Skocz do zawartości
vipultimate

różnica wieku

Rekomendowane odpowiedzi

ŁaurBałaur☆'" data-cid="84690" data-time="1358358629">

K: Su, ale taki mężczyzna po 40stce to mistrz w miłości, wyrafinowany znawca kobiecych potrzeb, miodzio................

;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: No i nadal 'dupa blada', w dodatku stara... Dołączona grafika

;)

K: Su, ale taki mężczyzna po 40stce to mistrz w miłości, wyrafinowany znawca kobiecych potrzeb, miodzio................

M: Czy blada to niewiem, stara raczej tez nie :D

K: Ja w to wcale nie wątpię :) Jednak taki przed 40 też sie znalazł :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Moja księżniczka ma 25 lat, a jej ideałem jest typ w stylu Pana Rocco Stifredi ;) Ale kręcą ją też młodzi cwaniacy odziany w dresy lub spodnie o kilka rozmiarów za duże

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat roznicy wieku w seksie pojawia sie na naszym forum juz od wielu lat. To zrozumiale bo przeciez wszystkie kategorie wiekowe sa tutaj aktywne.
Chcialbym nawiazac do wczesniejszych wypowiedzi w temacie i zachecic do zaprezentowania aktualnych opinii i doswiadczen.

Jak duza roznica wieku w seksie ?
Pytanie dotyczy praktycznych doswiadczen Pan i Panow.Teoretyczne rozwazania nie sa tutaj tematem dyskusji.

Zaczynam od siebie.
Jako 17 letni mlodzieniec probowalem bez wiekszego rezultatu zlowic rowiesniczke z gimnazjum.
Brak chemii i porozumienia byl przyczyna fiaska tego i innych podobnych kontaktow z rowiesniczkami. W tym wieku anatomia zenska wyprzedza znacznie meska i to tlumaczy takie problemy.
Pozniej natrafilem na 10 lat starsza bardzo atrakcyjna pania bibliotekarke (duzo czytalem) ktora mnie blyskawicznie uwiodla i wprowadzila w arkana seksu.
To byl bardzo dobry poczatek na dlugie lata gdzie zawsze szukalem starszych ode mnie kobiet przynajmniej o te 5-10 lat. Wspominam te czasy z wielka radoscia z racji wielu wspanialych kobiet.
Wreszcie nadszedl czas zalozenia rodziny i stabilizacji. Moja pierwsza a pozniej druga zona byly w podobnym wieku jak ja.
Dopiero pozniej zaczalem smakowac w znacznie mlodszych partnerkach.
Byly to kobiety o 20 a nawet 30 lat mlodsze. Zwiazki z nimi byly fantastyczne a nie tylko seks .
Dochodze do wniosku , ze nawet duza roznica wieku miedzy partnerami moze byc atrakcyjna.

A jak to jest u Was ? Czy zawsze tylko 2-3 lata roznicy ?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór

Kiedyś usłyszałem opinie, z którą się w pełni zgadzam , iż różnica wieku między kochankami jest najlepsza gdy wynosi połowę wieku kochanka, plus 7 lat.

No facet ma 40 lat kochanka 27

40 / 2 = 20 + 7 = 27

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś usłyszałem opinie, z którą się w pełni zgadzam , iż różnica wieku między kochankami jest najlepsza gdy wynosi połowę wieku kochanka, plus 7 lat.

Czyli muszę rozejrzeć się za kochankiem w wieku 62 lat. No nie wiem... ;)

Chyba jednak wolę młodszych, troszkę bardziej zbliżonych do mojego wieku. U mnie największa różnica, jaka była to 7 lat, no i ja byłam tą młodszą stroną :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znam bardzo fajnych, sexownych i ponętnych 50 latków, ale 60 to już dla mnie za wiele :P

..ale, ale w sumie, patrząc na to co się działo przez ostatnie półtora roku to "nigdy nie mów nigdy" :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ok 40 wychowałem się w czasach bez Telefonów ( dwa,trzy na dzielnicy / wiosce). W końcówce PRL. Z paszportami o które trzeba było się starać . Z trzema kanałami TV.

Ona urodziła się w 1989 - 90 roku.

Do szkoły poszła gdy INTERNET trafił pod szczechy.

Na studia , gdy do Londynu leci się za 79 PLN z dowodem osobistym .

Ma FB, itp

Mi ta różnic kulturowa bardzo odpowiada. Fascynuje mnie. Zadziwia wielokrotnie .

Ale każdemu wedle potrzeb :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak duza roznica wieku w seksie ?

A jak to jest u Was ? Czy zawsze tylko 2-3 lata roznicy ?

- przecież psy nie gryzą się na lata :), ale na... zęby.

- nie ma optimum, bo nasza przyszłość jest nieznana i niepewna. Z tego powodu nie ma co snuć planów.

Dobrze trzeba przeżyć jedynie dzisiejszy dzień.

Nie mogą się dogadać także rówieśnicy, a przed (także w trakcie i po) seksem trzeba rozmawiać.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...