Skocz do zawartości
the thing

Poniżenie rogacza.

Rekomendowane odpowiedzi

Miewałem różne sytuacje kiedy moje Kochanie mnie poniżała - postaram się kiedyś o tym napisać - jednak najbardziej utkwiła mi w pamięci jedna sytuacją. Było to w czasach gdy byłem świeżo po szoku spowodowanym informacją, że Kochanie ma Kochanka. Było to zaraz po rozmowie w której powiedziała mi otwarcie, że powodem zdrady są moje słabe zdolności w łóżku i małe wymiary członka.Dostałem wówczas strasznych kompleksów na tym punkcje. Działo się to pewnego niedzielnego poranka, obudziły mnie głosy mojej Żony i Jej koleżanki która wpadła z odwiedzinami. Nagle usłyszałem jak moje Kochanie zaczęło opowiadać swojej przyjaciółce, którą zresztą bardzo dobrze znałem, o naszym sexie. Rozmowę prowadziły bardzo głośno więc leząc w sypialni wszystko dobrze słyszałem. Mówiła jej ze szczegółami, jakiego mam małego i jak nie poradnie próbuje ją zaspokoić. Miały obie wie*li ubaw z tego. Rozmowa na ten temat trwała dość długo a ja w jej trakcie leżałem w sypialni udając, że nic nie słyszę. Przeżyłem wtedy straszne upokorzenie i czułem wielki wstyd. Wyszedłem dopiero gdy wyszła koleżanka. Gdy powiedziałem mojej Kochanie, że wszystko słyszałem, odpowiedziała z uśmiechem, że wie i spytała, czy uważam, że powiedziała coś nieprawdziwego. Widziałem, że była w pełni świadoma, że mnie poniżyła i bardzo Ją to podniecało.

marzę aby mnie tak żona potraktowała

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój sposób na upokorzenie rogacza:

Często traktuje go jak pieska. Moze raz na dwa tygodnie mieć orgazm. W związku z tym, jako dobry piesek musi zrobic to tak jak to robią czesto psy. Wystawiam mu nogę a on ma ją objąc rekami i ocierać sie penisem o moją nogę aż dojdzie. Potem ma to zlizać.

Dla większego upokorzenia każe mu to robić w obecności mojej bardzo dobrej koleżanki albo mojego kochanka.

Wiem, że dla każdego z Byków, to zabrzmi dziwnie, ale ja uwielbiam, jak moja Pani dopuszcza mnie do obcowania ze swoją nogą. To dla mnie za każdym razem jest wyróżnienie i uwielbiam się obcierać o wystawioną nogę mojej Pani i spuścić się na nią. To takie wspaniałe. Dla mnie możliwość ruchania nogi Żony to wyróżnienie i nagroda ! Także często to robię w obecności jej Kochanka lub 1-2 najbardziej zaufanych koleżanek, które wiedzą o mojej roli zupełnego rogacza w naszym małżeństwie. Czasem żona dla zabawy i śmiechu odgania mnie od swojej nogi, albo w trakcie obcowania z jej nogą, odpycha mnie drugą nogą, tak że upadam, żeby zaraz się podnieść i znowu robić swoje. Zawsze wywołuje to duże rozbawienie czy to Kochanka czy to jej koleżanek.  

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Także często to robię w obecności jej Kochanka lub 1-2 najbardziej zaufanych koleżanek, które wiedzą o mojej roli zupełnego rogacza

Bardzo podniecające. :oops:

W moje fantazji o poniżeniu (niestety fantazji), w trakcie spotkaniaw naszym domu, żona prezentuje mnie swoim koleżnkom wyśmiewając się z moich możliwośc. Każe mi się rozebrać, pokazuje moje szczegóły anatomiczne i zakłada pas na penisa. :redevil:  Panie rozmawiją ze sobą nie zwreacając na mnie uwagi a ja musze im usługiwać.  Po jakimś czasie przychodzi (wczesniej umówiony oczywiście) kochanek mojej żony i dołącza do rozmowy. W trakcie spotkania żona przeprasza przyjaciółki i idzie na górę z kochankiem. Ja zostaję na dole i dalej usługuje jej przyjaciółkom, które oddają się rozmowie, oglądaja kolorowe czasopisma :list: czasem komentując odgłosy dochodzące z sypialni. :doggystyle: Po około pół godzinie żona wraca z kochankiem i spotkanie trwa nadal.

