Skocz do zawartości
the thing

Poniżenie rogacza.

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 9.11.2024 o 20:40, rogacz24 pisze:

Ah tak to takie mnie przemyślenia złapały 😅 (no offence ;)). Mały edit sorki tak mnie ten wpis zszokował że źle zrozumiałem i myślałem że jesteście małżeństwem 😅

Wówczas jeszcze nie byliśmy :) Rany, jak ten czas leci swoją drogą...
A wracając do tematu, tak - wiem, że moje (nasze) zabawy wykraczają poza progi >normalności< świata społeczności związanej z dominacją/uległością. Kiedyś mnie to mocno niepokoiło, obecnie trochę mniej. 
Granice leżą tam, gdzie sami je ustalimy. Dla jednych będzie to klaps podczas seksu, dla innych publiczne wyzwiska etc., u nas... cóż, granice są wyjątkowo daleko. Nie chcę pisać, że to dzięki nim, lub mimo nich mija nam kolejny rok i dalej jest między nami miłość, przyjaźń, pożądanie, zaufanie. Ale... kto wie?

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.01.2021 o 12:09, Fleur pisze:

Zabroniłam i Narzeczonemu i Kochankowi po otrzymaniu wyników badania spermy odczytywania ich. Niestety nie poznałam panów ze sobą wcześniej i przez to nie mogłam rzucić rogacza na tak głęboką wodę, by obwieścić mu wyniki na oczach nowopoznanego Kochanka (spotkali się znacznie później).

Na osobności ze mną poznali wzajemnie wyniki. Nie powiem Wam, który "wygrał", ale zdradzę, że Kochanek po usłyszeniu wyników przeleciał mnie tak, jakbym nie była jego Panią, a suką.

Rogacz przez pewien czas miał za to problem ze wzwodem.

Czyli w tym przypadku natura okazała się zgodna z poszczególnymi rolami w układzie. Nasze doświadczenia są zgoła odmienne. Kochanek we własnym związku niestety zmuszony był korzystać ze zdobyczy współczesnej nauki, a ja najwyraźniej jestem w stanie zapłodnić kamień i poddaję w wątpliwość opinie ginekologów twierdzących, że @mysha bez specjalnej kuracji hormonalnej dzieci posiadać nie będzie. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Narzeczona poniża mnie na wiele sposobów, kilka przykładów:

1. Gdy pisze z Kochankiem,  po każdej odczytanej wiadomości spogląda szelmowsko na mnie i przygryza wargi

2. Jak stroi się, bo spotyka sie z kimś wieczorem, to mówię,  że ładnie wygląda, a Ona na to, że nie dla ciebie tak się ubrałam i wychodzi

3. Dzwonię do Niej i pytam, czy ma chwilę na rozmowę,  to odpowiada, że akurat kolegą wpadł na kawę i jest zajęta. Pytam co będą robili, to odpowiada, że nie moja sprawa, ale na pewno nie będzie nudziła się z Nim jak ze mną i rozłącza się 

4. Gdy wraca wieczorem i kładzie się do łóżka, a ja próbuję Ją pieścić to odpycha mnie i mówi, że jest wyczerpana i nie ma już ochoty na mnie,  bo i tak bym Jej nie podniecił, ale gdy dostaje smsa, to odwraca się do mnie plecami i pobudzona szybko odpisuje, a kątem oka widzę, że napisał do Niej kolega

5. Gdy byliśmy kiedyś razem nad morzem, wieczorem powiedziała,  że chce wyjść sama na spacer po plaży, później opowiadała mi, że dołączył do Niej przystojny facet i flirtował z Nią 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć.Moim zdaniem żeby poniżyć rogacza najbardziej to wejść na jego teren i dobrze mu zerżnąć partnerkę na jego oczach,najlepiej na ich łóżku.jeśli ma obrączkę to spuścić się na nią albo jak jego żona czy dziewczyna obciąga pałę,jego głowa jest obok jej i się całują pomiędzy.Na koniec spust ,najlepiej do buzi i dokładnie musi wyczyścic spermę kochanka .

