Skocz do zawartości
Daniels

Oddam żonę w dobre ręce...Ale tylko na trochę!

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam doświadczonego faceta dla mojej żony. Chcę żeby przy Tobie czuła się swobodnie, naturalnie i totalnie sobą. Bez spiny, bez udawania, z dobrą energią i lekkim powiewem szaleństwa.  Szukam kogoś, przy kim rozmowa płynie, milczenie nie krępuje, a śmiech przychodzi sam. Po prostu - luz, swoboda i dobra atmosfera.

A jeśli przy tym między wami pojawi się chemia… tym lepiej. Zależy mi na tym, żeby miała przestrzeń do spełniania swoich fantazji - bez presji, za to z wzajemnym zrozumieniem, otwartością i nutą szaleństwa. Lubimy flirt, zmysłowe napięcie i zabawę z wyobraźnią.

Chciałbym, żeby czuła się przy Tobie komfortowo, mogła śmiało mówić o swoich pragnieniach i odkrywać granice, które warto przekroczyć.

Jeśli czujesz, że vibe się zgadza - napisz.

Nie gryziemy… chyba że ktoś naprawdę bardzo chce. 😉

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...