Skocz do zawartości
vipultimate

różnica wieku

Rekomendowane odpowiedzi

Co do wieku partnerek to te młodsze ciągle ewoluują - na minus (młodsza) o 21 lat - ważne, żeby była pełnoletnia :D na plus (starsza) o 4 lata i to się nie zmienia ;) - ale nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa :lach:

A tak na prawdę to różnica wieku jeżeli jest o czym pogadać przed, w trakcie i po to nie ma większego znaczenia :) Ważne są chęci...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Różnica wieku ma małe znaczenie, liczy się, aby była dorosła (w sensie legalna), dojrzała (w sensie nie infantylna) i cokolwiek zadbana. Co prawda kochanek starszych od siebie nie miałem, ale jeśli byłaby zadbana, chętna i psychicznie stabilna to nie miałbym obiekcji. Dla żony też nie patrzyłbym na wiek, choć młodych chłopców raczej bym unikał, jednak większy wiek to mniejsze możliwości, ale większe doświadczenie, a to się bardziej liczy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, Zeus pisze:

Różnica wieku ma małe znaczenie

22 minuty temu, Zeus pisze:

młodych chłopców raczej bym unikał

Czyli jednak ma znaczenie ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, Zouza pisze:

Czyli jednak ma znaczenie ;) 

Ale bardziej ze względu na doświadczenie, umiejętności, wyczucie, umiar, delikatność, wiedzę itd. Jakby młody spełniał te wymagania to czemu nie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się, tylko o większości można przekonać się dopiero "w praniu" ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, Zouza pisze:

Zgadza się, tylko o większości można przekonać się dopiero "w praniu" ;) 

Dlatego w tym wypadku wiek jest pewnym kryterium, które w większości te cechy weryfikuje.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zeusie, ależ ja się z tym zgadzam. Ba! M.in. z tego powodu nie szukam młodzieńców. ;)

Czepiłam się jedynie tego, że najpierw piszesz, że różnica wieku ma małe znaczenie, by za chwilę stwierdzić, że dla żony młodych chłopów byś unikał. A podsumować tym, że wiek jest pewnym kryterium. Widzę w tym pewną niekonsekwencję, tylko tyle :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Zouza pisze:

Zeusie, ależ ja się z tym zgadzam. Ba! M.in. z tego powodu nie szukam młodzieńców. ;)

Czepiłam się jedynie tego, że najpierw piszesz, że różnica wieku ma małe znaczenie, by za chwilę stwierdzić, że dla żony młodych chłopów byś unikał. A podsumować tym, że wiek jest pewnym kryterium. Widzę w tym pewną niekonsekwencję, tylko tyle :)

Trochę to wygląda na niekonsekwencję, ale chciałem tylko zaznaczyć, że liczą się inne cechy, nie wiek, a wiek jest często przyczyną braku tych innych cech, to jak z tym poszukiwaniem młodego pracownika nie starszego niż 25 lat z doświadczeniem zawodowym co najmniej 20 lat. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...