Skocz do zawartości
the thing

Poniżenie rogacza.

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Kamilek pisze:

Czyżby sperma Kochanka była o wiele lepsza od Narzeczonego? Jaka była ich reakcja i zachowanie po wyjawieniu wyników?

Zabroniłam i Narzeczonemu i Kochankowi po otrzymaniu wyników badania spermy odczytywania ich. Niestety nie poznałam panów ze sobą wcześniej i przez to nie mogłam rzucić rogacza na tak głęboką wodę, by obwieścić mu wyniki na oczach nowopoznanego Kochanka (spotkali się znacznie później).

Na osobności ze mną poznali wzajemnie wyniki. Nie powiem Wam, który "wygrał", ale zdradzę, że Kochanek po usłyszeniu wyników przeleciał mnie tak, jakbym nie była jego Panią, a suką.

Rogacz przez pewien czas miał za to problem ze wzwodem.

• Lubię 12
  • Haha 2
  • Wow! 1
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka przemyśleń.

Po pierwsze super, ze przebijają się takie kobiety jak np. właśnie Fleur. Super, ze takie patrzenie na świat jest z każdym dniem bardziej popularne (ale nie popularne ogólnie jeszcze)

Cudowny świeży powiew wizji świata. Super, ze można takie myśli już dopuszczać w kobiecych głowach i otwarcie o tym mówić.

Fleur - naprawdę się ciesze naprawdę gratuluje Twojemu rogaczowi - jest szczęściarzem.

Czym jest poniżenie rogacza?

To słowo brzmi pejoratywnie, podobnie jak zdrada. Poniżenie to synonim upokorzenia.

Upokorzenie - emocja pokrewna w stosunku do wstydu o dużym nasileniu, jednak silnie osadzona w obszarze relacji interpersonalnych. Jeden z silniejszych stanów afektywnych i jedno z najbardziej bolesnych oraz zaburzających wewnętrzną równowagę człowieka doświadczeń.

A ja muszę powiedzieć, ze ten stan jest stanem oddającym wewnętrzną równowagę związku. Malo tego to jest coś, co sprawia, ze miłość staje się silniejsza, ze związek ewoluuje. Często rogacz jest pozbawiony możliwości współżycia z partnerka, często kochankowie są dużo lepsi, lub dają więcej (lub w ogóle dają) różnorodnych doznań w zakresie seksualności.

Społecznie to oczywiście są zachowania niedozwolone - można napisać wstydliwe -ale w związku cuckold powinny dążyć do normalności.

Jeśli Kobieta stwierdzi, ze kochanek jest lepszy w seksie to społeczność potraktuje to jako obrazę partnera - partner powinien się poczuć poniżony - ale ... czy to jest poniżenie? Przecież to jest właśnie to czego cuck oczekuje. Ze strony cucka to jest bardziej informacja, ze partnerka jest szczęśliwa, i ze z tego korzysta.

Jeśli kobieta chce żeby cuck połkną spermę kochanka - społeczeństwo to uzna za potwarz - a cuck? Cuck to "poniżenie" odczuje jako super okazje żeby pokazać partnerce jak bardzo ja kocha i a jak wiele możne dla niej zrobić (jeśli nie chce łykać spermy) albo jak wiele ona dla niego znaczy, bo pokazuje, ze gówno go obchodzi co myślą inni - albo to nie jest poniżenie bo to lubi i jej za to dziękuje.

Jeśli to "poniżenie" (wg. społeczeństwa)  wystąpi gdzieś na forum publicznym - przecież to jest doskonalą okazja, żeby całemu światu pokazać uczucie dla swojej Pani. Czy faceci proszący o rękę swoja wybrankę padający na kolana na wizji w TV się poniżają, czy to jest taki gest typu "oooooooooooooooooooo jak romantycznie...." - ale gdyby już ktoś pocałował stopy ... to za wiele - ale dla kogo? (tu miałbym obiekcje co do tego, ze społeczeństwo możne takiego delikwenta ukarać ostracyzmem - ale właśnie dlatego takie osoby ja TY FLEUR z otwartym umysłem są tak istotne dla społeczeństwa)

Ja w powyższym przykładzie konkursu jakości spermy, jako rogacz nawet przy wyniku 0 (zero) nie miałbym problemów ze wzwodem, już na sama myśl, ze kochanek "przeleci" moja Panią (mam problem ze stwierdzeniem "przeleci kobietę" ale to moje prywatne uczucie i mimo to doskonale rozumiem) - ale czy to nazwę upokorzeniem? Nie wiem - miałem ostatnio wspaniała rozmowę i muszę stwierdzić, ze w moim świecie i w mojej głowie czasem ciężko to wszystko opisać słowami. Te słowa w rożnych językach maja różne znaczenia - rożne ładunki emocjonalne. Malo tego w rożnych sytuacjach się różnią i użyłbym innych w zależności od momentu, czy pory dnia. Masakra.

Musimy się porozumiewać i jakichś slow użyjemy ale naprawdę myślę, że tu opisujemy sytuacje które dzieją się w konkretnych głowach konkretnych osób, a wiec chodzicie i napiszmy w jaki sposób może upokorzy, poniżyć czy zdegradować cucka ... albo inaczej w jaki sposób można kochając go pozwolić mu na to, żeby Wam, Panie, pokazał jak bardzo Was kocha i jak wiele Wam możne oferować - to są dla niego bardziej (d)ary niż (k)ary. A ci którzy tego nie rozumiecie - nie oceniajcie i nie odbierajcie cuckowi możliwości (również w sferze seksualnej - gdzie przegrywają z kochankami, i dobrze im z tym) moc w pewien sposób uzupełnić sex Pani - w pewien sposób kochać się z nią sprawiając, ze jej sex z kochankiem bez cucka jest gorszy niż kiedy cuck jest i dzięki temu kochać go jeszcze bardziej i niech oboje cieszą się miłością jaka sobie tworzą.

