogadują,

- jak się dogadują, to reszta (otoczenie) nie wiele ich interesuje. :) Chyba, że jest inaczej.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to zewnętrzna presja bywa nie do zniesienia

co Ty wiesz o presji :limo: , spróbuj żyć oficjalnie w trójkącie

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze mialem partnerke 2-3 lata mlodsza. Moja zona jest ode mnie starsza o 28 dni:) ta satysfakcja kiedy 4 tygodnie w roku moge jej dogadywac " ty stara dupo" bezcenne:)

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale nie więcej niż 70 ;)

- osoby stare, te 90+, co może ale nie musi każdego z nas dotyczyć :), zdarza się, że pochowały już wszystkie swoje dzieci.

To byłby drobiazg, bo ważniejsze, że powymierali ich wszyscy znajomi (realne, dobrowolne relacje), także od cuckold'u.

Muszą, jeżeli chcą dobrze funkcjonować, nawiązać nowe relacje.

Z kim mają je nawiązać, bo chyba nie z rówieśnikami?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór

Kiedyś usłyszałem opinie, z którą się w pełni zgadzam , iż różnica wieku między kochankami jest najlepsza gdy wynosi połowę wieku kochanka, plus 7 lat.

No facet ma 40 lat kochanka 27

40 / 2 = 20 + 7 = 27

Chwila chwila, z matematyką na bakier trochę:

Napisałeś że różnica wieku ma wynosić połowę wieku kochanka plus 7 lat. Zapisując to zdanie matematycznie:

różnica wieku=połowa wieku kochanka + 7

Czyli jak facet ma 40 a połowa to 20 +7= 27 różnicy wieku

Czyli kochanka powinna mieć 40-27=13 lat

GRubo.....

• Lubię 5
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mówią, że ja jestem czepialska :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...