Skocz do zawartości
the thing

Poniżenie rogacza.

Rekomendowane odpowiedzi

Może coś na bieżąco.

Byk zaprasza Swoją Kobietę i mnie na wyjazd do swojego domku w górach.

Tylko jest problem z gwałtownymi opadami śniegu. Ale zaradzili temu w następujący sposób.

Wysłali mnie wcześniej autobusem, abym odśnieżył drogę dojazdową i podjazd. Ponadto mam zająć się przygotowaniem domku na Ich przyjazd.

Kiedy wszystko jest już gotowe ja zmęczony niemiłosiernie ale szczęśliwy oczekuje przybycia moich właścicieli.

Zjawiwszy się na miejscu Byk wygania mnie z domu i każe na bieżąco odśnieżać drogę. Zajmuję mi to całą noc, ręce mdleją ze zmęczenia, ale wytrwale wykonuje powierzone mi zadanie.

Nie muszę chyba mówić co dzieje się w mojej głowie. Jakie sceny rozgrywają się w domku do którego nie mam dostępu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek BeaTom

Śmiejcie się śmiejcie...

A facet byłby w siódmym niebie ... a jeśli jego Hotka i Ogier też, to już naprawdę spełnienie marzeń :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Następny sposób upokorzenia.

"Rogacz służy jako brudnopis".

Żona z bykiem biorą pisaki spirytusowe różnych kolorów, i na ciele byka doją upust swojej twórczości.

Nazywają rogacza różnymi wulgarnymi epitetami, malują na jego ciele obraźliwe rysunki.

Nie muszę dodawać że im bardziej wulgarne i upokarzające, to tym lepszy efekt.

Oczywiście rogacz ma zakaz zmycia napisów i rysunków np. od piątku do niedzieli, i musi tak paradować zhańbiony.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...