Gdy koleżnki wychodzą, kocahnek oczywiście zostaje u nas na noc, żona idzi z nim na górę do sypialni :prycz: a ja muszą posprządać po imprezie. Rano przygotowuję śniadanie dla ich dwojga. :coffe:

o.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gruba fantazja ja osobiście aż tak rogacza bym nie poniżył , a lubię 

Bardzo podniecające. :oops:

W moje fantazji o poniżeniu (niestety fantazji), w trakcie spotkaniaw naszym domu, żona prezentuje mnie swoim koleżnkom wyśmiewając się z moich możliwośc. Każe mi się rozebrać, pokazuje moje szczegóły anatomiczne i zakłada pas na penisa. :redevil:  Panie rozmawiją ze sobą nie zwreacając na mnie uwagi a ja musze im usługiwać.  Po jakimś czasie przychodzi (wczesniej umówiony oczywiście) kochanek mojej żony i dołącza do rozmowy. W trakcie spotkania żona przeprasza przyjaciółki i idzie na górę z kochankiem. Ja zostaję na dole i dalej usługuje jej przyjaciółkom, które oddają się rozmowie, oglądaja kolorowe czasopisma :list: czasem komentując odgłosy dochodzące z sypialni. :doggystyle: Po około pół godzinie żona wraca z kochankiem i spotkanie trwa nadal.

Gdy koleżnki wychodzą, kocahnek oczywiście zostaje u nas na noc, żona idzi z nim na górę do sypialni :prycz: a ja muszą posprządać po imprezie. Rano przygotowuję śniadanie dla ich dwojga. :coffe:

o.

Gruba fantazja ja osobiście aż tak rogacza nie poniżył a lubię  poniżać . 

poniżyć rogacza . 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim marzeniem jest zorganizowanie przez moją żonę wyuzdanej imprezy karnawałowej w typie swingers, w której oczywiście nie brała bym udziału jako pełnoprawny uczestnik, ale jako sissy kelnerka z założonym pasem cnoty na moim maleńkim fiutku. Do moich obowiązków należało by dbanie o gości aby mieli pełne kieliszki, podawanie zakąsek, sprzątanie i ich ogólne zadowalanie łącznie  z tym aby moja ukochana zabawiała ich naśmiewając się z mojej roli. Od jej dobrej woli zależało by oczywiście też trochę przyjemności dla mnie np. na Jej życzenie mogła bym służyć wszystkim uczestnikom w razie potrzeby moimi ustami.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek hootka

kiedys po imprezie nad ranem moj maz juz poszedl spac a ja z koleanka kompletnie pijana zaczelam rozmowe na jego temat ze ma malego e jest ulegly nie mogla w to uwieryc wiec go obudzialam i kazalam pokazac swojego malego a potem lizac stopy pamietam ze siedialysmy na balkonie a on na golasa robil za nasz podnozek i rozmawialsymy o fajych kolesiach Od tego casu w ogole nie krepuje sie ponizac mego meza pry niej gorej z nim :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a u mnie dzisiaj była taka sytuacja.Moja Pani jak zwykle wieczorkiem wybiera się na spacerek wałami rzeki a ja sobie siedzę grzecznie w domu i tylko czasami pisze jakiegoś krótkiego smska, żeby nie przeszkadzać mojej Pani, a po chwili otrzymuje smska: NIE ZAWRACAJ MI PRZEZ CHWILE GŁOWY, PODRYWA MNIE PRZYSTOJNY FACET. a ja w tym czasie wariuje z podniety, po chwili następny sms: ODPROWADZA MNIE POD DOM, JEST NAPRAWDĘ PRZYSTOJNY! WARUJ GRZECZNIE W DOMU! rajcuje mnie taka sytuacja

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kiedys po imprezie nad ranem moj maz juz poszedl spac a ja z koleanka kompletnie pijana zaczelam rozmowe na jego temat ze ma malego e jest ulegly nie mogla w to uwieryc wiec go obudzialam i kazalam pokazac swojego malego a potem lizac stopy pamietam ze siedialysmy na balkonie a on na golasa robil za nasz podnozek i rozmawialsymy o fajych kolesiach Od tego casu w ogole nie krepuje sie ponizac mego meza pry niej gorej z nim :P

Jak już pisałem wcześniej to moje marzenie :klaszcze:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawy watek. Mam nadzieje,ze troche ozyje ;) Moze wspaniale Hotki wypowiedza sie jak najmocniej ponizyly swojego rogacza?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

. Marzy mi się taka sytuacja.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...