Fleur i inne wspaniale hotki - wielkie pozdrowienia i szacunek za odwagę i przecieranie nieustanne szlaków!

R

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas w związku jest różnie , Mój rogacz uwielbia być poniżany i mi służyć ja podchodzę do tego różnie . Jakoś czuje się jakbym robiła mu krzywdę , chociaż podświadomie wiem , że sprawia mu to przyjemność. Miałam kochanków , ale wcale nie są lepsi niż mój narzeczony . Nie mogę powiedzieć o nim , że ma mały sprzęt , bo nie ma. Jest naprawdę dobry w seksie i trudno znaleźć mi tak naprawdę kochanka , który go w tym przebije. 

A moje sposoby na poniżanie rogacza są różne . 

Często komentuje wygląd różnych facetów , mówiąc jakie to mają zajebiste ciało i co bym z nimi nie wyprawiała . 

Uwielbiam dostawać prezenty więc żeby mnie zadowolić często kupuję mi to co zechce . 

Karze zakładać mu pas cnoty podczas gdy ja się zabawiam , a on nie ma prawa do przyjemności dopóki mu nie pozwolę .

Oczywiście gdy się spotykam z kochankiem kupuję mi nowa bieliznę i grzecznie pracuje albo czeka w domu aż wrócę . 

• Lubię 20

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje sposoby na upokarzanie rogacza: 

1. Rogacz wynajmuje apartament wpuszcza mnie do apartamentu po czym zostaje wyproszony 

2. Zakaz uprawiania seksu z własną żoną

3. Udostępnienie hotki wiekszej liczbie facetow. Bez wiedzy rogacza. Rogacz dostaje tylko filmik z zabaw jego żony. 

4. Wysłanie rogacza z dziećmi do kina i uprawianie seksu z jego żoną w łożu małżeńskim. 

Najbardziej podnieca mnie calkowita uległość pary względem kochanka z kontrolą życia prywatnego pary i decydowanie za nich w roznych kwestiach

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.05.2021 o 14:54, Matt2233 pisze:

1. Rogacz wynajmuje apartament wpuszcza mnie do apartamentu po czym zostaje wyproszony 

3. Udostępnienie hotki wiekszej liczbie facetow. Bez wiedzy rogacza. Rogacz dostaje tylko filmik z zabaw jego żony. 

4. Wysłanie rogacza z dziećmi do kina i uprawianie seksu z jego żoną w łożu małżeńskim. 

Najbardziej podnieca mnie calkowita uległość pary względem kochanka z kontrolą życia prywatnego pary i decydowanie za nich w roznych kwestiach

Nr 3 mój faworyt

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie czułbym się tym upokorzony, tylko mocno podekscytowany;)

Niemniej jednak rozumiem, że niektórzy rogacze mogliby poczuć się w takich sytuacjach upokorzeni.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, creampie pisze:

Nie czułbym się tym upokorzony, tylko mocno podekscytowany;)

Niemniej jednak rozumiem, że niektórzy rogacze mogliby poczuć się w takich sytuacjach upokorzeni.

A co jeśli podekscytowanie bierze się z upokorzenia?😁

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, jolakrzys pisze:

A co jeśli podekscytowanie bierze się z upokorzenia?😁

U mnie nie, ale jeżeli u kogoś owszem - też dobrze:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajne sposoby

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.01.2021 o 12:09, Fleur pisze:

Zabroniłam i Narzeczonemu i Kochankowi po otrzymaniu wyników badania spermy odczytywania ich. Niestety nie poznałam panów ze sobą wcześniej i przez to nie mogłam rzucić rogacza na tak głęboką wodę, by obwieścić mu wyniki na oczach nowopoznanego Kochanka (spotkali się znacznie później).

Na osobności ze mną poznali wzajemnie wyniki. Nie powiem Wam, który "wygrał", ale zdradzę, że Kochanek po usłyszeniu wyników przeleciał mnie tak, jakbym nie była jego Panią, a suką.

Rogacz przez pewien czas miał za to problem ze wzwodem.

Wiem że to już stara kwestia ale jak to czytam to sam się zastanawiam jak daleko można przesuwać tą granicę upokorzenia. W każdym razie szanuję za siłę relacji między Wami bo sam nie wiem czy po takim numerze nie rzuciłbym papierami rozwodowymi (swoją drogą nie wiem czy wiecie dla sądu ani dla ustawy nie ma znaczenia czy zdrada była za zgodą małżonka czy nie i tak jeżeli będzie sąd orzekał o winie to postawi ją po stronie zdradzającego małżonka). Rozumiem obopólna zgoda ludzi itd. ale gdzieś leży granica nawet w takich układach i dopiero ją czasem dostrzegamy jak zostanie przekroczona. Przyjemność przyjemnością ale mam nadzieję że się facet do reszty nie załamał bo takie rzeczy siadają na psychikę. Ah tak to takie mnie przemyślenia złapały 😅 (no offence ;)). Mały edit sorki tak mnie ten wpis zszokował że źle zrozumiałem i myślałem że jesteście małżeństwem 😅

• Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...