Skocz do zawartości
the thing

Poniżenie rogacza.

Rekomendowane odpowiedzi

Na przykład takie :mlotek:

mój ci on.JPG

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek meskaszmata

Tez wielokrotnie odśnieżałem podjazd i samochód, a gdy jest ciepło to regularnie myje i sprzątam w samochodzie Ogiera

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek aktywista

@the thing

To z odśnieżaniem przed domem kochanka to real czy fantazja?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja fantazja na temat poniżenia rogacza "wygląda" nastepująco. :)

Na spotkanie z Hotką i rogaczem, Ogier przynosi nadmuchiwana lalkę z sex shopu. Może to byc także niespodzianka dla Hotki z może to być ich wspólny pomysł. Na pewno jest to "niespodzianka" dla rogacza. :) Podczas, gdy Ogier zaspokaja Hotkę, rogacz musi zająć się gumowa lalką, na podłodze lub na łóżku obok. Hotka z Ogierem przyglądali by się temu pijąc szampana i komentując, :) albo zajęli by sie sobą nie zwracając na niego uwagi. Zabawnym byłoby nakazanie rogaczowi, aby robił dokładnie to, co z Hotką robi Ogier :) (niech się uczy !). I oczywiście rogacz mógłby sobie pozwolić sobie na własną rozkosz, jedynie wtedy kiedy "skończyłby" Ogier.

Gdyby, przez przypadek skończył wcześniej (a pewnie by tak było bo zwykle to Ogier ma znacznie lepszą kondycję), stałby sie przedmiotem kpin Hotki, :) i dowodem na konieczność posiadania przez Nią stada kochanków, bo przecież "ta ofiara nie potrafi właściwie zadowolić nawet lalki" !

Rogacz ze sflaczałym kutasikiem próbujący "zaspokoić" gumową lalką, podczas, gdy przystojny Ogier olbrzymim naprężonym czlonkiem wprowadza jego żonę do krainy rozkoszy - bezcenne ! :)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rogacz nawet w układzie UC od czasy do czasu może chyba dostąpić zaszczyty obcowania ze swoją Hotką? To znaczy, żeby być bardzie precyzyjnym, Hotka może mu na to zezwolić...

Oczywiście kiedy na to zasłuży :redevil: .

A zasłużyć rogacz może dopiero wtedy jeżeli kupi Hotce atrakcyjny prezent lub da jej pieniążki. Oczywiście wysokość tej kwoty zależy od zasobności portfela rogacza. Chodzi o to, żeby rogacz musiał jakiś czas się pomęczyć - zbierać i odkładać pieniążki. :redevil:

A więc rogacz prosi Hotkę a Hotka określa wielkość kwoty. Kiedy rogacz już jest przygotowany, Hotka wyznacza mu dzień i godzinę o której ma stawić się w sypialni. Oczywiście o innych wcześniejszych przyjemnościach dla rogacza nie ma mowy!  :lock:

O danej porze, rogacz wchodzi zestresowany i przygotowany (pieniążki w kopercie, umyty wygolony ...) o sypialni Hotki. Hotka przelicza pieniążki i mówi do rogacza : w porządku, masz 15 minut. Rogacz rozbiera się do naga a Hotka - ubrana atrakcyjnie - kładzie się na łóżku na plecach szeroko rozchylając nogi, udostępniając rogaczowi swoje gniazdko. Rogacz może wtedy stanąć lub uklęknąć między jej nogami, wejść do środeczka i.... :wub:

Rogaczowi nie wolno jednak położyć się na Hotce ani jej pieścić czy dotykać. Może jedynie poruszać się w jej gniazdku :redevil:  i patrzeć na nią.

W tym czasie Hotka prawie w ogóle nie interesuje się tym co robi rogacz. Może oglądać kolorowe pisma, rozmawiać przez telefon z koleżanką lub kochankiem :popcorn: ... Od czasu do czasu rzuca jedynie jakąś ironiczną uwagę co do możliwości i atrakcyjności rogacza.

Rogacz  w takiej sytuacji pewnie wyobraża sobie lub przypomina co jego Hotka wyprawia z kochankami i ile może Bulowi w zamian za pieszczoty dać jej wspaniałe kobiece ciało. :doggystyle:

Tak więc pewnie rogacz "skończy" wcześniej niż upłynie dane mu 15 minut, przy akompaniamencie drwin i ironicznych uśmieszków ze strony Hotki. :lach:

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja trzy ostatnie podane przykłady mam już przećwiczone na sobie, chociaż z pewnymi różnicami :)

1. Mazanie po mnie odbywało się markerem czarnym, ażeby dłużej trzymało. I faktycznie jak Byk był przez weekend to nawet jak mnie zmoczył strumieniem wody w łazience (taka zabawa z hotką), to nie zeszło do końca. W każdym razie BYk przez cały weekend u nas mógł patrzeć na obraźliwe i upokarzające napisy na mnie. 

2. Gumowa lala to pomysł mojej Żony, zwykle wchodzę na nią po tym jak Byk zrobi swoje z Hotką. Oczywiście nawet na lalę muszę zasłużyć, ale zwykle gorliwe i pełne oddania wypełnienie poleceń Ogiera i Hotki wystarczy abym mógł potem zając się lalą i ją dymać na oczach rozbawionej Żonki i Ogiera, którzy zrseztą zwykle dość obcesowo i poniżająco dla mnie komentują moje wysiłki.

3. Nie płacę Żonie za dymanie, u nas jest to na zasadzie zbierania punktów u Żony i Byka, bo Byk także może mi dać punkty. Jak zbiorę odpowiednią ich ilość mogę je zamienić na atrakcje w tym największą czyli dopuszczenie do dziurki Żony. Maksymalny czas dla mnie to 10 minut ale zwykle kończę po 3-5 minutach. Żona w tym czasie zwykle faktycznie czyta sobie książkę lub magazyn. 

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...