Skocz do zawartości
vipultimate

różnica wieku

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie drodzy forumowicze... Jetsem świeżo upieczonym rogaczem. Żona ma 34 lata, a jej kochanek 55, to przyjaciel jej ojca, są kumplami ponad 30 lat. Co myslicie o takim układzie?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Różnica wieku to kwestia gustu. Natomiast co do zawierania znajomości z przyjacielem ojca to mam co najmniej mieszane uczucia. Nie wiem czy zdecydowałabym się na taki układ. Z pewnością dużą rolę odgrywa fakt jak On podchodzi do tej relacji, jakim jest człowiekiem i na ile potrafi odnaleźć się w tym układzie nie zmieniając niczego w Waszych kontaktach oficjalnych, bo rozumiem, że skoro zna się z Ojcem Twojej małżonki 30 lat to widzicie się też poza tematem cuckold.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zdecydowanie lubię lubię różnicę wieku i podnieca mnie zarówno starszy jak i młodszy kochanek dla mojej zony. W moim przypadku wiek zony jak i kochanka jest bardzo podobny

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja wypowiem sie jako ogier i musze przyznac ze podnieca mnie sytulacja gdzie bede mogl kochac sie ze dojarzala kobieta na oczach męża

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Róznica wieku? Tu nie ma reguły. Wszystko zależy od upodobań hotki. Moim zdaniem czasami ten z większą metryką może bić na głowe młodego, ale "szurniętego" kochanka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja wypowiem się jako rogacz i bardzo się cieszę że moja 27 letnia kochana żonka chce tylko dojrzałych facetów nawet takich w granicach 50tki wiec róznica wieku nie ma znaczenia liczy sie dobra zabawa a starszy kochanek i młoda zonka to naprawde piekny widok

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja wypowiem się jako rogacz i bardzo się cieszę że moja 27 letnia kochana żonka chce tylko dojrzałych facetów nawet takich w granicach 50tki wiec róznica wieku nie ma znaczenia liczy sie dobra zabawa a starszy kochanek i młoda zonka to naprawde piekny widok

Zgadzam się z Tobą w 100%, taki widok jest piękny :-) . Lecz zwróćmy uwagę, że kochankiem jest w tym konkretnym przypadku przyjaciel ojca. W myślach, jest to równie podniecające, lecz w realu taki układ jest bardzo niebezpieczny, obarczony ryzykiem itp., dlatego post Muszki odnajduję jako bliski swojemu zdaniu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jak już wcześniej pisałem preferuje hotki 30+ a ostatnia moja zdobycz ma 43 lata także jak najbardziej popieram "różnicę wieku". Ach te "ryczące 40stki"ufff:-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie różnica wieku jest idealna :) ja bardzo lubię spotykać się z kobietami starszymi ode mnie o 15,20,25 lat:) nie widzę w tym żadnego problemu, wręcz przeciwnie :oops:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli oboje dobrze sie czują to różnica wieku nie występuję, wiem bo między mną a hotkami, którymi byłem było (+14 i +8 lat różnicy czyli ja 22 ona 36 i ja 26 ona 34 i 40 -tekst poprawiony by nie było podejrzeń żadnych)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...