Skocz do zawartości
vipultimate

różnica wieku

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm ja nie wyobrazam sobie miec kochanka w wieku 40+ , to 40 to jest maksymalny wiek kochanka na dzien dzisiejszy.

chociaz preferuje tak do 35 lat.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie wiek nie ma zadnego znaczenia, bylem w zwiazku z 19lat starsza kobieta i nie mozna powiedziec by byly jakies bariery przez ta roznice. A w cuckoldzie wiek juz calkiem powienien tracic na znaczeniu, niestety wielu ma swoje preferencje i jedna z nich jest wlasnie wiek ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na mój gust wiek nie ma większego znaczenia, o ile jest to 30+ :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ze też ja dopiero dziś tutaj trafiłam ;)

Nie zdarzyło mi się spotkać z młodszym kochankiem , no jakoś nie ułożyło się.

Było kilka okazji, ale panowie wymiękali.

Nigdy nawet nie doszło do spotkania.

Zawsze miałam starszych partnerów, a teraz także i kochanków.

Szczerze mówiąc nie mam jakichś preferencji dotyczących wieku.

Spotykałam się z panami w różnym wieku.

Generalnie 30- 50.

A mój stały kochanek jest jeszcze starszy ( jest dokładnie w wieku mojego ojca) i jest po prostu świetny.

I w łóżku, i poza nim.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój mąż jest starszy o trochę, kochanków zawsze takich dobierałam---rekord to 26 lat starszy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój rekord to 9lat starszy facet. Czyli słabo;) Może kiedyś ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiek wg mnie nie ma znaczenia w łóżku

zarówno młodsze jak i starsze kochanki mają coś w sobie, z każdą seks jest inny i to jest własnie w tym najlepsze

z kochankami jest chyba podobnie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no to dziewczyny czas na mlodszych ;)

I kto to mowi ...?!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...