Skocz do zawartości
vipultimate

różnica wieku

Rekomendowane odpowiedzi

Młody jurny i napalony na moją dojżałą żonkę. Patrzeć jak ona mu ulega bez oporów. Ale się rozmarzyłem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Juz od dluzszego czasu narzekam ze 30 na karku a tu sie okazuje ze wchodze w zloty okres mojego zycia:)

Dopiero teraz tak gdzies od roku widze swoje zycie pare lat wstecz i na wiele nie bylem gotow ale widze tez ze wraz z wiekiem i wzrostem doswiadczenia odwaga spada wprost proporcjonalnie.

I mimo niedojrzalosci niektore decyzje podjete za gowniarza uwazam za najlepsze w zyciu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli pozostaniemy tylko przy seksie to rzeczywiście wiek to tylko liczba, jeżeli o głębszej znajomości to już nie. Różnice w postrzeganiu świata, doświadczeniu życiowym zaczynają odgrywać rolę. A tak z mojego przeświadczenia (z braku własnych doświadczeń) dolna granica - wiek własnych dzieci , górna wiek rodziców

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dolna granica - wiek własnych dzieci , górna wiek rodziców

Noooo, to ja bym miała pole do popisu :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dolna granica - wiek własnych dzieci

Moich rodziców kolega jest przed 60tką, jego dzieci mają okolo 40, a ten sobie przygruchał 25 latkę... no pedofil jeden :facepalm:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ten sobie przygruchał 25 latkę... no pedofil jeden

fakt świnia totalna
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ukrywam że różnica wieku jest czymś co na mnie działa. :P Ze starszym mężczyzną o 20 lat związku sobie nie wyobrażam, jednak łóżko to co innego. Lubię też młodszych - legalnych chłopców :P

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.02.2018 o 04:27, napisano:

Juz od dluzszego czasu narzekam ze 30 na karku a tu sie okazuje ze wchodze w zloty okres mojego zycia:)

Złoty okres do będziesz miał, jak ci 30 będzie do 100 brakowało i interes stoji jak stał.

• Lubię 1
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze dołączałem do starszej pary lub spotykałem się ze starszą Hotką. Zawsze było super.

Teraz co prawda mam na oku bardzo młodą, bo 23-letnią, ale w przyszłym tygodniu się okaże co z tego wyjdzie ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytając wypowiedzi wpadłam w zadziwienie, że niektórzy dostrzegają różnice 2-3 lat w dowodzie…ja tej różnicy nie widzę, no chyba, że ktoś jest niedojrzały albo wręcz zdziadziały. Choćby, mój klient sprzed kilku dni….mówił, takim głosem…monotonnym, wyciszonym…jakby na karku miał przynajmniej 70 lat umęczony życiem, a był ledwo po trzydziestce, gdzie ze swoja ryczącą czterdziestką aż się poczułam, że przy ewentualnej współpracy i jak zdziadzieję. Wiec współpracy nie było….

Różnica wieku jest istotna? Chyba jednak tak….

Tak – gdy ta druga strona chełpi się jaka młoda jest, co on nie potrafi, że dorwał pancię co lubi młodszych – dla mnie koniec kontaktu. Nie mam problemu ze swoim wiekiem, ale takie „imponowanie” działa na mnie jak czerwona płachta na byka.

I w konsekwencji wolę wybierać w miarę równolatków albo starszych, żeby uniknąć takich sytuacji, bo po prostu szkoda mi czasu na to, bo jest to pewnego rodzaju dla mnie niedojrzałość. Ale to moje postrzeganie. A jeśli tego na etapie rozmowy nie przejdę to już ani rusz…

L.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...