Skocz do zawartości
masazysta369lublin

Na początek poznanie ciała - masaż

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam za skromną formę opisu, następna postaram się lepiej rozwinąć

to na początek zaczął bym od masażu stóp.

tak po kolei każdego palca od stopy uciskając potem przeszedłbym do całej stopy, dotykam najpierw delikatnie niby ją gładząc bez żadnego mocniejszego nacisku.

potem trochę mocniej , z użyciem olejku nacisk śliga się po całej stopie aż moje palce lądują pomiędzy palcami jej stopy,

po zakończeniu masowania tego przechodzę coraz wyżej po kostce w górę łydki podobnie jak stopę.

tu już mogę lekko ją drapać bo na stopie nie będę tego ryzykował ze względu na możliwość łaskotania.

fajny delikatny dotyk, w różnym nacisku, bardziej przypominający pieszczoty niż masaż.

wszystko to dzieje się gdy ona leży oczywiście na brzuchu.

trochę o masażu pleców :)

zaczynając jak zwykle od normalnego masażu przechodzę do takiego delikatniejszego.

delikatnie muskam opuszkami palców jej dolną część pleców tuż nad pupą, robię palcami różne ruchy niczym malarz abstrakcjonista. aby wzmocnić doznania przy plecach po takim dotyku ogrzewam ślad za dłońmi oddechem i potem jeszcze raz ten sam wzór po plecach. dolnej części pleców poświęcić można sporo czasu gdyż jest wrażliwa na tego typu dotyk.

lekkie drapanie.

dupcia potrzebuje dużo różnego dotyku, pieszczot ze względu na swój cudny kształt.

można ją masować niczym czarodziej po szklanej kuli

efekty będą równie nieziemskie jak u czarodzieja.

jadę w górę nóżek, o d łydki aż przez uda. obejmuję je obiema dłońmi. przesuwam sie tak aż do pośladków.

dalej też jadę podobnie schodząc na początek na zewnętrzną stronę czyli bardziej na biodro. z kolejnym razem przesuwam się ku środkowi. na pewno cudo widok. dochodząc do środka pupci to samo robię z drugą stroną.

potem trzymając dłonie na obu pośladkach całą dłonią dotykam pośladków a kciukami ugniatam je od środka i tak kilka razy. zaczynam tak od dołu pupci i aż do dołu pleców. przy powrocie dłoni na dół drapię je lekko by nie robić jałowych przebiegów :)

potem już konkretnie zajmuję się jednym pośladkiem delikatnie go dotykając opuszkami palców lub niemal lekko nad skóra dupci by dotyk był jak najdelikatniejszy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sądząc z opisu to raczej z zamiłowania, ale czy to ważne? Ma odnieść konkretny efekt czyli rozpalenie partnerki :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sądząc z opisu to raczej z zamiłowania, ale czy to ważne? Ma odnieść konkretny efekt czyli rozpalenie partnerki  :)

Dzięki Barti

Dokładnie o to chodziło

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek fujin

Szukam kogos ze slaska dla swojej pani

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wow! Na pewno taki masaż dostarcza niezapomnianych wrażeń..

Doznania nieziemskie.. Wiesz jak rozpalić partnerkę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy masaż jest niecoinny... W zależności od dnia, pacjenta i wzajemnych relacji dobierasz odpowieni zapach, odpowiedni olejek i tworzysz spektakl, który ma jakiś cel .... pobudzenie, odprężenie, etc. :)

Jak bedziecie w okolicy wawy to zapraszam :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys jeździłem na wakacje, ferie do takiej chary z bala z otwartym kominkiem. Cóż za przyjemność spać na podłodze na bydlęcej skórze. Wygrzewając sie przy płomieniach....

Dawno temu zimą jeździłem do takiej chaty w Tatrach Słowackich. Miałem przyjemność przy otwartym kominku robić masażyk pleców i nie tylko pleców mojej narzeczonej. Nie grała żadna muzyka bo tam nawet radia nie było. Zamiast olejków zwykły olej jadalny, ale wspomnienia zostały. :rolleyes: Chatę mieliśmy całą do dyspozycji.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...