Skocz do zawartości
the thing

Poniżenie rogacza.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie płacę Żonie za dymanie, u nas jest to na zasadzie zbierania punktów u Żony i Byka

A za co otrzymujesz punkty - jeżeli można wiedzieć ? :huh:

o.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest dokładnie tak, jak napisał Jensen. Punkty otrzymuję za wzorowe służenie, przy czym o ile wiem, że np muszę mieć 50 pkt żeby móc włożyć Żonie do jej dziurki i mieć swoje 5 minut na podziałanie, to nie ma katalogu czynności do wykonania i ich punktacji, czasem za perfekcyjne wylizanie pupy Żony otrzymam 2 pkt, innym razem, jak Żona będzie w humorze to nawet 5 pkt :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie pomysł z płaceniem zamiast zbierania punktów by nie przeszedł, bo i tak wszystkie pieniądze oddaje Żonie :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wszystkie pieniądze oddaje Żonie

Żadnych kieszonkowych ci Żona nie wydziela?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opowiem Wam jedna sytuacje z mojego życia . Byłem wtedy z jedna hotka, która niesamowicie uwielbiała poniżać swojego rogacza. Podczas jednego z piątkowych spotkać rogacz miał przygotować wszystko na Mój i Hotki wieczór. Oczywiście Hotka nie mówiła mu co chce by było gotowe a nawet jak było wszystko to i tak na poczekaniu wymyślała coś czego brakowało. Rogacz oczywiście otrzymywał za każde swoje przewinienie jakąś wymyślna kare.  Tamtego wieczoru gdy siedzieliśmy sobie z Hotka i flirtowaliśmy rogacz miał autentyczny strój kelnera ze szmatką na ramieniu i za kelnera służył. Gdy hotce skończyło się wino został wysłany do najbardziej chyba obskurnego monopolowego po wino ( aż dziw, że znalazł tam coś więcej niż zwykłe wina w kartoniku ale nie o tym mowa).

Rogacz oczywiście w gajerku muszce i ze szmatką na ramieniu został wysłany do monopolowego ale żeby bardziej go upokorzyć na nogach miał białe skarpetki i sandały ( była wczesna jesień ale wieczorem było już chłodnawo). Jaki mieliśmy uwab jak pod monopolowym zaczepiali go menele a gdy wszedł do sklepu to zbiegło się kilkunastu meneli i szydzili z niego. Myśleliśmy ze mu to wino zabiorą jeszcze.

Gdy przyszedł wypytywaliśmy go o czym tak dyskutował z kolegami pod monopolowym. Śmiechu było co nie miara. Później już z hotką zaczęliśmy delikatne zabawy ale hotka wpadła na pomysł aby jej rogacz poszedł do wypożyczalni po płytę DVD z określonym filmem dla dorosłych :) Miał iść w stroju kelnera i w tych swoich sandałach i białych skarpetkach i zapytać się na głos o dany film wymieniając głośno jego tytuł. Poszedł a my w tym czasie już sobie baraszkowaliśmy. Gdy przyszedł dostał za swoje, że Nam przeszkadza a potem miał włączyć płyte. Hotka zapytała jak było w wypożyczalni i miał powiedzieć wszystko ze szczegółami i już był niezły ubaw ale najlepsze było to, że jego zona zaraz jak skończył opowiadać wzięła telefon do ręki i zadzwoniła do wypożyczalni DVD i wtedy się okazało, że pracuje tam Jej koleżanka. Włączyła na głośnomówiący a koleżanka mało się nie posikała ze śmiechu jak opowiadała jak ludzie patrzyli na Jej męża a gdy kilkakrotnie pytała o jaki chodzi dokładnie tytuł i z jakiego działu jest ten fil to podobno rogacz prawie padł bo wszyscy ludzie się patrzyli i śmiali z niego. Na koniec koleżanka Hotki zapytała czemu akurat ten film chce wypożyczyć rogacz zwiał z płytą w ręku . Oczywiście  Hotkę to rozgniewało i poza tym, że miał jej wylizać buciki w ramach przeprosin po włączeniu filmu miał go sam oglądać ale bez obrazu jedynie z dźwiękiem a My poszliśmy do drugiego pokoju już uprawiać ostry seks. Później przyszliśmy i rogacz musiał zreferować o czym był film i oddać najwierniej efekty specjalne ( czyli odgłosy seksu).Ubaw był mega jak stękał i jęczał ale jego żonie było mało i ponownie wykręciła numer do koleżanki z wypożyczalni i tym razem rogacz musiał przez telefon opowiedzieć jaki to wspaniały film wypożyczył. No i po tym został wyrzucony do swojego pokoiku a My do późna się bawiliśmy. Rano oczywiście śniadanko było gotowe:)

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój sposób na upokorzenie rogacza:

Często traktuje go jak pieska. Moze raz na dwa tygodnie mieć orgazm. W związku z tym, jako dobry piesek musi zrobic to tak jak to robią czesto psy. Wystawiam mu nogę a on ma ją objąc rekami i ocierać sie penisem o moją nogę aż dojdzie. Potem ma to zlizać.

Dla większego upokorzenia każe mu to robić w obecności mojej bardzo dobrej koleżanki albo mojego kochanka.

• Lubię 16
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miewałem różne sytuacje kiedy moje Kochanie mnie poniżała - postaram się kiedyś o tym napisać - jednak najbardziej utkwiła mi w pamięci jedna sytuacją. Było to w czasach gdy byłem świeżo po szoku spowodowanym informacją, że Kochanie ma Kochanka. Było to zaraz po rozmowie w której powiedziała mi otwarcie, że powodem zdrady są moje słabe zdolności w łóżku i małe wymiary członka.Dostałem wówczas strasznych kompleksów na tym punkcje. Działo się to pewnego niedzielnego poranka, obudziły mnie głosy mojej Żony i Jej koleżanki która wpadła z odwiedzinami. Nagle usłyszałem jak moje Kochanie zaczęło opowiadać swojej przyjaciółce, którą zresztą bardzo dobrze znałem, o naszym sexie. Rozmowę prowadziły bardzo głośno więc leząc w sypialni wszystko dobrze słyszałem. Mówiła jej ze szczegółami, jakiego mam małego i jak nie poradnie próbuje ją zaspokoić. Miały obie wie*li ubaw z tego. Rozmowa na ten temat trwała dość długo a ja w jej trakcie leżałem w sypialni udając, że nic nie słyszę. Przeżyłem wtedy straszne upokorzenie i czułem wielki wstyd. Wyszedłem dopiero gdy wyszła koleżanka. Gdy powiedziałem mojej Kochanie, że wszystko słyszałem, odpowiedziała z uśmiechem, że wie i spytała, czy uważam, że powiedziała coś nieprawdziwego. Widziałem, że była w pełni świadoma, że mnie poniżyła i bardzo Ją to podniecało.  

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Często traktuje go jak pieska. Moze raz na dwa tygodnie mieć orgazm. W związku z tym, jako dobry piesek musi zrobic to tak jak to robią czesto psy. Wystawiam mu nogę a on ma ją objąc rekami i ocierać sie penisem o moją nogę aż dojdzie. Potem ma to zlizać.

Dla większego upokorzenia każe mu to robić w obecności mojej bardzo dobrej koleżanki albo mojego kochanka.

Bardzo się mi to podoba
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wspaniałe! Na pewno zapamiętam!

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...