Skocz do zawartości
vipultimate

różnica wieku

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, napisano:

Tak – gdy ta druga strona chełpi się jaka młoda jest, co on nie potrafi, że dorwał pancię co lubi młodszych – dla mnie koniec kontaktu.

Zawsze dziękuje kandydatom którzy nie znając mnie zapewniają jakich ewentualnych rozkoszy mi dostarczą. Piszą też do mnie 3-4 lat młodsi którzy z tej różnicy robią lat 20ścia. Ze znalezieniem fajnego 18 latka jest większy problem niż 50+. Bo ten 18latek też musi być dojrzały, o co trudno.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Unikam już jak ognia młodziutkich mężczyzn takich od 18 do 25lat. Już się narozdziewiczałam i najadłam młodymi ciałkami. I zmęczyła mnie też już ta niedojrzałość emocjonalna młodzików. Ogólnie mężczyźni poniżej 30tki przestali mieścić się w kręgu moich seksualnych zainteresowań.

Nie kręcą i w sumie nigdy nie  kręcili mnie sporo starsi mężczyźni. Rożnica wieku w górę dla mnie, to max 6-7 lat.

I tak samo mam z kobietami.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, napisano:

Już się narozdziewiczałam i najadłam młodymi ciałkami.

No ja właśnie nie.

6 minut temu, napisano:

zmęczyła mnie też już ta niedojrzałość emocjonalna młodzików.

To jest druga sprawa, ale to domena całego zakresu wiekowego w sumie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@MaryRose, jestem po 40tce i z niejednego pieca chleb jadłam. Dlatego już się tym przejadłam. Polecam ten mój wpis w "Historie Prawdziwe", gdzie opisałam jak zakończył się mój ostatni układ z młodzikiem.

• Lubię 2
  • Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie osobiście dziewczyny w okolicach lat dwudziestu doskonale się nadają do seksu. Natomiast pogadać z nimi jak równorzędny partner nie jestem w stanie. Jakoś naturalnie relacja wchodzi w poziom uczennica-mentor. Jednak różnica pełnego pokolenia robi swoje...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, napisano:

Jakoś naturalnie relacja wchodzi w poziom uczennica-mentor.

Dokładnie - naturalnie. Wiele dziewczyn w tym wieku ma wizję starszego dojrzałego mężczyzny, któremu chce się oddać. U mnie to zanikło jakoś 2-3 lata temu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się starsi kojarzyli wyłącznie z własnym tatą, miałam odrzut na samą myśl ;) Wolałam rówieśników, potem młodszych. Moją próżność łechtało zainteresowanie maks 10l starszych chłopaków. 

Dopiero jak skończyłam 30 lat wizja czegokolwiek z kimś przed 50tką przestała mi przeszkadzać, ale więcej niż 50 kojarzy mi się bardziej z relacją przyjacielsko-mentoringową.

Pewnie i do tego dojrzeje z wiekiem ;)

Nadal kręcą mnie młodsi.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, napisano:

Mnie się starsi kojarzyli wyłącznie z własnym tatą

Mi się jakoś zawsze udawało to rozdzielać :P

10 godzin temu, napisano:

Nadal kręcą mnie młodsi. 

To mamy coś wspólnego :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@MaryRose czyli kręcą Cię faceci w dość szerokim przedziale wiekowym z małą przerwa po środku, przedziału wiekowego rzecz jasna :->

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię kiedy moją hotkę bzyka jakiś bardzo młody mężczyzna, który wygląda jak młody bóg. I widać, że ją mega podnieca. Ale kręci mnie też, kiedy opowiada, że oddała się staremu i owłosionemu facetowi, tylko dlatego, że dał jej kupę kasy. Zarówno pierwsza opcja jest fajna, bo wiem, że jak ktoś się jej spodoba to odda mu się za free. Ale wiem też, że dla pieniędzy zrobi wszystko. Jest po prostu puszczalską suką, którą w zależności od okoliczności, może mieć każdy. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...