• Lubię 2
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się mogę doczekać jak znajdę jakąś parę w Uk i będę mógł się spuścić jej do buzi a mąż to dokładnie wyliże i w międzyczasie będą się namiętnie całować i przytulać a ona bedzie mi obciągać penisa.Mysle można też w inny sposób upokorzyć rogacza.Pani pieprzy go gumowym dildem w dupe I usta a na koniec ja spuszczam się na to dildo i on je czyści dokładnie…Dodałbym jeszcze żeby Pana przebrać w damskie ciuszki żeby Nam usługiwał,żeby był sissy.Dawac panowie,pisać 😉

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem to zależy też od rogacza, każdy ma nieco inne fetysze dla jednego dana rzecz będzię poniżeniem dla innego zarąbistym przeżyciem. Ja zaproponowałbym taką relację:

1. Bull trzyma kluczyk do klatki rogacza.

2. Rogacz ma zapisanego bulla w telefonie jako "KOCHANEK ŻONY" Dużymi literami aby była możliwość, że ktoś z postronnych osób to zobaczy jak bull niespodziewanie dzwoni. Rogacz wówczas musi tłumaczyć się przed znajomymi obracajac to żart. Niektórzy jednak mogą się domyślać. 

3. Żona rogacza jest traktowana przez Bull-a jak dziwka na telefon. Jak ma na nią ochotę to dzwoni 2-3 godziny wcześniej do jej męża i mówi gdzie ma dostarczyć swoją partnerkę i jak ma być dla  niego przygotowana.  Rogacz wie, ze jak odmówi to dłuuuugo jego ptaszek nie zostanie wypuszczony z klatki.

4. Za każdym razem jak rogacz chce sexu z własną żoną musi prosić Bull-a o pozwolenie. Aby prośba była w ogóle rozpatrzona rogacz musi przedstawić swoją prośbę osobiśćie, nago i na kolanach, oraz dobrze umotywowac swoją prosbę. 

5. Rogacz ma obowiązek zawsze zwracać się do Bull-a per Pan, grzecznie i z należytym szacunkiem, nie zapominając o odpowiednim tonie głosu.

6. Bull jak są sami w trójkę zawsze zwraca się do rogacza chamsko i wulgarnie, 

7. Po sexie z Bullem, żona wyciska jego nasienie z prezerwatywy do buzi rogacza. On musi dokładnie opisać jak smakuje jego sperma. Następnie Bull karze otwrzyć mu szeroko gębe, pluje mu do pyska i pozwala połknać wszystko.

8. Bull zaprasza parę na sobotę rano do siebie. Na wejściu karze się rozebrać rogaczowi do naga. Zakłada mu kajdany na nogi i ręcę, a na głowę kamere go-pro. Wręcza mu listę rzeczy do wykonania. Ogólnie sprzątanie jego chaty, ręczne pranie skarpetek i bielizny Bull-a.  Wyczyszczenei syfonów. itp. Żonę zabiera na miasto. Od rogacza bierze jeszcze jego kartę płatniczą bo stwierdza, że nie będzie wydawał kasy na Sukę skoro jej frajer może za wsszystko zapłacić.    

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.02.2025 o 08:59, he82 pisze:

Cześć.Moim zdaniem żeby poniżyć rogacza najbardziej to wejść na jego teren i dobrze mu zerżnąć partnerkę na jego oczach,najlepiej na ich łóżku.jeśli ma obrączkę to spuścić się na nią albo jak jego żona czy dziewczyna obciąga pałę,jego głowa jest obok jej i się całują pomiędzy.Na koniec spust ,najlepiej do buzi i dokładnie musi wyczyścic spermę kochanka .

a jeżeli to wszystko nie będzie dla niego poniżające tylko będzie stanowiło dobra i fajna zabawę to co wtedy ?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To będzie ciąg dalszy dobrej i fajnej zabawy 😉

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Wichura pisze:

a jeżeli to wszystko nie będzie dla niego poniżające tylko będzie stanowiło dobra i fajna zabawę to co wtedy ?

Właśnie to samo mi chodzi po głowie. Co jeśli rogacz czerpie przyjemność? Czy to też wtedy można traktować jako poniżenie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, rogacz_199x pisze:

Właśnie to samo mi chodzi po głowie. Co jeśli rogacz czerpie przyjemność? Czy to też wtedy można traktować jako poniżenie?

Wg mnie nie. Poniżenie to rzecz subiektywna i każdego będzie (lub nie będzie) poniżać co innego. Ja nie mam związku UC i daleko mi do niego ale w ramach zabaw czy po prostu funkcjonowania związku realizujemy rzeczy które nawet dla niektórych osób w związkach UC czy femdom byłyby zbyt poniżające i leżą poza ich granicami. Tak samo zresztą podchodzę do kwesti poniżania jako strona dominująca. Jest poniżanie, zabawa w poniżanie i realizacja praktyk zwyczajowo uznawanych za poniżające. Do trzy zupełnie osobne rzeczy. Dla przykładu już sama relacja cuckold bez względu na jej formę jest przez ogół społeczeństwa uznawana za niosącą sporą dawkę pierwiastków poniżania dla rogacza podczas my sami doskonale wiemy, ze wcale tak nie jest co do zasady

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...