Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Słówka, sprośne słówka...

Rekomendowane odpowiedzi

A ja lubię w wieeeele miejsc. :)

Ja też ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie lubię.

Tzn lubie mile słowa, troche pikantniejsze ;)

chociaz ja sama to chyba wychodze z zalozenia ze "milczenie jest złotem". No na ten czas to z gaduły robie sie cicha myszką. :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i kolejny temat, co do którego zmieniłam zdanie  Dołączona grafika

Loviam tę ewolucję :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, Illciu, nie żebym była wszystkowiedzącą wiedźmą Pleple ;) ale... a nie mówiłam?! :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ok 10 lat temu podczas wakacji zwariowałem na chwile dla kobiety starszej od siebie o kilka lat.

Zakreciłem sie strasznie - miała taki magnetyzm, który przyciągał.

Jakże się zdziwiłem, gdy podczas pierwszego sexu (chyba 3 dzień od poznania) w miarę upływu czasu zacząłem słyszeć obelgi pod moim adresem:

- ty gnoju, lubisz tak sie bawisz

- ty jebako, lubisz takie wazkie cipki

- ty dupojebco rozerwiesz mnie

ale jaka była zła! :) słodko zła :)

nie pozostawałem dłużny:

- tak! uwielbiam rżnąć takie kurewki!

- masz wielka przeorana cipe!

- tak! rozerwę cie, włożę jeszcze dwa palce!

Całe zdziwienie polegało na jechaniu po bandzie od pierwszego razu i w sumie każda nasza zabawa polegała w miarę upływu chwili na licytowaniu się na zbereźności i wulgaryzmy... ;)

Już PO czasem się z tego w głos śmialiśmy :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...