Skocz do zawartości
vipultimate

różnica wieku

Rekomendowane odpowiedzi

Niemniej jednak myślę, że jakbym poznał atrakcyjną kobietę po 50tce którą byłby zainteresowany to przynajmniej flirtu bym sobie z nią nie odmówił ;)

Poflirtować to można niemal z każdym dorosłym człowiekiem, płci obojga, niezależnie nawet od orientacji seksualnej.

Seks to już znacznie, znacznie więcej.

I nie mówiłam o atrakcyjnej 50-tce, a o 60-tce. A to już może być duża różnica.

Nadal więc uważam, że mówienie, że wiek nie ma znaczenia jest absolutnym nieporozumieniem.

W "widełki wiekowe", szersze lub węższe, tak, w to wierzę.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

taka, ktorej cipki w zaden sposob nie mozna znalezc - tak samo

Tak Corrado, faktycznie... zupełnie inna konwencja... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poflirtować to można niemal z każdym dorosłym człowiekiem, płci obojga, niezależnie nawet od orientacji seksualnej.

Seks to już znacznie, znacznie więcej.

I nie mówiłam o atrakcyjnej 50-tce, a o 60-tce. A to już może być duża różnica.

Nadal więc uważam, że mówienie, że wiek nie ma znaczenia jest absolutnym nieporozumieniem.

W "widełki wiekowe", szersze lub węższe, tak, w to wierzę.

O flircie w tym przypadku mówiłem jako o początku z otwartym zakończeniem. Ale tak... oczywiście chcąc doprecyzować koniecznie wszystko na tip-top i czepiając się słówek moje stwierdzenie, "ze wiek nie ma dla mnie znaczenia" nie oznacza braku ograniczeń po obu stronach a spektrum które mogłoby mnie interesować czyli powiedzmy orientacyjnie 20-50. W tym też zakresie wiek nie ma dla mnie większego znaczenia ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla Mnie facet zaczyna się po 40... grubo po 40... czasami zdarzy się wyjątek... który tylko potwierdzi tą regułę...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm nie wiem czemu, ale powiedziałam sobię, że wolę starszych lub w podobnym wieku. Młodsi ok, ale nie duuuuużo młodsi. I tak się zastanawiam, bo absolutnie nie wynika to z praktyki, tylko raczej z wyimaginowanej wizji- czy to prawda??? ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo rzadko tutaj zabieram głos , a wręcz wcale. Ale teraz musze :) sam mam lat poniżej 30 :) (dowód mam) , ale miałem partnerki starsze od siebie , fizycznie i co ważniejsze psychicznie nie odstawalem od nich, mało tego nieśmiertelne teksty typu "będziesz miał tyle lat co ja, zobaczysz..." albo "za młody jesteś nie zrozumiesz" to tak na początku znajomość, gdy musiałem udowadniać, że WIEK TO TYLKO LICZBA! :) i nikt mi nie wmowi, że jest inaczej.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I by nie było aż tak cukierokowo, to wybaczcie drogie panie, ale wy również przed 30 znów aż tak cudowne nie jesteście w oczach dojrzałych mężczyzn ;)

Eeeee tam, jak byłam późną nastolatką i 20+ to najczęściej podrywali mnie mężczyźni dooobrze po 30-tce, raczej bliżej 40-tki, a i nierzadko jeszcze starsi.

Teraz wszystko się odwróciło i najczęściej próbują się ze mną umawiać panowie nawet znacznie przed 30-tką. :facepalm:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo rzadko tutaj zabieram głos , a wręcz wcale. Ale teraz musze :) sam mam lat poniżej 30 :) (dowód mam) , ale miałem partnerki starsze od siebie , fizycznie i co ważniejsze psychicznie nie odstawalem od nich, mało tego nieśmiertelne teksty typu "będziesz miał tyle lat co ja, zobaczysz..." albo "za młody jesteś nie zrozumiesz" to tak na początku znajomość, gdy musiałem udowadniać, że WIEK TO TYLKO LICZBA! :) i nikt mi nie wmowi, że jest inaczej.

Nie przejmuj się. Każdy z nas (tych 40+ jak ja ;)) miał 20-30 lat i pamięta jaki był ..... jeden bardziej, drugi mniej dojrzały. Nie ma żadnej reguły. Jak wspomniałam wcześniej, ja akurat mam pewną blokadę, wynikającą z komfortu bliskiego obcowania z mężczyzną 20+, choć wiem, że może być bardzo dojrzały, potrafić oczarować kobietę i wiedzieć czego ona potrzebuje. Niestety ta blokada jest silniejsza, choć ..... już staram się nie mówić "nigdy" ;)

Niemniej mamy różne preferencje, dotyczące np wzrostu, budowy ciała, koloru włosów, osobowości, a także wieku .....

Nie ma co się wkurzać, bo młodzi mężczyźni też mają powodzenie i do tego zobacz ile jeszcze przed Tobą  ...... ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeee tam, jak byłam późną nastolatką i 20+ to najczęściej podrywali mnie mężczyźni dooobrze po 30-tce, raczej bliżej 40-tki, a i nierzadko jeszcze starsi.

Teraz wszystko się odwróciło i najczęściej próbują się ze mną umawiać panowie nawet znacznie przed 30-tką. :facepalm:

Jakaś aluzja do mnie? :D spokojnie i tak się spotkamy

PS WIEK TO TYLKO LICZBA!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakaś aluzja do mnie? :D

Och, nie tylko :D

spokojnie i tak się spotkamy

No zobaczymy, zobaczymy... ja nie mam aż takiego przekonania. ;)

PS WIEK TO TYLKO LICZBA!

Tak, ale ona może (choć nie zawsze musi) wiele o człowieku powiedzieć. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...